Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta recunoaşte vizita la Stambul

Revista presei. Ponta recunoaşte vizita la Stambul

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Ponta recunoaşte că a fost în secret la Istanbul, anunţă BN24, după ce iniţial minţise cu cinism, spunând că se pregăteşte de nişte meciuri din Campionatul European de Baschet.
ponta-turcia-Urmează cutremure serioase în lumea afacerilor din Portul Constanţa, conform Naţional. Procurorii ar pregăti demantelarea reţelelor clientelare de aici.
Radu Mazăre susţine că banii pe care i-a ascuns în Israel de fapt nu au fost ascunşi acolo, ci fac parte dintr-o înţelegere financiară şi de aceea nu trebuiau declaraţi, conform Ziare.com.
Nu vi se pare că, după faza coafurii tip Julian Assange şi cea gen Chivu Stoica, acum Mazăre trece printr-o fază gen Warren Beatty în rolul banditului înţelept Bugsy Siegel?
Ministrul de Internet german de Maiziere spune că refugiaţii nu trebuie să aibă dreptul să-şi aleagă în ce stat european să se refugieze, conform HotNews. Ce te faci însă când un trib întreg de 350 de sirieni îţi spune aşa: noi toţţi trebuie să mergem în acelaşi loc, pentru că suntem rude între noi?
Nu numai ISIS se gândeşte la cotropirea prin intermediul refugiaţilor a Europei, şi Al Qaida vorbeşte, conform Aktual24, despre mutarea războiului din Orientul Apropiat în „Occidentul Cruciat”.
România e solidară cu Uniunea Europeană în chestiunea refugiaţilor, dar nu acceptă cotele de refugiaţi repartizate de Bruxelles, i-a spus Klaus Iohannis lui Jean-Claude Juncker, într-o convorbire telefonică despre care scrie HotNews.
Care ar mai fi miza intrării României în Spaţiul Schengen, care tocmai a fost suspendat în acest moment, cel puţin de către Germania, din cauza invaziei de refugiaţi sirieni, aşa cum anunţă DCNews?
De exemplu, să nu ne trezim cu sute de mii de refugiaţi din Orientul Apropiat, conform Flux24, care notează că Merkel şi Juncker spun statelor din Europa de Est că, dacă nu primesc cotele repartizate de refugiaţi ei vor închide graniţele şi se vor trezi cu o droaie de fugari din Siria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult