Acasa Revista Presei Revista Presei. Ponta renunţă la titlul de doctor în Drept

Revista Presei. Ponta renunţă la titlul de doctor în Drept

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Ponta a anunţat, la o lună de la alegerile prezidenţiale pierdute, că renunţă la titlul de doctor în Drept, conform Curierul naţional. Întrebarea care se pune este: de ce renunţă Victor Ponta la titlul de doctor aşa, la prânz, ca şi cum renunţă la o haină veche? Pentru o teză de doctorat munceşti ani în şir. Înseamnă că el nu a făcut acest lucru, nu?

Revista Presei. Ponta renunţă la titlul de doctor în Drept

Revista Presei. Ponta renunţă la titlul de doctor în Drept

Dar se va autosesiza Parchetul? Aceasta este întrebarea pe care o pune Comisarul. Plagiatul este un furt intelectual, aşa ar trebui. Iar cei care l-au protejat pe Victor Ponta în 2012 şi după aceea, ca Ecaterina Andronescu şi Liviu Pop, sunt părtaşi la o infracţiune.

Într-un an, două incidente grave, soldate cu morţi. În ambele, SMURD, organism care are sarcina să rezolve situaţiile de urgenţă umanitară, a pierdut aproape două echipaje şi două aparate de zbor: un avion şi un elicopter, pentru că aceia ce ar fi trebuit să facă operaţiunile de salvare nu şi-au făcut treaba. Cine e de vină? EvZ cere demisia fondatorului SMURD, Raed Arafat.

Ca şi Elena Udrea, şi Ioan Niculae spune acelaşi lucru: că nici gur-a flori nu i-a mirosit. Udrea nu mai poate să afirme că nu o cunoaşte pe cea despre care se ştie public că e prietena şi protejata ei, omul de afaceri neagă orice legătură. Consemnează Bursa. Să vedem ce probe au procurorii.

Crin Antonescu îl jigneşte pe Klaus Iohannis, afirmând că acesta “vorbeşte puţin şi gândeşte cât vorbeşte”, conform Naţional. Este o jignire cumplită. Fostul şef al PNL îl face pe încă şeful PNL, viitorul preşedinte al ţării, prost.

Ceea ce afirmam de foarte mult timp se verifică într-un fel, într-un sondaj INSCOP citat de România liberă. Noi am afirmat repetat că Traian Băsescu este cel mai bun politician român al ultimilor 25 de ani. Sondajul relevă faptul că românii au ajuns la concluzia că a fost până acum cel mai bun preşedinte pe care l-am avut.

După ce USL a împărţit vechiul Minister al Transporturilor, trecând vaca grasă de muls CNADNR la PSD, în aşa-zisul Minister al Marilor Proiecte, acum lucrurile revin în matcă, explică Puterea. Măcar procurorii vor avea de cercetat eventualele infracţiuni făptuite în aceşti ani la o singură instituţie.

Noi semne că Rusia se îndreaptă spre un moment de criză, notează Adevărul.Urmează concedieri. Rubla se devalorizează dramatic. Ieşirile de capital sunt masive. Anul viitor va fi dramatic pentru Putin. Îşi merită soarta. Va fi agresiv geopolitic, dar va pierde.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult