Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta cedează în Dosarul Referendumului

Revista presei. Ponta cedează în Dosarul Referendumului

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Ponta cedează în Dosarul Referendumului. Aceasta rezultă, conform Realitatea.net, din declaraţiile sale de ieri, când a fost audiat de DNA în acest scandal imens al ultimilor ani de politică românească.

Revista Presei. Ponta renunţă la titlul de doctor în Drept

Revista Presei. Ponta cedează în Dosarul Referendumului

George Scutaru şi Cătălin Predoiu vor fi audiaţi în aceeaşi zi, în dosarul preşedintelui CJ Buzău, Bîgiu, susţine Comisarul.

Faptul că Tender este protejat de servicii ar fi confirmat, susţine România Curată, de declaraţiile Alinei Bica. Cum – aflaţi vizitând acest website.

Elena Udrea ar fi încercat să spele bani după începerea anchetei penale de către procurorii DNA, afirmă Ştiri pe surse. Doamna fără sutien care nu merge la ginecolog ar fi încercat să transfere bani dintr-un cont personal în conturile firmei care administrează terenul de la Nana.

HotNews cataloghează ca gafă faptul că Frank-Walter Steinmeyer l-a numit pe preşedintele Bulgariei Rosen Plevneliev preşedintele României. Noi credem că şeful diplomaţiei germane are simţul umorului, după situaţia jenantă în care a fost pus la Bucureşti.

Agerpres a găsit acarul ca un păun, pe care să dea vina pentru gafa despre care deja am pomenit în paragraful anterior, explică ziarul Curentul: PR-ista care a supervizat realizarea broşurii.

Dar domnul Giboi nu a supervizat nimic, sau s-a uitat la copertă şi nu a remarcat harta Hexagonului? Ce mult contau vremurile când la ora de geografie primeai temă să faci harta ţării cutare, cu munţi şi râuri…

ProSport publică un articol, în care afirmă că Victor Ponta a minţit când a negat implicarea sa în constituirea echipei de Formula 1 Forza Rossa.

Aceeaşi publicaţie a aflat că CNA a interzis televiziunilor să mai folosească, pentru echipa lui Gigi Becali, numele „Steaua Bucureşti”, recomandând numirea acestei echipe „FC Steaua SA”. Foarte bine!

Lucian Bute a decis să slăbească şi să revină la categoria supermijlocie, la care a devenit notoriu, conform EvZ. Decăderea sportivului a început când acesta a ales să se întâlnească-n ring cu pumnii mai grei şi forţa mai mare a boxerilor profesionişti de la semigrea.

Puterea a aflat că Vladimir Putin ar fi în perfectă cunoştinţă de cauză asupra cauzelor şi circumstanţelor asasinării lui Boris Nemţov: există liste ale morţii, pe care le coordonează un anumit Ruslan, fost în trupele Sever ale Ministerului de Interne rus. Asasinii ar fi ceceni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult