Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta la Soci, în poză cu dictatori

Revista presei. Ponta la Soci, în poză cu dictatori

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul: „Medalia“ lui Ponta la Soci: o poză de grup cu dictatori „Importanții (m.m.: cu care s-a pozat Ponta) erau următorii: președintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, considerat un criminal de o lume întreagă, pentru măsurile represive luate împotriva propriului popor, ce a ieșit în stradă de luni de zile pentru a protesta față de întoarcerea Ucrainei către Rusia nu către UE, ștersul premier bulgar, Plamen Oresharski și un criminal în toată legea, Islam Karimov, președintele Uzbekistanului, din 1989, un fel de Ilici al lor”

Bursa: Băsescu: „Parlamentul României nu funcţionează ca o instituţie la standarde europene” „Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi că Parlamentul României nu funcționează ca o instituție la standarde europene, subliniind că atacurile la justiție pun și ele sub semnul întrebării îndeplinirea criteriilor politice”

Cronica românăUdrea îl vede în turul II la prezidenţiale pe candidatul PMP, nu pe Antonescu „Udrea susţine că până la alegerile europarlamentare ar putea fi iniţiate discuţii cu partenerii din opoziţie pentru indentificarea celui mai bun candidat al dreptei la prezidenţiale, pentru ca în turul doi «să nu intre Crin Antonescu»”

Naţional: Liberalii joaca iesirea de la guvernare pe cartea Iohannis „De vineri incoace, liberalii, in frunte cu Crin Antonescu, jubileaza la gandul ca l-au inghesuit pe Victor Ponta chiar la el in Guvern. Lasand modestia la o parte, penelistii se felicita pentru nominalizarea lui Klaus Iohannis ca vicepremier si ministru de Interne, considerand ca a fost o mutare mai mult decat inteligenta”

Adevărul: Ponta l-ar bate pe Antonescu în turul al II-lea „Potrivit cercetării INSCOP Research, efectuată la comanda ziarului „Adevărul“, premierul Victor Ponta ar fi votat, dacă ar candida la Preşedinţie, de 29,8% din respondenţi. Pentru Crin Antonescu ar opta 22,4%”

Gândul: Întâlnire decisivă Ponta – Antonescu. Surse PNL: Iohannis ar putea să-şi anunţe demisia de la Primăria Sibiu „Surse din PNL au declarat pentru gândul că Iohannis îşi va da demisia de la Primărie, dacă la întâlnirea Ponta – Antonescu se va ajunge la un consens în ceea ce-l priveşte. După discuţia celor doi lideri, urmează o şedinţă a Uniunii Social Liberale”

Puterea: Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, feuda corupţilor „Proprietarii imobilelor confiscate de regimul comunist sau urmaşii lor se văd ţepuiţi încă o dată de autorităţile postdecembriste, iar jaful din anii ’50 a fost înlocuit, după Revoluţie, de specula rechinilor imobiliari. Pe rolul instanţelor de judecată, cele şase legi sub incidenţa cărora cade restituirea proprietăţilor transformă procesele de retrocedare în adevărate loterii”

Curierul naţional: Astra, noul actor principal în scandalul asigurărilor „Compania de asigurări ar fi subestimat posibilele daune cu peste 100 de milioane de lei, potrivit unui raport ASF. Pe baza acestui document, BNR ar fi sesizat DNA. Autoritatea spune însă că nu există până în acest moment un asemenea raport, care să fi fost aprobat de Consiliul ASF”

CapitalNoua acciză urcă prețul carburanților la 7 lei/litru „Sortimentele mai scumpe de carburant vor atinge pragul de 7 lei/litru din cauza majorării accizelor de la 1 aprilie, ceea ce va determina o scumpire de 5%-7%. Petroliștii se așteaptă la o scădere a consumului, însă doar pe termen scurt”

România liberă: Europa a oferit 10 miliarde euro pentru cercetare. România nu a atras nici un euro. Ungaria – 90 milioane, Germania – 1,5 miliarde „Timp de şapte ani, România nu a atras nici un euro din fondurile europene destinate cercetării ştiinţifice, deşi Uniunea Europeană le-a pus la dispoziţie statelor membre sume colosale. Spre exemplu, Marea Britanie a primit peste două miliarde euro, iar state precum Ungaria sau Polonia au primit zeci de milioane pentru finanţarea unor proiecte naţionale de cercetare”

StareaPresei.ro

23 comentarii

UnUL 10-02-2014 - 07:42

Nu se putea companie mai potrivită pentru Pontocchio.
Potrivit reportervirtual.ro. fotografia a fost postată pe Facebook, însoțită de următorul comentariu: „Premierul Victor Ponta, alături de lideri importanți de stat și de guvern, la dineul oferit cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarnă 2014 de la Soci”.
Se pare că postarea a relansat criticile la adresa premierului, în contextul boicotării Jocurilor Olimpice de Iarnă de importanți lideri mondiali, printre care Barack Obama, Francois Hollande, Joachim Gauck, Angela Merkel și David Cameron.
Mai mult, asocierea imaginii premierului cu cea a unui lider nord-coreean și cu Ianukovici, contestat în stradă de sute de mii de ucraineni, a fost probabil un alt motiv pentru care poza a fost repede ștearsă de pe Facebook. Dar prostia era deja făcută.

Europeanuul 10-02-2014 - 10:15

De unde sti ca fotografia nu a fost un fake ieftin? La festivitatea deschiderii jocurilor olimpice de iarna de obicei participa liderii politici regionali (nu este o festivitate asa de importanta incat sa atraga participarea scenei politice internationale). Ca fapt divers: Merkel, Sarkozy, etc nu au participat la deschiderea jocurilor olimpice din Vancouver.

P.S.
Ce inseamna Pontocchio (smekerie titirez?)

pathfinder 10-02-2014 - 10:23

„De unde sti ca fotografia nu a fost un fake ieftin?”
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Europeanuul 10-02-2014 - 10:58

Fotografia articolului nu-l arata pe Ponta la masa grupului dictatorilor, asa cum insinueaza titlul articolului. Trebuie sa fie vorba despre o alta fotografie.

pathfinder 10-02-2014 - 11:03

Titlul nu insinueaza nimic.
Fotografia respectiva a fost postata pe Facebook si dupa aceea retrasa. A fost considerata nepotrivita.
Atat.

Europeanuul 10-02-2014 - 11:14

„Medalia“ lui Ponta la Soci: o poză de grup cu dictatori

*****
Chiar asa? Prim-ministrul Romaniei s-a pozat in grup cu dictatorii?

pathfinder 10-02-2014 - 11:20

Brieee, titlulietu iaste:
„Revista presei. Ponta la Soci, în poză cu dictatori”
Asta-i titlul ZV.

Aia di la Curientu au vrut sa fiiii si ei sienzationalitiii!
Si vrai?
Comientiaza pi Curientu!
„Dali” in cap!
Poc! Poc! Poc!

UnUL 10-02-2014 - 13:03

Pontocchuio înseamnă un Pinocchio mai mincinos
Liderii importanți nu participă la olimpiadă ca un semn al dezacordului față de practicile nedemocratice din Rusia – care sunt și cele ale lui Ianukovici, Ponta, etc.

UnUL 10-02-2014 - 13:04

Erată: Pontocchio.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-02-2014 - 10:32

Da ma P M .PONTA a fost la S O C I cu …LUMEA BUNA !
Basescu a fost la …Ciurila cu bocusan si kurwasana !
SELECT loc si participanti !
PATIBULARILOR !

pathfinder 10-02-2014 - 10:39

Uite vin si eu cu o intrebare idioata care vad ca bantuie multi din tampii forumului:
„Pe banii cui”?

P.S. Dupa cum ti-ai dat seama … glumesc!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-02-2014 - 14:16

Ca sa ai P R I V I L E G I U L de a-ti raspunde ,
Mandelu ,

Cautator in R A H A T zi cu P e r j e !
Musai sa te , mai ridici si in special ;
Sa t e , d e ba s i f i c i ,
Comprendi !

pathfinder 10-02-2014 - 14:21

Nu-mi trebuie „priveghiul” asta…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-02-2014 - 15:27

OK !
ciocu mikk , de toot !

pathfinder 10-02-2014 - 15:34

Taci mai Pirando!
Dupa ce ca te chisi in mijlocul parcului, din picioare, mai ai curajul sa spui altora: ciocul mic?!?
Rusine sa-ti fie!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-02-2014 - 15:43

+

urbos 10-02-2014 - 12:00

Closetestii mancatori de cacat, in toata splendoarea lor. In timp ce animalul Basescu grohaie ca dictatorul, in poza se vede clar ca Ponta n-are treaba cu aia, grupul in cauza fiind la alta masa.

pathfinder 10-02-2014 - 12:10

Te-ai prins!!!

UnUL 10-02-2014 - 13:07

C u r Bubos, îți pot recomanda un oculist bun. Și, oricum, nu eu am postat poza pe Facebook-ul lui Ponta sub titlul: „Premierul Victor Ponta, alături de lideri importanți de stat și de guvern, la dineul oferit cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarnă 2014 de la Soci”.

urbos 10-02-2014 - 13:10

Ce tot grohai acolo ma gunoiule?

UnUL 10-02-2014 - 13:23

Gunoi care grohăie?Interesant! Oricum, la grohăit nu te întrece nimeni.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-02-2014 - 16:21

Abuz incalificabil. În nicio ţară civilizată nu se întâmplă aşa ceva
Traian Băsescu şi Elena Udrea au întârziat o cursă TAROM
Acasă » Politica

Traian Băsescu şi Elena Udrea au întârziat o cursă TAROM
Traian Băsescu şi Elena Udrea s-au aflat la Cluj în calitate de persoane particulare dar au beneficiat de tratament oficial. Pasagerii unui avion ţinuţi închişi în autobuz până la îmbarcarea preşedintelui. Ce a păţit naţionala feminină de handbal a României.

Avion ţinut la sol 30 de minute

Situaţie incredibilă înregistrată pe aeroportul din Cluj-Napoca. Contrar tuturor prevederilor regulamentare, o cursă TAROM a întârziat cu 30 de minute decolarea spre Bucureşti, pentru a aştepta îmbarcarea lui Traian Băsescu şi a Elenei Udrea. Conform declaraţiilor date de către pasageri la Antena3, avionul nu a decolat conform orarului, din cauză că Traian Băsescu şi Elena Udrea au întârziat puţin la aeroport şi în plus, cei doi nu s-au îmbarcat imediat, ci au mai pierdut timp dând mâna cu ofiţerii SPP care l-au însoţit şi cu personalul aeronavei. Mai trebuie menţionat că până la îmbarcarea lui Traian Băsescu şi Elena Udrea, pasagerii au fost ţinuţi pe pistă în autobuzul care îi transporta spre aeronavă.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 10-02-2014 - 16:28

Vocea Rusiei îi şifonează pe Ion Cristoiu, Emil Hurezeanu şi Traian Băsescu
Băsescoiu
Acasă » Media

Băsescoiu
„După ce răspândacii acoperiţi şi iobagii de presă ai lui Traian Băsescu par să fi intrat în criză, mai marele ţării aruncă în luptă, după Emil Hurezeanu, încă o piesă grea a artileriei sale de vorbe în vânt: Ion Cristoiu.

Intervenţia libidinoasă a lui Ion Cristoiu în favoarea ideii că lui Traian Băsescu i s-ar pregăti o înaltă funcţie internaţională, numai bună să îl ferească de binemeritatele procese penale care îl aşteaptă după pierderea „superimunităţii prezidenţiale” era de aşteptat. Acest personaj de presă, venit din structurile tovărăşeşti ale Scânteii Tineretului, inventatorul genului mediatic „găina care naşte pui vii”, a stârnit multe valuri în România, la vremea sa.
FRAGMENT >

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult