Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta: PSD decide dacă Dragnea mai e în conducerea partidului

Revista presei. Ponta: PSD decide dacă Dragnea mai e în conducerea partidului

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Preşedintele PSD Victor Ponta spune că PSD va decide dacă Liviu Dragnea va rămâne sau nu preşedinte executiv, conform României libere. Într-un partid normal, cu oameni normali, Dragnea ar fi trebuit să demisioneze demult, ba chiar şi din partid. Dar PSD nu e astfel.

draginea pontaBursa informează că ministrul demisionar de la Ministerul Dezvoltării (îl ştiţi, e el, Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare) a dat 70 de milioane de euro pentru stadioanele din Craiova şi Târgu Jiu.

S-a făcut vreo licitaţie? Au poate să fi fost vreo atribuire directă? Ce părere o fi având DNA de acest contract, derulat prin Compania Naţională de Investiţii? Legal sau ilegal, pare a fi o ungere a balamalelor intra-PSD la Olguţa Vasilescu-n fief şi la Victoraş Ponta-n ograda gorjenească.

Dacă oficial se jeleşte pe braţul plin de lacrimi al lui Liviu Dragnea, în culise lucrurile e mişcă şi se fac tabere pentru înlocuitorul său. Ştiri pe surse afirmă că numele vehiculate sunt cele ale următorilor împricinaţi: Rovana Plumb, Ioan Rus, Sevil Shhaideh (secretar de stat în MDRAP) şi Nicu Bănicioiu.

Iohannis spune că ia în calcul atacarea la Curtea Constituţională a modificărilor la Codul de Procedură Penală, explică HotNews. Într-un interviu acordat ARD, Klaus Iohannis afirmă că va folosi toate metodele legale pentru a întârzia cât mai mult aceste modificări. Asta dacă nu va reuşi să stopeze schimbările acestea.

Kovesi a spus la emisiunea „După 20 de ani”, de la Pro TV, că este posibil ca o parte din ancheta din dosarele EADS şi Microsoft să se termine până la finalul acestui an, explică Mediafax.

Aşa de repede? Şi noi, care credeam că durează până mor toţi împricinaţii şi se prescriu faptele…

Cătălin Predoiu şi Gheorghe Ialomiţianu ar fi vizaţi de procurorii DNA într-un dosar disjuns de DNA din Dosarul Gala Bute, conform Realitatea.

Ideea este că acest dosar ar porni de la Predoiu şi Ialomiţianu, daţi în gât de Corpul de control al Guvernului, dar nu se ştie unde poate să ajungă (nu e prima dată). Aşa cum au făcut tot timpul procesului lui Liviu Dragnea, liderii PSD nu contenesc să afirme că acesta a fost condamnat pentru că ar fi îndemnat lumea să iasă la vot la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Minciuna este evidentă şi e orientată spre nucleul dur al electoratului de stânga, fără studii superioare. Pentru că aceia ce nu sunt astfel numai dacă nu vor să citească motivarea instanţei pot afirma aceasta.

EvZ notează că Rareş Bogdan a năşit o nuntă la care au fost invitaţi liberali de spiţă nouă, proveniţi din fostul PDL. Acesta este Bogdan: un ins oportunist, Dinu Păturică, dispus să facă multe pentru ascensiunea sa socială, cu tendinţa de a povesti, în emisiunile sale, cum a fost sunat pe telefonul mobil de nu-ştiu-ce mahăr, când se afla la masă cu un alt mahăr.

Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando „Bacşiş” Teodorovici, vrea să lupte cu marea evaziune fiscală prin organizarea de tombole, arată Digi24.

Ideea este că dl. Teodorovici vrea să ne convingă că e cel mai slab ministru al Finanţelor pe care l-a avut vreodată România. Tombolele se adresează omului simplu, relativ fără bani, pe când marea evaziune este făcută de oamenii cu bani, care n-au nici o treabă cu vreo tombolă.

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, condamnă expulzarea lui George Simion din R. Moldova, numind-o „miopie totală”, conform Ziare.com.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult