Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta sare la beregata lui Iohannis

Revista presei. Ponta sare la beregata lui Iohannis

scris de Florin BUDESCU
18 afisari

Cu un picior mai sus decât pelvisul, Victor Ponta a intrat prin telefon la B1 TV şi i-a atacat beregata lui Klaus Iohannis, despre care susţine că îi tratează pe români ca pe nişte iobagi şi pentru că nu i-a spus lui că îl va nominaliza pe MRU pentru şefia SIE, explică Reporter Virtual.

ponta-si-iohannisPonta promite că vine. În două săptămâni, cum spune Gândul, adică previziunea noastră se împlineşte. Omul trage de timp cât poate şi promite că în prima zi se duce la DNA. Ideea e că, probabil, DNA îl va aştepta la aeroport, cât e el de prim-ministru. De jure.

Da, Iohannis are un comportament de împărat, despre care am scris, e una dintre metehnele sale, de care Ponta profită acum, lovind la punctul slab al preşedintelui, dar acesta nu i-a spus de MRU, cum „omuleţul verde” Ponta nu i-a spus nici el, nici de Baku, nici de Medipol.

Gigi Becali şi Gigi Neţoiu au publicat în puşcărie cărţi pe care le-au plagiat de pe Internet, spuneAdevărul. Era de aşteptat. Cei doi formează, împreună cu George Copos, o listă selectă de puşcăriaşi plagiatori, adică de oameni ce n-au priceput nimic din ce li s-a întâmplat.

Acum, ar trebui să revină în puşcărie, să ispăşească pedeapsa integrală şi să li se intenteze şi câte un proces pentru plagiat.

A doua ediţie a Loteriei bonurilor fiscale este la fel de stupidă ca şi prima şi rezultatele vor fi la fel de bulversante. România liberă notează că vor câştiga marele pot toţi cei ce vor dovedi că pe 23 mai a.c. au plătit un bon fiscal de 135,00 – 135,99 lei.

Filtrul prost pus de autoritatea fiscală va duce – este previzibil – la selectarea a sute de persoane din întreaga ţară. Premiul e de un milion de lei. Împarte la, să zicem, în varianta optimistă, 50 de câştigători. Fiecare va primi 20.000 de lei. Jalnic. Nu e deloc tentant în România să-i ceri vânzătorului, indirect, să nu facă evaziune.

Ştiri pe surse notează că la Chişinău Dorin Chirtoacă a câştigat în faţa rusofonei Zinaida Greceanîi, punând o barieră în calea avansului filoruşilor între Prut şi Nistru. Urmează vremuri complicate între Prut şi Nistru. Oricum, R. Moldova este frăgezidă pentru diversiunile omuleţilor verzi trimişi de Putin, care lucrează din plin.

În Grecia, luni bancomatele nu vor funcţiona, iar băncile vor fi închise până pe 7 iulie, conformHotNews. Grecii pot retrage cel mult 60 de euro pe zi. Dacă au ales un populist de stânga controlat de Kremlin, acum suferă. Problema e că nici nu-şi dau seama.

Spre deosebire de greci, noi am avut parte de o dreaptă responsabilă, pentru că altfel acum am fi fost ca elenii. Problema e că majoritatea românilor nu-şi dau seama nici ei de asta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult