Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta, cu picioru-n ghips, ascuns de Erdogan?

Revista presei. Ponta, cu picioru-n ghips, ascuns de Erdogan?

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Se înmulţesc informaţiile despre faptul că Victor Ponta şi-a pus piciorul în ghips ca să nu fie pus sub control judiciar, după exemplul generalului Victor Athanasie Stănculescu, din decembrie 1989.Adevărul notează câteva lucruri interesante.

ponta-erdoganSe înmulţesc zvonurile că Erdogan îl găzduieşte pe Ponta în spitalul său, ca şi acela că aceasta este o simplă acoperire la o ascundere a lui VVP de Justiţia Română, de-a dreptul, pentru că aceeaşi operaţie se putea face şi în Bucureşti. Cei ce afirmă varianta ascunderii nu sunt credibili. Aşteptăm confirmarea informaţiei din alte două surse.

Mihai Vlasov a fost  trimis în judecată în Dosarul Registrul Comerţului, în care ar fi încercat să-şi transforme instituţia statului în feuda sa personală, consemnează Bursa.

România liberă atrage atenţia asupra caracterului transpartinic pe care îl poate avea corupţia în dosarul lui Vlasov: în acesta, ar fi implicaţi şi Victor Ponta, şi Alina Gorghiu.

CSM a respins modificările la Codul penal, iniţiate de Sistemul Ticăloşit, conform Naţional. Avizul negativ dat de Cosliul Superior al Magistraturii este însă consultativ.

Ca şi cel din 2012, contra suspendării lui Traian Băsescu. Şi totuşi l-au suspendat.

Mariana Rarinca a trimis CSM o sesizare contra Liviei Stanciu şi a doi procurori, scrie EvZ. Femeia este gălăţeanca acuzată că ar fi şantajat-o pe şefa ÎCCJ.

Despre posibilele scenarii ale grexit-ului scrie Curierul naţional, într-un moment în care Troica europeană negociază intens cu executivul de la Atena.

Rusia critică suplimentarea forţelor militare ale NATO în Europa de Est, apoi, ce să vezi? Ameninţă cu slice, ca la tenis, afirmând că speră că nu se va ajunge la confruntare militară. Sigur, Putin vrea să se extindă paşnic, pe tăcute, în toată Europa, şi-a găsit fraierii. A consemnat Gândul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult