Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta şi scrisoarea ruşinoasă a preşedintelui.

Revista presei. Ponta şi scrisoarea ruşinoasă a preşedintelui.

scris de Z.V.
5 afisari

Premierul Victor Ponta susţine că a primit o scrisoare din partea preşedintelui Traian Băsescu în care i se propunea să participe la reuniunea Consiliului Afaceri Generale al UE.

Gândul. Ponta a catalogat drept ruşinos gestul preşedintele, având în vedere că  la astfel de reuniuni participă doar miniştrii Afacerilor Europene: „’Am primit, dar nu am vrut să vorbesc despre ea, pentru că ar demonstra că preşedintele Traian Băsescu nu cunoaşte regulile europene şi ar fi oarecum ruşinos’, a spus Ponta. El a explicat că la Consiliul de Afaceri Generale al UE participă întotdeauna miniştrii Afacerilor Europene, în cazul României fiind vorba de ministrul Leonard Orban.

Jurnalul Naţional. Blaga: Şedinţa plenului reunit pe tema poziţiei României la Bruxelles, o pierdere de timp: ”Co-preşedintele ARD, Vasile Blaga, a declarat, într-o conferinţă de presă, că şedinţa de plen reunit al Parlamentului în vederea discutării poziţiei României la Bruxelles reprezintă o pierdere de timp.

Adevărul. Curtea de Conturi: Milioane de lei cheltuiţi fără bază legală de către şase administraţii locale: „Milioane de lei cheltuiţi fără bază legală pentru studii de fezabilitate, sporuri de „penibilitate” şi prime de sărbători, apartamente închiriate în străinătate, sponsorizări pentru cluburi de fotbal şi biserici au fost constatate de Curtea de Conturi la nivelul a şase administraţii locale.”

România Liberă. Ponta: Băsescu are două variante la Bruxelles – să apere România sau propriul scaun: „Premierul Victor Ponta a atras atenţia, luni dimineaţă, că preşedintele Traian Băsescu are două opţiuni în contextul vizitei la Bruxelles din această săptămână: să apere România sau propriul scaun”.

Ziarul Financiar.Nimic nu mai trezeşte interesul investitorilor de pe bursă: „Bursa de la Bucureşti a încheiat în creştere cu 0,36% (indicele BET-C) într-o piaţă apatică şi unde lichiditatea a ajuns cu greu la 11,4 mil. lei, sumă din care aproape jumătate reprezintă două tranzacţii cu 3% din acţiunile Ropharma (RPH)”

Cronica Română. Achiziţiile pentru spitale vor fi făcute de Ministerul Sănătăţii: „Ministerul Sănătăţii va face achiziţii pentru spitalele din reţeaua proprie şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale, după ce a constatat că au fost cazuri când preţul de cumpărare a unui anumit produs a fost şi de zece ori mai mare de la o unitate la alta, potrivit unui proiect.”

Puterea. Tronsonul de metrou Drumul Taberei-Universitate va fi gata în 2016: „Lucrările de structură la tronsonul de metrou Universitate – Drumul Taberei vor fi inaugurate în 2015, iar proiectul va fi funcţional cel mai probabil în 2016, a declarat Gabriel Mocanu, director de investiţii Metrorex

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult