Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta izolează România ca după mineriade

Revista presei. Ponta izolează România ca după mineriade

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Senatorul Mircea Geoană a afirmat cǎ de la mineriadele din 1990, nu a mai asistat la o asemenea izolare a României.

Revista presei. Ponta izolează România ca după mineriade (foto:business24.ro)

Adevărul: Statul de drept apărat cu arme second-hand ”Senatorul Mircea Geoană afirmă un lucru deosebit de grav: de la mineriadele din 1990, nu a mai asistat la o asemenea izolare a României. Este grav, pentru că are dreptate”

EvZ: Efectul Ponta asupra Justiției: Anchetatorii lui Năstase, Fenechiu, Silaghi şi Ridzi, luaţi la întrebări ”Fapt fără precedent în istoria Justiţiei: Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii va declanşa controale la sânge, ca urmare a sesizării făcute la televizor de premier. Magistraţii din sistem şi societatea civilă reacţionează dur şi acuză imixtiunea factorului politic în Justiţie“

Gândul: Trei luni de la „Victor, ce vrei tu să faci pentru România?” De ce nu se întâlneşte Ponta cu Nuland, trimisa lui Obama la Bucureşti “Vizita de două zile la Bucureşti pe care subsecretarul de stat american, Victoria Nuland, o începe mâine nu va include şi o întâlnire cu premierul Victor Ponta. Unul dintre cei mai influenţi diplomaţi americani, Nuland va avea o întrevedere cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean, acestea fiind singurele întâlniri cu lideri politici confirmate până în acest moment”

Naţional: Premierul fuge de trimisul Departamentului de Stat american ”Consilierul lui Ponta pe probleme internationale, Gyorgy Frunda, sustine ca o intalnire cu Nuland nici nu-si avea rostul, din moment ce oaspetele are, din punct de vedere diplomatic, un rang inferior premierului“

România liberă: Udrea: USL nu mai are viaţă lungă. În PNL există un curent de schimbare a lui Antonescu din calitatea de candidat la prezidenţiale ”Elena Udrea a declarat, joi seara, la B1TV că USL nu mai are viaţă lungă şi că există un curent în PNL de schimbare a lui Crin Antonescu din calitatea de candidat la prezidenţiale în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu”

Puterea: PNL şi PSD: Adio, dar rămân cu tine: Ce îi mai uneşte pe Ponta şi Antonescu, ce îi desparte fundamental ”În şedinţa de ieri a conducerii PNL, Crin Antonescu a avut grijă să emită strategic mesaje în totală contradicţie cu cele ale lui Victor Ponta, pe mai multe paliere”

Cronica română: Liberalii cer renegocierea protocolului USL ”Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că el crede “cu tărie” că, în ciuda tuturor lucrurilor văzute şi trăite pe sfârşit de an, există obligaţia de a se încerca revigorarea şi menţinerea USL, care să-şi ducă la capăt mandatul”

Curentul: Lecție din România: mamei denunțătoare în cazul Blându i s-a spus să-și mute copilul la altă școală ”Mama care a înregistrat-o pe învățătoarea Dana Blându când le cerea părinților bani pentru cadouri a declarat, joi, după ce a fost audiată de polițiști, că atunci când s-a adresat secretariatului școlii i s-a spus că învățătoarea nu poate fi înlăturată și să-și ducă copilul la altă școală”

Curierul naţional: Se mai face gazoductul AGRI? ”Niţă: Acţionarii vor decide în acest an dacă vor continua sau nu proiectul. Ministrul delegat pentru Energie a afirmat că studiul de fezabilitate nici acum nu este gata”

StareaPresei.ro

Bursa: Sănătatea, afectată în mod alarmant de noile tehnologii ”Potrivit cercetărilor medicale, telefonul mobil poate deteriora sănătatea creierului în mod ireversibil. Cuptorul cu microunde alterează mâncarea şi poate cauza apariţia cancerului. În 2011, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a clasificat radiaţiile wireless drept posibil cancerigene”

58 comentarii

UnUL 10-01-2014 - 08:57

Minciunile lui Ponta (2012)
Minciuna nr. 1.
14 iunie
Victor Ponta: „Eu voi merge la Consiliul European de pe 28 iunie, fiindcă am primit invitaţia de a participa“.
Câteva ore mai târziu o dă la întors: „Amândoi suntem invitaţi, şi şeful statului, şi primul-ministru, după care cei doi sau, mă rog, fiecare ţară stabileşte cine este reprezentantul“.
Presa relatează că aşa-zisa invitaţie era de fapt doar un program de lucru.
Minciuna nr. 2.
27 iunie
Interviu publicat în El Pais.
„Dacă o comisie va decide că este plagiat?“, întreabă ziaristul. „Atunci, în mod sigur, mă retrag.“ „Veţi demisiona atunci?“ „Sigur. Dacă comisia abilitată de lege va da o asemenea decizie, atunci, cu siguranţă, da.“
16 iulie, Realitatea TV. Întrebare din partea moderatorului: „Până la urmă, ce aţi declarat în El Pais? Că vă daţi demisia sau nu?“ „Nu, am declarat că îmi asum responsabilitatea pentru faptele mele.“
În replică, El Pais publică pe site înregistrarea interviului.
Minciuna nr. 3.
11 iulie
Bruxelles, conferinţă de presă alături de liderul socialiştilor europeni, Martin Schulz. Premierul declară: „Guvernul va organiza referendumul conform legii şi deciziei Curţii Constituţionale. Conform procedurilor, referendumul trebuie validat de CCR. Dacă 9 milioane de români se vor prezenta la vot, atunci Curtea Constituţională va valida acest referendum, rezultatul votului va rezolva disputele dintre partidele politice“.
13 iulie, la Antena 3: „Nu am angajat la Bruxelles promisiunea că va fi prag la referendum. Nici nu puteam să fac lucrul acesta, asta numai parlamentul poate să facă“.
Minciuna nr. 4.
12 iulie
Întors în ţară de la Bruxelles, referitor la modificarea Legii referendumului prin OUG: „Guvernul nu poate schimba legea, doar parlamentul o poate face. Ordonanţe de urgenţă, explic pentru oamenii de bună-credinţă, nu pentru doamna Macovei, nu pot să dau în vacanţa parlamentară“.
Constituţia României, la art. 115, aliniatul 5: „Ordonanţa de urgenţă intră în vigoare numai după depunerea sa spre dezbatere în procedură de urgenţă la Camera competentă să fie sesizată şi după publicarea ei în Monitorul Oficial. Camerele, dacă nu se află în sesiune, se convoacă în mod obligatoriu în cinci zile de la depunere sau, după caz, de la trimitere“.
Minciuna nr. 5.
12 iulie
Ponta primeşte lista cu cele „11 porunci“ ale lui Barroso, la care trebuie să răspundă în scris.
13 iulie, Ponta: „Am trimis un răspuns la cele 11 puncte ridicate de Barroso“.
16 iulie, purtătorul de cuvânt al CE, Olivier Bailly: „Nu am primit până acum oficial o scrisoare finală din partea autorităţilor române. Aşteptăm confirmarea angajamentelor scrise ale guvernului. Nu este timp de pierdut şi această scrisoare trebuie să ajungă urgent“.
Minciuna nr. 6.
16 iulie
Realitatea TV – despre interviul din El Pais. „Nu l-am spus eu, cuvântul acela. Dar m-am învăţat minte când mai vorbesc cu spanioli să vorbesc în spaniolă, nu în engleză.“ „Păi, atunci în ce limbă aţi vorbit?“ „În engleză.“
Interviul din El Pais a avut loc în limba română, fiind publicat pe site din 3 iulie, informaţia fiind, deci, publică de mult timp.
Minciuna nr. 7.
26 iulie
Un acord semnat de cei trei co-preşedinţi ai USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin cu Mircea Dogaru, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în care se prevede, printre obiectivele principale, desfiinţarea Curţii Constituţionale, Agenţiei Naţionale de Integritate, DNA şi CNSAS. Imediat, într-o conferinţă de presă, premierul susţine că a semnat „de principiu“ doar prima pagină, iar celelalte, care cuprind obiectivele, „nu au nicio legătură cu USL. Prima pagină nu are legătură cu restul paginilor“. Chiar în timp ce premierul susţinea conferinţa, Mircea Dogaru, preluat prin telefon de mai multe televiziuni, nu prididea să declare că liderii USL au cunoştinţă de document.
Minciuna nr. 8.
7 august
Victor Ponta declară că ac¬tu¬alizarea listelor electorale pentru referendum nu se mai face, fiindcă oricum susţinătorii PDL îl vor boicota. În aceeaşi zi, de la guvern pleacă un memorandum în teritoriu, în care prefecţilor şi primarilor li se cere să înceapă actualizarea listelor electorale.
Minciuna nr. 9.
14 august
În The Guardian – întrebat dacă va coabita cu preşedintele – „Dacă domnul Băsescu se va limita strict la prerogativele de care dispune prin Constituţie, totul va fi bine şi perfect“. Gândul, 17 august: „Nu vom coabita cu un preşedinte ilegitim. Ce poţi să discuţi cu un preşedinte pe care poporul nu-l vrea în funcţie?“.
(Revista 22, 29.09.2012)

Altele:
• A declarat că a făcut un masterat în Catania, dar autoritățile din Catania au negat acest lucru.
• Până să ajungă la Palatul Victoria în calitate de premier, Victor Ponta declara că prima măsură pe care o va lua în calitate de prim-ministru va fi majorarea salariului minim şi scăderea contribuţiilor pentru asigurările de sănătate. Salariul minim va crește abia din 2014, iar scăderea CAS a fost amânat „sine diae”
• A declarat că va crește salariile imediat ce va ajunge la guvernare dar nu a făcut acest lucru, a ales să crescă slariile în două etape.
• A declarat că el nu vorbește despre justiție întrtucât nu are acest drept. Ulterior într-un alt context s-a referit la preluarea controlului asupra DNA. Plus numeroasele declarații și acuzații la adresa justiție făcute de când e prim ministru
• Suspendarea preşedintelui Băsescu nu s-a aflat mult timp pe agenda actualului premier, care în mai multe declaraţii oficiale a negat faptul că USL ar intenţiona să demareze această procedură. Mai mult, Victor Ponta l-a contrat pe preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, cel care prezentase un calendar clar privind suspendarea preşedintelui Băsescu. În cele din urmă, după contrele cu preşedintele Băsescu privind participarea la Consiliul European şi izbucnirea scandalului de plagiat, Victor Ponta a fost de acord cu începerea procedurilor privind suspendarea preşedintelui Băsescu.
• Octombrie 2011 (Reorganizarea teriorială)
A declarat că nu e nevoie de reorganizare, după care a spus că e nevoie de reorganizare, dar în altă formulă decât cea propusă de PDL.
• Ianuarie 2012
A spus că salariile la Oltchim pe noiembrie au fost achitate, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Ministerul Economiei l-a contrazis afirmând că au intrat cele pe octombrie.
• Martie 2012
A declarat că nu va accepta să fie numit preier de Traian Băsescu nici măcar la mișto.
• Iunie-Iulie 2012
A afirmat pentru ziarul El Pais că va demisiona dacă o comisie va decide că a plagiat în lucrerea de doctorat. După cteve zile a spus că nu a declarat că va demisiona ci să-și va asuma răspunderea pentru faptele sale.
• Iulie 2012
A declarat că el va merge la Onsiliul Europei întrucât a primit deja invitația. Peste câteva ore schimba declrația spunând că atât el cât și Băsescu sunt invitați.
• Iulie 2012
A declarat că decizia de a organiza referedum pe 29 iulie aparține Curții Constituționale. Dar decizia organizării referendumului, inclusiv data acestuia, au fost stabilite prin hotărârea Parlamentului României. Ponta a vreut să pasese CCR responsabilitatea acestui act.
• Iulie 2012
A spus că a răspuns în scris celor 11 angajamente primite de la Manuel Baroso. Pestecîteva zile, reprezentanții Comisiei europene au spus că nu au primit niciun răspuns de la premierul Ponta.
• Iulie 2012
Într-o conferință cu Martin Schultz, liderul socialiștilor europeni, a spus că referndumul trebuie validat dacă se prezintă 9 milioane de români la vot. După 2 zile a spus că nu a promis la Bruxelles că va fi prag la referndum.
• Iulie 2012
I-a mințit pe oficialii europeni când le-a spus că e nevoie de convocarea Parlamentului pentru ca legea referendumului să fie pusă în acord cu hotărârile CCR. A spus că doar Parlamentul pate modifica această lege iar guvernul nu.
• Iulie 2012
A declarat că a semnat doar prima pagină dintr-un acord cu Dogaru, liderul Sindicatului Cadrelor Militatre în Rezervă și Retragere unde se cerea desființare ANI, DNA și CNSAS și că următoarele pagini privind desființarea acestor instituții nu au legătură cu USL.
Dogaru a afirmat clar că liderii USL cunosc tot documentul.
• Iulie 2012
La o singură zi după referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, pe 30 iulie, premierul Victor Ponta declara că nu va mai participa la şedinţele CSAT dacă Traian Băsescu se va întoarce la Palatul Cotroceni.
În luna septembrie, premierul şi-a contrazis declaraţia şi a participat la şedinţa CSAT.
• August 2012
Actualizare listelor electorale nu va mai avea loc, a spus ponta pe 7 august. ÎN ACEEAȘI ZI guvernul cere prefecților și primarilor să înceapă actualizarea listelor electorale.
• August 2012
A afirmat că are curajul să anticipeze faptul că minisrtrul care a semnat acordul pentru promovarea brandului turistic al României în concertul suținut de Lady Gaga este Elena Udrea și nu Eduard Hellvig. Ulterior, presa a arătat că acordul a fost semnat de ministrul USL
• Noiembrie 2012
Pe 7 oiembrie premierul a decalrat că România a ieșit din recesiune și că vom avea o creștere economică de 2,2%. Cîteva ore mai târziu Comisia Europeană revizuiește în scădere prognoza de creștere economică a României, avertizând asupra pericolului revenirii recesiunii.
• Noiembrie 2012
Ponta a declarat la un miting că-l scoate din închisoare pe Adrian Năstase, apoi a negat.
• Decembrie 2012
A declarat că problema aderării României la spațiul Schengen nu a fost pusă pe agend JAI din acest an la cerera președintelui Băsescu.
• Decembrie 2012
A declarat pe 5 decembrie că s-au deblocat plățile ăn cadrul programului european POSDRU. De fapt, a acceptat să fi aplicate corecții uriașe, de 25%. (Toți cei ce au primit finanțări prin acest program trebuie să dea înapou 25% din ce au primit.)
• Iunie-IulieIulie 2013
La jumătatea lunii iunie Ponta afirmă că nu a cerut nicio derogare FMI. („Eu vă spun, din punct de vedere politic, că n-am cerut nicio derogare și ca, din cate știu eu, vom fi cu toate prior action-urile realizate.”)
Fondul Monetar International publică la începutul lui iule scrisoarea de intenție trimisă de guvernul României. În documentul datat 10 iunie 2013, autoritățile române solicită Fondului, printre altele, derogări pentru criteriile de performanță ratate.
• August 2013
Premierul Ponta anunţa un plan naţional de investiţii şi pentru crearea de locuri de muncă. Victor Ponta şi-a luat şi un angajament: 10 miliarde de euro investiţii atrase şi 50.000 de noi locuri de muncă, până la sfârştiul anului.
Investiţiile străine atrase de Guvernul Ponta, pe primele 6 luni, sunt de 666 milioane de euro, număr fatidic care marchează şi o scădere de 20%, faţă de aceeaşi perioadă din 2012. Practic, la jumătatea anului, Executivul Ponta a atras doar 6,6% din ce a promis pentru 2013.
• August 2013
În scrisoarea adresată tuturor beneficiarilor de fonduri POS CEE, înregistrată sub numărul 5/5275 din 26.08.2013 la cabinetul ministrului Fondurilor Europene, dl. Eugen Teodorovici, și semnată și de premierul României, dl. Victor Ponta, cei doi se laudă cu măsurile luate sau care urmează să fie luate pentru deblocarea programului POS CEE.Ăn scrisoare se spune: “Doar în luna iulie, România a reușit să atragă peste 730 mil de euro din fonduri europene, adică cca jumătate din toată suma rambursată în perioada 2007-2012”.
Pe site-ul Ministerului de Finanțe al aceluiași Guvern al României, datele publicate pentru două luni consecutive la indicatorul sume primite de la UE în contul plăților efectuate și prefinanțare arată astfel: la sfârșit de iunie, România primise 3.038,80 mil. lei, iar la sfârșit de iulie, doar 3.855,10 mil. lei, prin urmare în iulie s-au primit 816,30 mil. lei, adică aprox. 185 mil. euro, și nu peste 730 mil. euro, cifra trâmbițată cu aplomb de primul ministru.
• 2012/Septembrie 2013 (Roșia Montană)
Inainte de alegerile din 2012, Victor Ponta avea o pozitie foarte ferma impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montană.
Înainte de alegeri:
Reporter: Sustineti investitia de la Rosia Montana?
Victor Ponta: Nu! Categoric nu! Pentru ca acolo nu se face o investitie pentru locuri de munca, acolo se face o afacere cu actiuni, din care castiga cativa politicieni romani, in frunte cu Traian Basescu. Ori eu vreau ca orice investitie sa se faca pentru romani, nu pentru un politician care se pregateste sa iasa la pensie cu cat mai multi bani de la o firma canadiana care poate crea o catastrofa ecologica si dispare!.
In septembrie 2013, Victor Ponta explica intr-un mod halucinant atitudinea fata de Rosia Montana de anul trecut, pe care si-a revizuit-o integral in 2013:
„Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana, prima data, inainte sa cunosc aproape nimic despre proiect, pentru ca era susținut de Traian Basescu. Si am zis ca, daca il sustine Traian Basescu, sigur e ceva rău…”
• Noiembrie 2013
«Noi nu putem fi aici El Dorado pentru toată lumea. (…) Avem cea mai mică taxare, cu excepţia Bulgariei». Mesajul transmis de premierul Victor Ponta Consiliului Investitorilor Străini, după ce aceştia au protestat faţă de introducerea unor noi taxe şi majorarea altora, este demolat de realitatea înfăţişată de toate statisticile comparative ale fiscalităţii din regiune. România nu doar că nu are a doua cea mai mică rată de taxare din Europa, dar se situează chiar în plutonul fruntaş al celor mai împovărătoare regimuri fiscale din regiune, potrivit datelor Băncii Mondiale şi ale Comisiei Europene.
Firmele care decid să investească în România plătesc taxe totale în valoare de 43% din profitul pe care îl obţin, situaţie mai împovărătoare decât în alte 20 de ţări din Europa, printre care Polonia, Croaţia, Slovenia, Serbia, Bulgaria, Norvegia şi Danemarca. Iar creşterile de taxe de anul viitor sunt justificate de premierul Victor Ponta prin ideea că povara fiscală din România e printre cele mai mici din Europa, idee contrazisă atât de investitori şi specialişti, cât şi de raportul Doing Business 2014, realizat de Banca Mondială. Cea mai mare parte din povara fiscală o reprezintă tocmai taxele pe muncă, de 31,5%.
• Noiembrie 2013
După ce comisarul european pe Justiţie, Viviane Reding, a menţionat în “Die Zeit”, că România şi Ungaria fac parte dintre ţările în care statul de drept nu este respectat sau este chiar pus sub semnul întrebării, premierul Victor Ponta şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, au sărit ieri să dea vina pe traducere. “E o traducere eronată (…) pe care aţi preluat-o toţi. Eu ştiu despre ce este vorba şi ştiu cum este interviul făcut de domnia sa într-un ziar german şi vă rog să traduceţi aşa cum trebuie contextul”, a spus Zgonea.
Însă, Reding a revenit cu o declaraţie pe această temă, întărind afirmaţiile din “Die Zeit”. Aceasta a apreciat că CE are nevoie de noi mecanisme de apărare a statului de drept, după ce în ultimii ani au apărut diverse probleme în acest sens, menţionând explicit criza constituţională din România, din 2012. În cazul României, „intervenţia Comisiei a ajutat la restabilirea autorităţii Curţii Constituţionale şi a pus capăt conflictului constituţional”, a punctat oficialul european
• Noiembrie 2013
Ponta afirmă că modificarile care vizeaza TVR din noua Lege a audiovizualului au fost facute doar pentru a permite televiziunii nationale sa transmita in Republica Moldova..
Dar, după cum arată Eugen Tomac, TVR se poate transmite in Republica Moldova fără modificarea legii.
• Noiembrie 2013
Premierul anunţă că a discutat cu PNL şi că liderii de grup au fost de acord cu Comisia Călărași. ba chiar precizează că a vorbit la telefon cu Crin Antonescu despre această comisie.
A doua zi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru Mediafax, că nici el, nici liderii grupurilor parlamentare liberale nu au avut încă o discuţie cu premierul Victor Ponta despre constituirea unei comisii de anchetă pe „cazul Călăraşi”, aşa cum anunţase premierul, subiectul putând fi discutat în prima reuniune USL
Anterior, întrebat de „Gândul” dacă a fost sunat de premier marţi şi a discutat despre subiectul comisiei, Antonescu a răspuns: „nu”, fără a face alte comentarii.
• Noiembrie 2013 (Taxa pe carburant)
Atunci cand a anuntat taxa, premierul Victor Ponta a explicat care va fi destinatia banilor – dezvoltarea infrastructurii.
Invitat la emisiunea „Dupa 20 de ani” Dan Sova spune ca nu garanteaza ca sumele vor fi folosite doar pentru infrastructura.Planul autoritatilor de a strange usor mai multi bani la buget se bazeaza pe o formula simpla: sa taxeze in plus o activitate uzuala, de care ne lipsim cu greu. Asadar, cu cat mergeti mai mult cu masina si consumati mai mult carburant, statul incaseaza… mai multi bani. Intrebarea este, ce se intampla cu acestia?
La nici 3 saptamani, premierul vine cu alta explicatie.
„-Luati in considerare ideea de a renunta la acciza aceea de 7 eurocenti?
-Din ce platim hotararile judecatoresti 2 miliarde?
-Nu era pentru autostrazi?
-Luam de la infrastructura si punem la hotarari atunci.”
• Decembrie 2013
Ponta afirmă că Mircea Toader (PDL) a participat la întâlnirea nocturnă la care s-a stabilit modificarea Codului Penal. Stenogramele și înregistrarea video dovedesc că Mircea Toader nu a participat, așa că Toader intenționează să îl dea în judecată pe Ponta.
• Decembrie 2013
O fotografie care îi înfăţişează pe premier şi pe Regele Mihai I stând la masă a fost postată, vineri, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, în text precizându-se că prim-ministrul a luat masa cu Regele Mihai în cea de-a treia zi de Crăciun, la palatul de la Săvârşin. UPDATE: Ulterior, la doar cateva ore, echipa premierului a revenit asupra postarii initiale, spunand ca fotografia in care aparea alaturi de regele Mihai era una mai veche si ca, in realitate, seful Executivului a luat masa cu membrii familiei regale, insa nu si cu regele.

Cum spunea cineva, de fapt, USL nu a respectat nimic din ceea ce a propovaduit in opozitie si nimic din ceea ce a promis in campania electorala, vampirizeaza ideile guvernelor anterioare, nu reuseste sa faca nimic nou si notabil pentru tara aceasta. Notabila ramane doar minciuna.

UnUL 10-01-2014 - 08:59

P.S. S-AR PUTEA CA ASTEA SĂ FIE DOAR O MICĂ PARTE DIN MINCIUNILE MITOMANULUI PONTOCCHIO, DACĂ NE MAI ADUCEM AMINTE DE ALTELE, LISTA SUPORTĂ COMPLETĂRI.

mircea 10-01-2014 - 09:16

mai bine am pune toti Romanii umarul pentru instaurarea statului de drept nu pentru consolidarea statului de drepti instaurat de Basescu-Iliescu.Jos justitia portocalie

UnUL 10-01-2014 - 09:23

Dacă pune USL copita și pe justiție, vom avea statul de „drepți”, nu statul de drept, mirciulică”. Deci nu acum îl avem, sub USL îl vom avea, și lucrurile au început deja să se miște în această direcție.

Antibasistul 10-01-2014 - 09:49

Deocamdata a pus Basescu copita pe justiție!
Sînt ale lui: DNA, CCR, ANI, CSM, CSj, toate astea executa ordinele lui!

mircea 10-01-2014 - 10:08

pai dacu tu care te bagi in toate dece ANI -Georgescu progenitura da ofiter comunist specialist in puscarii,nu-l ia la purificat pa mentorul tau Basescu,sau pa fisa EBA daca a fost o tanara cu realizari in domeniul public,nu in cluburi de fite,tacsu era un impatimit al tavernelor si lucarnelor

UnUL 10-01-2014 - 14:06

Deviza USL-așilor de serviciu : ”Să aberăm cu spor!”

Antibasistul 10-01-2014 - 14:16

un NUL nebunul, tu vorbesti basistule, ptiu!

UnUL 10-01-2014 - 14:21

Bășinel, vezi ce scria dl. Pathfinder. Presupun că ești plătit după numărul de postări, altfel nu te-ai face în halul ăsta de râs postând rahaturi din 5 în 5 minute, fără să spui nimic.
P.S. Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2497-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

Antibasistul 10-01-2014 - 14:31

Ptiu basistule, ptiu!

Antibasistul 10-01-2014 - 14:35

Basist=cretin, escroc.

UnUL 10-01-2014 - 14:48

2499.

UnUL 10-01-2014 - 14:49

„băsist/băsistă” – copy-paste nr.3786-88.

Antibasistul 10-01-2014 - 09:40

Lista de minciuni e a lui Basescu, nu a lui Ponta, ai gresit numele!

UnUL 10-01-2014 - 14:08

Boulene, mai vezi o dată despre ce e vorba înainte de a da cu bâta în baltă (sau cu palma în rahat)!

pathfinder 10-01-2014 - 14:13

Eu am impresia ca unii, chiar daca s-ar da pe brazda, au un numar impus de postari anti-Base pe zi.
In rest stau cuminti.

Antibasistul 10-01-2014 - 14:21

Da am dat cu palma-n rahatul un NUL, basistul!

UnUL 10-01-2014 - 14:22

Nu, puișor : era vorba de rahatul ăla care îl scoți pe gură non-stop (căci e evident că la tine s-au cam încurcat orificiile).

Antibasistul 10-01-2014 - 14:37

Rahatul esti tu, am dat cu palma-n tine!

pathfinder 10-01-2014 - 14:40

🙂
Huhule,
Pai nu e bine.
Bagi mana in rahat???

UnUL 10-01-2014 - 14:51

E clar : după ce ai trântit o prostie, o ții gaia-mațu, repetând-o până la imbecilizare (a ta, evident!).

UnUL 10-01-2014 - 14:53

Oricum, pe mine nu mă poți atinge nici cu un fir de iarbă, toate mârlăniile și imbecilitățile tale toxice trec peste mine ca apa pe penele lebedei (sau ale „lebădoiului”!).

UnUL 10-01-2014 - 14:54

@Pathfinder?
Numai mâna? Păi e în rahat până la gât. (Asta, evident, când e în pauză : în restul timpului bagă și capul!)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-01-2014 - 18:14

Chiar crezi ca ai glanda uropige, si esti impregnat pe …toate penele ? ! ?

Daca . cu totul intamplator ,desigur
cineva i-ti reda capitolul scris cu mina proprie cu ocazia cereri de primire in P C R , despre parintele tau, aflat in condamnare .

Cum ti-ai dengrat propriul tata , pentru a trai bine , in societatea comunista !

Ce zici , nici cu un fir de iar ba ‘….

UnUL 10-01-2014 - 18:43

????!!!! ♪ ♫ ☻☺ ☼ ☼ ☼ ☼ †††††

P.S. „î-ți redă” („ÎȚI” scris aiurea cu cratimă!)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-01-2014 - 18:54

Ti-ai denigrat parintele , ca sa traiesti ….bine !

Ti-ai vandut N e a m u l !

Gunoiul blogului !

pathfinder 10-01-2014 - 18:57

Vezi ca i-ai raspuns lui Huhu…

UnUL 10-01-2014 - 18:58

!!!!!!! ?????? !!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-01-2014 - 20:37

Nu ,findere !
am , raspuns UnULui bloger, care se considera imun la A D E V A R –
Lasand impresia ca are glande uropigee ,
Este …impregnat la
P E N E !

Este unicul GUNOI ,DE MENTh , care uita
Ca si-a V A N D U T , t a t a l ,
Ca el ,sa prospere atunci
Si acum !

M O A R T E
T R A D A T O R I L O R de T A R A si
De N E A M !

UnUL 10-01-2014 - 23:44

† ‼ !! ← ↑ → ↓ ↔ ↕ ♪ ♫ ☻☺ ☼ ﷲ ﷼ ﺥﺱ ﺶﻍ ﯔ שּׂ ♯ ♠ ‡ ????

BULA 10-01-2014 - 10:16

Scaderea contributiilor pentru asigurarile de sanatate avantajeaza firmele (multinaionalele), nu pe salariati, care isi vor plati singuri asigurarea la privati. Asa ca nu amesteca lucrurile, mai PDL-istule.
In rest ai dreptate, PSD e tot un partid de tradatori si de jeguri.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-01-2014 - 15:26

Ma , repet ;
in URDU sa ma inteleaga URDOAREA Blogului !

کرنے بگ پیزدا میں مطیع، بالاخر!

jan dinu 10-01-2014 - 09:50

—- PONTA (NAHUM ) se lauda shi conteaza pe escadrilele ce le are la dispozitie
de la Generalul CLARK … (actual consilier „strategic”)
Daca se rezolva ” fractionarea shi rosia montana „… ramine premier
pina la adinci batrineti cit dureaza „exploatarile „…-:)))))
JD-USA

BULA 10-01-2014 - 10:19

Evreii o cauta cu lumanarea aprinsa. Au adus SUA si Europa in faliment, prin evreiala cu globalizarea si mutarea productiei in China. Si nu se potolesc pana nu ii enerveaza pe toti, sa nu mai aiba scapare in caz de ceva.

urbos 10-01-2014 - 12:28

Geoana e securist acoperit. Imbecilul fara nici un fel de demnitate executa fara cracnire absolut tot ce i se comanda.

Mircea 10-01-2014 - 15:01

Justitia ii da picioare in fund lui dottore chiar si dupa ce USL-ul a trimis judecatorii doriti la CCR.

„Curtea Constitutionala a Romaniei a decis vineri, cu unanimitate de voturi, ca legea descentralizarii este neconstitutionala, scrie Agerpres.”

CU UNANIMITATE !

urbos 10-01-2014 - 15:08

Analfabetule, nedititule, prostule, CCR NU face parte din Justitie.
Imbecilule!

UnUL 10-01-2014 - 15:11

Dar din ce face parte, vițeluș?

urbos 10-01-2014 - 15:23

Cum a spus si chiombalaul ala retardat de Zegrean, CCR e institutie juridico-politica. CCR nu face parte din nici o putere a statului, fiind o excrescenta care nu se supune nimanui, conform Constitutiei, inventata pentru a fi instrument politic in gheara aluia care o controleaza.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-01-2014 - 15:23

Din anexa de la Poarta !
Nu de la SUBLIMA !
The ….ghem ist OVER !

pathfinder 10-01-2014 - 15:27

Legea 47/1992
„Curtea Constituţională este independentă faţă de orice altă autoritate publică şi se supune numai Constituţiei şi prezentei legi.”

pathfinder 10-01-2014 - 15:12

Asta dupa ce au creat o gramada de institutii in centrele regiunilor!!!
Sa nu faci ca Huhu??? Ptiu!

UnUL 10-01-2014 - 19:00

(DEOCAMDATĂ) ULTIMA MINCIUNĂ A LUI PONTA:
• Ianuarie 2014
Înaintea cizitei pa care a făcut-o la București vineri 10 și sâmbătă 11 ianuarie subsecretarul de stat american Victoria Nuland, miniatrul de externe Titus Corlățean a afirmat că Victor Ponta nu se va intalni cu oficialul american, intrucat „programul premierului era facut de multa vreme, asa incat, din motive obiective, acel program nu a putut fi schimbat.Victor Ponta a confirmat, vineri, pentru HotNews.ro, că nu este in țară, fără a preciza însă locul în care se află.
Jurnalistul Ovidiu Vanghele de la Centrul de Investigatii Media, a scris pe Facebook faptul ca l-a vazut pe premierul Victor Ponta, care a plecat din tara abia seara, in jurul orei 17.15, ceea ce inseamna ca acesta nu a spus adevarul atunci cand a afirmat ca nu e in tara, in contextul vizitei in Romania a secretarului de stat adjunct al SUA, Victoria Nuland.
„Sunt la aeroport sa-l iau pe tata. Cand, de cine dau? De Ponta, care acum pleacă din țară, deci nu a fost plecat nicăieri, deci s-a pitulat prin Bucuresti de șefa delegației americane. Hihihi! Puteti să dati stire, dacă vreți, sau sunati la aeroport sș va confirme. Am intrebat ,i vreo doi paznici, ca sa fiu sigur ca nu ma insel. Acum pleacă. Acum!”, a scris pe Facebook Vanghele, fost jurnalist la PRO TV si Mediafax.
Premierul Ponta a sustinut, intr-o foarte scurta declaratie pentru Hotnews, ca nu e in tara, in jurul pranzului, fara a preciza unde e. Lucru greu de crezut, intrucat ar fi insemnat ca seful Guvernului sa se fi intors din strainatate si sa fi plecat iar, in doar cateva ore.
De altfel, si vicepremierul Liviu Dragnea declarase ca Ponta e plecat din tara, fara a oferi insa si locatia exacta.
Speculatiile legate de locul in care e Ponta au aparut dupa anuntul vizitei Victoriei Nuland, venita sa discute despre amenintarile la adresa statului de drept dupa „martea neagra” a USL in Parlament. Nuland nu a avut programata o intalnire cu seful Guvernului Romaniei, ci doar cu presedintele si ministrul de Externe. Oficial, intalnirea nu a avut loc „din cauza agendei incarcate” a premierului. Pe pagina Guvernului, insa, nu e trecuta nicio actiune oficiala a lui Victor Ponta. (surse Hotnews și Ziare.com)

Antibasistul 10-01-2014 - 22:48

Ptiu, porcule mincinos basist!

UnUL 10-01-2014 - 23:43

Inteligentă replică, convingătoare argumente, elevat limbaj !
P.S. Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2504-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

Antibasistul 11-01-2014 - 05:54

Ptiu ptiu ptiu mincinoșilor basiști!

UnUL 10-01-2014 - 19:20

”Prosta asta” este un personaj mult mai important pe mapamond decât un mitoman, premierul unei țărișoare din estul Europei.
DAR NU ASTA ERA PROBLEMA, CI MINCIUNA LUI PONTOCCHIO.

UnUL 10-01-2014 - 19:21

HOPA, IAR A DISPĂRUT POSTAREA CRETINULUI DE SCÂRBOS ȘI PAR SĂ VORBESC SINGUR.

urbos 10-01-2014 - 19:28

Dobitoaca Nuland e dobitoaca. Asta ca sa sintetizez la maximum, daca tot taie.

UnUL 10-01-2014 - 20:23

Bășinel, un cretin congenital ca tine nu are autoritatea să îi califice pe alții de dobitoci.

urbos 10-01-2014 - 20:29

Tipic la basisti. Cum dracu poti sa zici cuiva „basinel”, cand tu esti lingatorul unuia pe care-l cheama Basescu? Cum? Numai daca esti cretin total.

ancuta 10-01-2014 - 22:24

Mai kkt:
Cum poti fi altceva decat SCARNA, cand sugi si-n somn puroiul gras hemoroiDAN si puroiul proaspat hemoroGADEA?
‘TE DRACULUI DE PSIHOPAT SANDU DOBRE URBOS SOBRU, LABERAL!

Antibasistul 10-01-2014 - 22:34

PTIU PORC BASIST Ancuța-DXN, ptiu, ptiu!

Antibasistul 10-01-2014 - 22:37

Nuland e jiidanca!!!!!!!!!

UnUL 10-01-2014 - 23:36

Bășinel, iarăși „PTIU”? Cu cele 3 contabilizate aici, ai ajuns la al 2503-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori)!

Antibasistul 11-01-2014 - 00:08

PTIU,ptiu ptiu ptiu…!

UnUL 11-01-2014 - 00:14

2507

UnUL 10-01-2014 - 20:24

Și încă o dată îți explic, deși creierașul tău debil nu prea „percutează” : problema era minciuna lui Ponta, și nu altceva.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult