Acasa Revista Presei Revista presei – Ponta: Nici dacă-i împuşti pe PDL-işti nu-i destul

Revista presei – Ponta: Nici dacă-i împuşti pe PDL-işti nu-i destul

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

EvZ: Victor Ponta, despre Coaliţia majoritară: “Nici dacă-i împuşti nu e suficient!”

Victor Ponta

”Gândiţi-vă că am pierdut cinci luni. În luna noiembrie aceste Comisii (de Sănătate şi de Muncă, n.r.) prin votul majorităţii lor, au dorit să rezolve problema şi Anastase nu a vrut. Deci ce răspundere? Ce să spun? Nici dacă-i împuşti nu e suficient”

Adevarul: Corupţia din energie, sub lupă: un mare şef din ANRE a fost reţinut de procurori ”Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Eugen Georgescu, a fost reţinut procurorii DNA. El este anchetat în legătură cu împrejurările care au făcut posibilă explozia de la Sighetu Marmaţiei”

Curentul: Deputatul Ion Dumitru va fi judecat din nou în dosarul Romsilva 2 ”Dan Șova, reprezentant de marcă al politicienilor gonflabili din menajeria lui Dan Voiculescu dar și, culmea!, președintele Comisiei de Integritate Morală și Arbitraj din PSD, a intrat adânc într-un nou și grav conflict moral de interese”

Gandul: Cum a modificat Academia Română definiţiile cuvintelor “ţigan”, “jidan”, “homosexualitate” şi “iubire” “Noua definiţie a substantivului «rom», de pildă, este “termen prin care se autoidentifică membrii unui grup etnic originar din India şi răspândit mai ales în Sudul şi Estul Europei, înlocuind denumirea de ţigan, considerată peiorativă”

Romania libera: Judecătoarea care l-a iertat pe Constantin Nicolescu de conflict de interese va fi anchetată de Consiliul Superior al Magistraturii. Motivul incredibil pentru care a fost albit baronul de Argeş “Constantin Nicolescu a fost iertat de un judecător de acuzaţia de conflict de interese – deşi în calitate de preşedinte al CJ Argeş a încheiat 14 contracte cu propriile sale firme – pentru un motiv halucinant: dacă nu semna contractele, societăţile comerciale la care era acţionar puteau să-l dea în judecată!”

Puterea: Bani albi din deşeurile biologice ”Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), aflată în subordinea primarului general, Sorin Oprescu, şi condusă de amicul său Marius Savu, atribuie constant de mai mulţi ani încoace, aparent fără cusur, aceloraşi firme devenite celebre contracte de colectare şi distrugere a deşeurilor biologice”

Bursa: Băieţii deştepţi, investigaţi de Comisia Europeană ”Comisia Europeană a iniţiat cinci investigaţii aprofundate distincte ca să evalueze dacă Hidroelectrica a încălcat normele comunitare privind ajutorul de stat, executivul UE arătând că sunt indicii că statul a influenţat compania să încheie contracte de vânzare şi cumpărare a energiei la preţuri preferenţiale”

Curierul national: Băncile sufocă piaţa imobiliară ”Autorul Charles Hugh Smith spune că blocajul din sectorul rezidenţial american este creat artificial de băncile care nu vor să-şi recunoască pierderile. Fed încurajează neaducerea în piaţă a imobilelor şi menţinerea artificială a unor preţuri ridicate ştiind că altfel instituţiile de credit ar intra în faliment. În România executările silite şi lichidarea portofoliilor imobiliare sunt întârziate, în condiţiile în care băncile au acces la lichiditatea BNR”

StareaPresei.ro

4 comentarii

Ciu Huhu 26-04-2012 - 09:08

Are dreptate Ponta, NICI O PEDEAPSA NU AR FI DESTUL DE MARE pentru cei mai mari ticalosi si hoti din Istorie, PEDELISTII lui Basescu!

Carpa Ciu Huhu 26-04-2012 - 13:08

A trebuit sa reformulez, nu mai sant EVREII cei mai mari ticalosi si hotii din Istorie, desii Madohh este cel mai corupnt . Am auzit un zvon in targ, tatal adevarat al Victorasului Poantea este ovrei. Asa ca reformulez tot Evreii sant de vina si pdlisti lui Basascu!

Ciu Huhu 26-04-2012 - 16:08

Cirpa, tu faci permanent diversiune si manip ulare pe Intenet!
Esti ovreu?

PARAIPAN 26-04-2012 - 19:21

DA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult