Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta şi Crin, daţi dispăruţi-n concediu

Revista presei. Ponta şi Crin, daţi dispăruţi-n concediu

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Destinaţia către care premierul Ponta a plecat în concediu este un secret, un lucru similar ȋntȃmplȃndu-se și cu preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

EvZ: Victor Ponta, concediu strict secret ”Destinaţia către care premierul Ponta a plecat în concediu este un secret. Misterul învăluie şi locul în care a dispărut, de două săptămâni, colegul său de alianţă, preşedintele Senatului, Crin Antonescu“

Curierul naţional: Contractele încheiate de Rodipet cu Press Point, reziliate parţial ”Adunarea creditorilor a decis săptămâna trecută rezilierea a 20 de contracte de asociere, dintre cele 25 existente, din cauza datoriilor cumulate ale Press Point. Administratorul judiciar Consulta 99 va organiza licitaţii pentru încheierea altor contracte de asociere. Până la data predării chioşcurilor, Press Point este obligată să achite integral datoria de 2,7 mil. lei”

Cronica română: Mişcarea Populară provoacă frisoane de scena politică ”Înfiinţarea partidului Mişcarea Populară a provocat frisoane pe scena politică. Liderii USL, dar şi cei ai PDL, au intrat în alertă, declanşând atacuri, combinate cu ironii, la adresa noii formaţiuni politice. Atât Ponta, liberalii Voicu şi Iohannis, dar şi mai-marii din Modrogan, s-au grăbit să minim(al)izeze forţa Mişcării Populare”

Puterea: Banii Mitică, banii! Dragomir: “Dacă face asta, Rapid se duce în Liga a cincea” Mitică Dragomir: “Cum să ne dea în judecată Rapidul, ce naiba? Dacă fac asta, gata, dispar de pe firmament, se duc în liga a cincea. Regulamentele nu le permit să ne dea în judecată”

Adevărul: Cazul Rapid: culisele celui mai ruşinos episod din fotbalul românesc de după Revoluţie “Adevărul prezintă filmul evenimentelor prin care Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi membrii Comitetului Executiv au pus Liga I pe butuci şi cere, în mod public, demisia lor“

Gândul: CNADNR dă 100.000 de euro pe căciuli îmblănite, mănuşi cu un deget, pantaloni matlasaţi, pelerine de ploaie şi cizme de cauciuc ”Pentru „mănuşile cu un deget”, şefii CNADNR sunt dispuşi să plătească 45.080 de lei fără TVA, se arată în invitaţia de participare. Durata contractului este de 4 luni. În total, CNADNR va cumpăra 2.254 de mănuşi îmblănite. Reiese că preţul pe pereche de mănuşi este de 20 de lei”

Curentul: Românii rămân fără jumătate din magazinele de unde își pot cumpăra pâine“Aproape 75.000 de puncte de vânzare a pâinii s-ar putea închide de la 1 ianuarie 2014, dacă autoritățile vor aproba până la 1 septembrie proiectul de Hotărâre de Guvern inițiat de patronatul din industria de morărit și panificație, care prevede ca pâinea să se vândă numai în magazine specializate sau în raioane organizate în acest scop în magazinele generale”

StareaPresei.ro

6 comentarii

Tache 05-08-2013 - 11:42

În 23 de ani, toţi care v-aţi succedat la guvernare aţi devalizat economia naţională, aţi înstrăinat bogăţiile strategice, de care depindea viitorul nostru şi al celor care ne vor urma şi ne-aţi transformat în colonie şi piaţă de desfacere a Bruxelles-ului. Toţi politicienii sunteţi nişte ipocriti. Minciuna este idealul vostru, ca să prostiţi şi îndobitociţi pe cei care vă aleg şi sunt „săraci cu duhul”. Toţi aţi profitat în campania electorală de analfabetismul, credulitatea, starea cruntă de sărăcie în care trăiesc şi implicit de mituirea lor de către toate partidele, precum şi de propaganda făcută în biserici în favoarea voastră de prelaţii, troglodiţii, dracii reali în aceasta unică lume, ca voi, ipochimenilor, să fiţi votaţi de „prostime”, iar pe timpul mandatului să elaboraţi legi care să vă apere scopurile mârşave, atât ale voastre cât şi ale celor apropiaţi vouă. Cum puteţi voi, măi mincinoşilor, să priviţi în ochi pe cei pe care i-aţi amăgit în timpul campaniei electorale?

http://www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-catre-victor-ponta-219577/

Tache 05-08-2013 - 11:51

Saracul colonel (r) Ion Mierlici mai spune ” În 2016 românii o să vă dea lovitura de graţie celor de la PSD şi o să aveţi o soartă cumplită, aidoma ticălosilor băsişti. ” Sanchi, rasete si iar rasete, din partea celor vizati. De asta nu mai pot ei, cu vilele lor din Monte Carlo, sufera ”tare cumplit”.

Ti-e tare mila, cand vezi ca romanii sunt striviti ca niste gandaci.

misu 05-08-2013 - 14:03

E sigura informatia cu disparitia celor 2 ?? Deschidem sampania ???

jan dinu 05-08-2013 - 18:17

— Deocamdata cuplu PONTA & CRINA se pis$ha pe crestetul
rumanilor din tzara,jetul lor ajungind in Rumania cu viteza
supersonica ajutati shi de bona filipineza care-i ajuta pe plaja din MIAMI ca
traiectoria sa fie corecta spre a ajunge la tinta cu exactitate ….
JD-USA

digital 05-08-2013 - 18:49

jan dinu
05-08-2013 at 18:17
deocamdată se pis$hă pe mătta, țighanule, exact latitudine-longitudine, după cort!

jan dinu 05-08-2013 - 23:05

ZIUAristii se reguleaza intre ei cu obscenitati …poate ,poate
creste traficul accesarii cititorilor .
Ce sa descopere decit vulgaritati – injuraturi shi alte alea …!
NEMA seriozitate ..decit mahala tziganeasca platita de magraonul
Varan Voiculescu …!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult