Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta îl acuză pe Joseph Daul de grosolănie

Revista presei. Ponta îl acuză pe Joseph Daul de grosolănie

scris de Florin BUDESCU
11 afisari
Romania libera: Ponta, despre refuzul lui Daul, şeful PPE, de a-l întâlni: O grosolănie pe care nimeni nu a mai întâlnit-o în Parlamentul European „După ce domnul Daul mi-a confirmat întâlnirea, cum mi-au confirmat şi ceilalţi lideri de grupuri politice, la un moment dat a dat un comunicat de o agresivitate şi chiar o grosolănie pe care nimeni nu a mai întâlnit-o aici în Parlamentul European unde oamenii respectă nişte reguli pe care noi uneori la Bucureşti nu le respectăm: «Nu mă văd cu Ponta decât după ce respectă toate deciziile CCR»”
Adevarul: Manualul USL de ocolit decizia CCR „Ponta a promis la Bruxelles că referendumul va fi organizat conform deciziei CCR, dar USL a ales calea cea mai lungă de aplicare”
Curentul: Lovitura de stat a USL din 2012, desfășurată după tiparul alegerilor măsluite de comuniști în 1946 „Imediat după formarea guvernului Petru Groza, la data de 6 martie 1945, comuniștii s-au preocupat intens de acapararea instituțiilor administrative, pentru ca mai apoi, fără, nici o grabă să organizeze alegerile în cel mai prielnic moment pentru ei. Și atunci ca și acum, a existat o presiune externă importantă, dar nu decisivă”
EvZ: USL a activat reţeaua din justiţie a lui Cătălin Voicu „Convorbirile dintre procurorii George Bălan și Marcel Sâmpetru, interceptate de DNA, arată că metodele penale ale senatorului Cătălin Voicu duc la ceea ce atenționa Traian Băsescu: controlul Justitiei de catre USL”
Bursa: Hit-ul zilei: „Magistraţii infractori/ Comisar răufăcător” „De la CSM – procurorul George Bălan şi magistratul Marcel Sâmpetru şi de la Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Ilfov – comisarul Vlad Adrian Mihai, învinuiţi de trafic de influenţă şi divulgare de informaţii secrete”
Puterea: CCR: Legea votului uninominal încalcă principiul securităţii juridice şimodifică legislaţia electorală în an cu alegeri „Legea votului uninominal încalcă principiul securităţii juridice, consacrat implicit de art. 1 alin. (5) din Constituţie, întrucât modifică legislaţia electorală în anul în care au loc alegeri, având consecinţe negative asupra bunei desfăşurări a procesului electoral şi a exercitării dreptului la vot, arată Curtea Constituţională a României în motivarea deciziei prin care a constatat că actul normativ este neconstituţional”

StareaPresei.ro

7 comentarii

BULA 12-07-2012 - 08:03

CCR este unealta lui Basescu. Din moment ce la referendumul anterior a fost validat in fuctia de presedinte de o minoritate, de putinii romani care s-au prezentat la votare, ar trebui ca si acum sa se aplice acelasi sistem, chiar daca americanilor nu le convine si vor sa-l mentina pe functie. Basescu este Lukashenko al Romaniei.

http://eterra.info/wp-content/uploads/2011/02/lukashenko.jpg

jan dinu 12-07-2012 - 08:19

N-ai dreptate ! Referendumul de rechemare -inlaturare a sefului statului
a fost bine gindiit shi inspirat din mai multe parti (tzari cu traditie in domeniu)
ce au constitutii verificate shi bine scrise de mult timp pe cale democratica .
Altfel ar exxista permanentul haos care ar tzine ( triburile politice intr-o
permanenta lupta de putere . Se observa deja cum aici in cazul
Romaniei – parlamentul legiuitor – nu este altceva decit mafii care
dicteaza numai pentru intersesul …perpetuat al lor !
— Catalin Voiccu – nu-ti spune nimic ??
JD-USA

digital 12-07-2012 - 08:24

ba da mă jane!
îmi spune că ești o mare p**ă cu ghât!!!

jan dinu 12-07-2012 - 08:34

Vai ce explicatie ….sexuala …chiar acum mi se shi scoala !
– De unde fac rost de – fontele tale – pentru scrierea
mai romaneeasca . Daca le pot obtine contra cost
facem tirgul …la
horizonjd@hotmail.com
PS – transferul de bani …shi primirea CD o putem stabili
cind exista o hotarire .
JD-USA

Aolica 12-07-2012 - 08:35

Mai mulţi membri ai reţelei care a atacat şefia parchetelor din România au legături cu senatorul PSD Cătălin Voicu. De altfel, planurile acestora seamănă cu cel schiţat de parlamentar, în 2009: „Daca mă duc acolo, în trei ani de zile pot face toată reţeaua din România!… Purificare! Nu mai e DNA, Direcţia de Crimă Organizată şi Anticorupţie!”.

Bălan este unul dintre amicii lui Voicu. Numele lui apare în dosarul de corupţie în care senatorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Procurorul este cel care îi făcea cunoştinţă senatorului PSD cu şefii din CSM.

La rândul său, Voicu l-a introdus în cercul parlamentarilor PSD. Bălan a fost timp de mai mulţi ani procuror general al Parchetului Curţii de Apel Bucureşti şi fost vicepreşedinte al CSM. De numele lui se leagă mai multe abuzuri făcute împotriva membrilor MISA.

În perioada 1999-2000, el a fost şeful direct al lui Victor Ponta, atunci când primul-ministru lucra în Parchetul General. În dosarul de la DNA el este apărat de fostul procuror PNA Horia Miclescu, pe care Voicu îl voia şef la anticorupţie: „L-ai adus pe Miclescu de la pensie, l-ai pus acolo, ai terminat, e fiară!”.

Numele lui Sâmpetru a fost pomenit în mai multe anchete de corupţie. El a ocupat funcţii importante în justiţie: adjunct al procurorui general al României, adjunct la şefia DGIPIserviciul secret al MAI şi consilier al fostului ministru liberal de la Interne, Cristian David.

Numele acestuia se leagă de fuga lui Omar Hayssam, el find procurorul care a cerut cercetarea sirianului în liberate, pe motive medicale. Sâmpetru a fost cercetat şi pentru posibile fapte de corupţie în dosarele ofiţerilor corupţi din SRI Prahova şi în cel al procurorului Ioan Ciofu.

jan dinu 12-07-2012 - 08:53

EU cred ca – BULA – a citit shi a intinerit …-:)))
WooWWWWW
JD-USA

Aolica 12-07-2012 - 08:10

Ponta are obraz gros ca talpa, ca orice pui de comunist, dar palma a fost taricica, si desi a scapat fara sut in funt, a simtit nesimtitul dracu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult