Acasa Revista Presei Revista Presei. Ponta ar urma să fie pus sub acuzare în Dosarul EADS

Revista Presei. Ponta ar urma să fie pus sub acuzare în Dosarul EADS

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Premierul Victor Ponta va fi pus sub acuzare, mai devreme sau mai târziu, în Dosarul EADS, susţine Comisarul.

Revista Presei. Ponta ar urma să fie pus sub acuzare în Dosarul EADS (foto:rador.ro)

Revista Presei. Ponta ar urma să fie pus sub acuzare în Dosarul EADS (foto:rador.ro)

Crin Antonescu ştia acest lucru încă de la începutul anului. Există alte argumente, ce explică de ce s-a retras şi Crin. Acesta i-a bătut apropo-uri lui Victoraş Ponta, dar “Chinezul” a ţinut-o danga. Acum, Ponta probabil că va ajunge exact în acelaşi loc unde se ştia că se duce.

Statele Unite salută alegerea lui Klaus Iohannis şi aşteaptă să lucreze cu guvernul său, conform Gândul. Cuvântul “său” este acum sucit pe toate feţele de către toţi. E clar, SUA nu vor să lucreze cu Cabinetul Ponta, o fac acum, cu gogâlţuri, cu gogoloaşe, dar de-abia aşteaptă un alt cabinet curat.

Germania cere o investigaţie asupra votului românilor din diaspora, explică Ştiri pe surse. E acelaşi Gunter Krichbaum, şeful Comisiei pentru Afaceri Externe din Bundestag. EL spune că a fost afectat dreptul la vot al unor cetăţeni europeni. E groasă. E penală.

Vlad Tăuşance e ridicat acum de EvZ la calitatea de artizan al victoriei internautice a lui Klaus Iohannis. Noi credem că e puţin eronat. Tăuşance e artizanul victoriei lui Iohannis pe Internet aşa cum Felix Tătaru e artizanul victoriei lui Băsescu pe Internet de acum 10 ani. În realitate, Tăuşance a înţeles probabil un trend, înscriindu-se în cursul unui punct electoral de orgă, care a avut deznodământul pe 16 noiembrie.

Comunicat incredibil dat de Nuţi din Pleşcoi, care susţine că ea l-a făcut preşedinte pe Klaus Iohannis, informează Curentul. Emetiralul, aduceţi emetiralul! – vorba lui Robert Turcescu. A auzit-o cineva pe Monica Macovei spunând asemenea enormitate? E o chestie de bun-simţ.

România liberă descriu seismele din partidul lui Dan Diaconescu. Parlamentarii se dezic de teleast, iar acesta îi ameninţă cu excluderea. Aceasta este povestea unei păpuşele politice gonflabile.

Nu ajunge că Ponta e în concediu (un nesimţit) şi cabinetul său se chinuie, forfecat între necesitatea de a face bugetul şi imposibilitatea de a da toate pomenile electorale promise în campanie, mai vine şi FMI, cum anunţă Adevărul.

Ford concediază 30% din angajaţii de la Craiova, informează Puterea. E nasol, mai nasol decât dacă făcea asta Renault. Dacă Renault face asta, e semn că se relochează puţin câtre Africa de Nord. Dacă o face Ford, e semn de recesiune peste Ocean.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult