Acasa Revista Presei Revista Presei. Ponta: N-am legătură cu Dosarul Panait

Revista Presei. Ponta: N-am legătură cu Dosarul Panait

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Premierul Victor Ponta dezminte că are vreo legătură cu Dosarul Panait, ambiguu, în felul său.

Revista Presei. Ponta: N-am legătură cu Dosarul Panait (foto:epochtimes-romania.com)

Revista Presei. Ponta: N-am legătură cu Dosarul Panait (foto:epochtimes-romania.com)

Ponta e pe buzele tuturor. De exemplu, se spune că Ponta a fost ofiţer acoperit, iar unii deja o afirmă cu glas tare. Mai apoi, Ponta dezminte că are vreo legătură cu Dosarul Panait, ambiguu, în felul său.  Pe vremea Sultanatului Năstase, era o vorbă în presă: cine-l face pe premier să afirme: “Nu sunt homosexual!” poate să dea pe prima pagină o ştire aşa: “Premierul Adrian Năstase afirmă că nu este homosexual”. De multe ori, Viorel Victor Ponta, o dezminţire e cea mai grozavă măciucă pe care ţi-o dai singur în cap.

Tudor Giurgiu face un film despre moartea procurorului Panait. Circulă de mult timp prin România secretul de tip polichinelle al faptului că Ponta ar fi avut legătură cu moartea procurorului Panait. Iar acum, ca să ajute aceste zumzăieli, Ponta a pus botul. România liberă a consemnat.

Sebastian Lăzăroiu s-a gândit, s-a tot gândit, ca profesorul Balthazer, apoi a decis: Ponta e ofiţerul acoperit. El crede că Ponta e sau a fost ofiţer acoperit. Dovezi nu are, a pus cap la cap informaţiile existente, conform Naţional.

Deja PNL este în derută, pentru că sunt 56% şanse, conform EvZ, ca incompatibilitatea reclamată de ANI să fie confirmată de Justiţie. E, şi în acest caz trenuie să existe un plan B. Care să fie acest plan B? Meleşcanu, cel care a trădat PNL, aceptând oferta adversarului politic Băsescu? Ar fi o opţiune stranie.

Miliţia lu’ Ponta a ridicat un tânăr care dădea interviu în faţa Guvernului, explică Curentul. Acesta e începutul. Chestia are legătură cu interzicerea accesului Epoch Times în Guvern la vizita în România a unui posibil infractor sadic, vicepremierul chinez Zhang Gaoli, despre care se spune că a scos inima şi ficatul pe viu din membrii sectei Falun Gong şi este mândrul posesor al unui mandat de arestare în Spania.

În timp ce Simona Man se dă pe lângă PSD, cel mai vizibil mediatic membru PPDD, deputatul Daniel Fenechiu, şi-a dat demisia din partid. Acesta este o ruină, cu atât mai mult cu cât Puterea susţine că urmează alte cinci demisii.

Doru Lionăchescu arată în Bursa că decizia Ucrainei, de a-şi închide graniţele cu Rusia, e un pas extrem spre război.

Obama, citat de Adevărul, afirmă că Rusia reprezintă un pericol pentru securitatea mondială. Este acelaşi mesaj cu cel transmis acum câteva luni de un politician de vârf republican, senatorul John McCain, care declara că “Rusia este o benzinărie mafiotă cu pretenţii de ţară”.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS