Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta-şi consumă energia vitală cu Opriş

Revista presei. Ponta-şi consumă energia vitală cu Opriş

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Gândul: Dosarul accidentulului din Apuseni, în CSAT. Băsescu apără STS, nu-l demite pe Opriş şi atacă Guvernul. Reacţia lui Ponta: Facem lege pentru trecerea STS la Interne „Dacă Băsescu a susţinut că toată operaţiunea după prăbuşirea avionului «a fost o hărmălaie, din acest motiv acei oameni nu au fost ajutaţi»,  Ponta a replicat că STS este cel care a furnizat date eronate care au îngreunat acţiunea, iar şeful statului nu vrea să-l demită pe Opriş, «din laşitate şi având lucruri de ascuns»”

Naţional: Ce schimbari pregateste Antonescu in Guvern „Crin Antonescu doreste sa scape de ministrii liberali care au batut palma cu Victor Ponta. Odata mazilit Radu Stroe (gratie accidentului aviatic din Apuseni), primul pe lista neagra a ajuns Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor. Iar ca sa evite orice dureri de cap ulterioare, Antonescu a completat lista cu mai toti ministrii PNL, astfel incat Eugen Nicolaescu, Mariana Campeanu, Ramona Manescu si Gigel Stirbu (numit de nici doua luni la Cultura) se insira dupa Chitoiu, sustin voci din PNL”

Adevărul: Noul Cod penal, mană cerească pentru sute de infractori „Noua lege în materie de procedură penală a adus avantaje nu doar politicienilor şi oamenilor de afaceri vizaţi în dosarele grele instrumentate de procurori, ci şi persoanelor care se aflau deja după gratii. Peste 200 de deţinuţi au părăsit deja închisorile. Şi ăsta e doar începutul”

EvZ: Păcălicii zăpezii. Baronul PSD care luptă cu omătul doar pe pârtia de ski din Austria „Brăila a fost ultimul judeţ deszăpezit din România. În timp ce zeci de comune erau sub nămeţi, utilajele Primăriei făceau curat pe strada preşedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu (PSD). El este unul dintre cei mai bogaţi politicieni din România”

Puterea: Jaf imobiliar marca Oprescu în Pădurea Băneasa „Sub stindardul unei hotărâri de consiliu „eco”, circa 30.000 de metri pătraţi de pădure vor fi defrişaţi ca să facă loc construcţiilor comerciale şi a celor destinate agrementului”

Curentul: Peste 25% dintre români nu mai au bani după cheltuielile de bază, iar dacă le rămân plătesc datoriile „Dintre persoanele care mai rămân cu bani, 30% îi folosesc pentru plata datoriilor, 26% economisesc și 23% își cumpără haine noi, potrivit unui sondaj Nielsen. Totodată, 19% aduc îmbunătățiri locuinței, 17% se distrează înafara casei, 16% merg în vacanțe și concedii și 13% achiziționează produse tehnologice noi, potrivit sondajului global privind încrederea consumatorilor și intenția de a cheltui”

Cronica română: Partidul lui Timoşenko: Kievul intenţionează instaurarea stării de urgenţă „Administraţia Viktor Ianukovici intenţionează să instaureze starea de urgenţă pentru a implementa măsuri speciale în scopul reprimării manifestaţiilor, acuză partidul fostului premier Iulia Timoşenko”

România liberă: Vladimir Putin denunţă ingerinţele europene în afacerile ucrainene, dar, în acelaşi timp, ameninţă Kievul că îi retrage cele 15 miliarde de dolari promise Ucraina, în pragul rupturii. Ce face România? „Revolta din Ucraina riscă să conducă la război civil, avertiza Leonid Kravciuk, primul preşedinte al Ucrainei independente. Lucrurile au mers atât de departe la Kiev încât orice deznodământ este posibil”

StareaPresei.ro

3 comentarii

urbos 03-02-2014 - 12:15

S-a desteptat Antonescu, l-a dat afara pe sobolanul Schnecker. Ii revin sansele.

pathfinder 03-02-2014 - 12:22

Pe care nu le-a avut niciodata…

Pribeagul 03-02-2014 - 23:11

ticalosii care au actionat in doru-lelii trebuie sa raspunda in fata justiei pentru consecintele pe care le-a avut nepriceperea si indolenta lor.

niste gura-casaca platiti regeste din sudoarea amaritului popor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult