Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta spală mâinile lui Iliescu

Revista presei. Ponta spală mâinile lui Iliescu

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

CurentulPonta spală måinile lui Iliescu, månjite de sångele „golanilor“ din Piaţa Universităţii „Ca să nu spunem pe faţă că Victor Ponta a minţit cu neruşinare, ne limităm a spune că are doar mintea scurtă. Atåt de scurtă încåt a uitat că în urmă cu un an atât în programul cu care a câştigat în februarie alegerile internedin PSD, cât şi după preluarea efectivă a conducerii, Victor Ponta declara că partidul său îşi va asuma rolul negativ pe care l-a jucat în momente precum mineriada din iunie 1990”

victor-ponta

foto: gorjnews.ro

EvZ: Omul care îl vrea în reluare pe Dan Diaconescu Direct „E o bătălie pe viaţă şi pe o posibilă candidatură la preşedinţie. De la televizor, pare doar o răfuială, din care unul iese popular şi celălalt fraier. Unul are televiziune, se autopromovează, iar celălalt se foloseşte de arma justiţiei să-i stea în cale. La dimensiunea realităţii, este însă un război de gherilă”

PutereaSoția unui diplomat congolez, arestată pentru contrabandă cu țigări „Soţia consilierului II al Ambasadei Republicii Congo în Serbia, Bombeto Pascaline Esther, a fost arestată preventiv, alături de trei cetăţeni sârbi, după ce a fost prinsă de poliţiştii din Timiş introducând în ţară ţigări de contrabandă, cu un autovehicul al corpului diplomatic”

Curierul nationalAvem nevoie de 14 mld. euro pentru curăţarea zonelor poluate industrial „Banii vor fi obţinuţi în proporţie de 40 – 100 la sută din împrumuturi de la BEI şi BERD. În prezent există inventariate 1.865 de situri potenţial contaminate dintr-un total posibil de 575.000. 95 la sută dintre activităţile petroliere şi minerit au generat situri contaminate”

Fin.roDatoria externa a crescut cu peste 2 mld. euro in primele patru luni, la 93 miliarde de euro „Datoria externa a Romaniei s-a ridi­cat la finalul lunii aprilie la peste 93 de miliarde de euro, fiind cu aproape 2,1 miliarde de euro mai mare comparativ cu nivelul afisat la sfarsitul anului trecut”

Romania liberaUE: Soluţii de salvare a zonei euro „Agenţia Standard&Poor’s a degradat cu trei trepte nota Greciei, care a devenit ţara cu cea mai joasă notă din lume, în timp ce statele din zona euro caută soluţii pentru restructurarea datoriei Greciei”

AdevarulObama: SUA ar putea arunca lumea iar în criză „Preşedintele Barack Obama a declarat ieri că situaţia datoriilor SUA ar putea trimite întreaga lume într-o nouă criză. Dacă Congresul nu va ridica plafonul datoriei publice, iar SUA vor intra în incapacitate de plată, va izbucni o nouă criză mondială”

Bursa„Standard & Poor”s” acordă Greciei cel mai slab rating de ţară din lume „Reducerea cu trei trepte a ratingului Greciei, decizie luată la începutul săptămânii de către agenţia „Standard & Poor”s” (S&P), este în linie cu o tratare pesimistă a riscurilor legate de obligaţiunile acestei ţări, consideră Cristian Popa, vice-guvernatorul Băncii Naţionale a României”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult