Acasa Revista Presei Revista presei: Ponta vrea graţierea lui Becali

Revista presei: Ponta vrea graţierea lui Becali

scris de Florin BUDESCU
17 afisari

„Cazul Becali” se află, în opinia premierului Victor Ponta, pe lista deţinuţilor pentru care “instituţia graţierii trebuie să funcţioneze”.

Revista presei: Ponta vrea graţierea lui Becali (foto:ziarulunirea.ro)

Gândul: Ponta vrea graţierea lui Becali ”“Cazul Becali” se află, în opinia premierului Victor Ponta, pe lista deţinuţilor pentru care “instituţia graţierii trebuie să funcţioneze”. Cererea de graţiere a lui Gigi Becali se află în acest moment la Ministerul Justiţiei, decizia de a o înainta sau nu preşedintelui traian Băsescu aparţinându-i ministrului Robert Cazanciuc“

Puterea: CNA ar vrea să interzică imaginile cu Gigi Becali la televizor ”Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) vrea să interzică difuzarea la tv a imaginilor şi a înregistrărilor cu persoane care execută o pedeapsă privativă de libertate, indiferent cum au fost obţinute, cu excepţia situaţiilor în care acestea demonstrează încălcări ale unor drepturi sau există un interes public justificat”

România liberă: Cum se pregăteşte debarcarea şefilor DNA şi Înaltei Curţi ”O comisie a Consiliului Superior al Magistraturii vrea să-i schimbe din oficiu, prin decizia unei treimi din cei 9 membrii ai Secţiei de judecători, pe preşedintele şi vicepreşedinţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, iar numirea noului şef să nu mai poată fi blocată de preşedintele ţării, aşa cum prevede legislaţia actuală”

Naţional: Fenechiu preia Internele din puscarie! “Satul de luptele fratricide dintre diversele grupari liberale, Crin Antonescu pare decis sa taie nodul gordian de la Ministerul de Interne. Unde intentioneaza sa propuna un om de al sau de incredere, care sa-i fie loial neconditionat”

Curentul: Miniștri din guvernul Ponta – vizați de ancheta tragediei aviatice din Apuseni. CIAS încearcă să scape de responsabilitate ”Ancheta tragediei aviatice din Munții Apuseni capătă o nouă turnură după ce Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și-a declinat competența în favoarea procurorilor militari din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”

Cronica română: PMP va iniţia două moţiuni simple împotriva miniştrilor Apărării şi Transporturilor ”Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, după şi-a anunţat în plen trecerea de la PDL la PMP, împreună cu mai mulţi deputaţi, că aceştia nu pot forma un grup parlamentar, conform Regulamentului Camerei, dar vor acţiona ca un grup, nefiind interesaţi de avantaje, de maşini şi secretare”

EvZ: Rudel Obreja a fost reținut pentru trafic de influenţă Denunțătorul ar fi Sorin Ovidiu Vîntu ”Fostul președinte al Federației Române de Box a fost reținut după ce-a promis că va interveni pe lângă un complet de judecată de la Instanţa Supremă pentru o sentință favorabilă, potrivit DNA“

Adevărul: Ajutoarele pentru rate mai mici la credite, fumigene cu iz electoral. Ponta se împrumută de la viitorul Guvern ”Măsura prin care statul înlesneşte scăderea ratelor pentru cei cu venituri sub medie şi acordă acestora reduceri de impozit încurajează de fapt neplata obligaţiilor, creează inechitate în rândurile contribuabililor şi urmăreşte doar scopuri partinice, acuză economiştii”

ZF: Guvernul crede că a găsit piatra filozofală: să impulsioneze consumul fără să reducă taxele “Banii de la buget, adică banii noştri, vor fi folosiţi pentru ca băncile să îşi reducă portofoliul de credite neperformante printr-o schemă de rate compensate cu scutire de la plata impozitului pe venit. Scutirea de impozit va fi aplicată din 2016 până în 2018″

Curierul naţional: Nicolăescu: Spitalele care nu respectă condiţiile igienico-sanitare vor fi închise ”Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat ieri că spitalele care nu respectă condiţiile igienico-sanitare vor fi închise, pentru ca pacienţii să nu mai fie trataţi în condiţii inadecvate. “Acolo unde deficienţele igienico-sanitare nu pot fi remediate, iar măsurile propuse nu pot fi aplicate, să se dispună închiderea unităţilor, a secţiilor sau găsirea unor soluţii de modificare a structurii unităţii sanitare, astfel încât pacienţii să nu mai fie trataţi în condiţii inadecvate, care pot pune în pericol starea de sănătate a acestora”, le-a transmis ministrul direcţiilor de sănătate publică judeţene”

Bursa: Surse: “FMI vrea gazele tranzacţionate obligatoriu pe bursă” ”Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi Comisia Europeană (CE) sunt de acord cu introducerea, în legea energiei, a obligativităţii tranzacţionării gazelor pe platforma centralizată a OPCOM şi în ringul Bursei Române de Mărfuri (BRM), ne-au spus surse apropiate discuţiilor”

StareaPresei.ro

10 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-02-2014 - 15:32

Domnu Budescu ,chiar nimic de LACRIMA soul visso a krokodilului de la Mer Noire?

A …impresionat o Lume Intreaga , chiar si fara reteta Draga Stolo!
Si , DVs , sa ramaneti …INSENSIBIL !?!
Nu , E BINE !

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 05-02-2014 - 19:34

PNL-ul i-a mincat banii lui Becali in 2012 la alegerile pentru parlamentare facindu-l pe Becali sa creada ca, o data ales, va scapa cum ne cum de inchisoare. Si, pentru milioanele aruncate pnl-ului pe moca, Becali a fost, CULMEA, pus in comitetul parlamentar pentru Justitie ! Ne amintim primele lui „observatii” privind Justitia, cind el a spus celebra propozitie : „acum am venit noi la conducere ; pazea!” Si, cu toate astea, Becali a fost amendat de Justitie si aruncat in puscarie, acolo unde-i este locul. Acum, inainte de urmatoarele alegeri, Ponta si-a amintit de „portofelul” lui Becali, si arunca timpenia asta cu gratierea lui. Un lucru e clar pentru orice minte cit de cit normala : Ponta tinde si-si doreste cu putere o Romanie obedienta, isi doreste o Romanie condusa intr-o „democratie dictatoriala”, in care toata puterea, toate institutiile sa depinda de voia lui. Asa si numai asa se explica atacurile zilnice facute impotriva Justitiei, STS-ului, SRI-ului, si in general asupra tuturor serviciilor „cheie” prin care se exercita puterea in Romania. Dictatura pontista va fi mai cruda si mai devastatoare decit cea a lui Nastase, peste Romania asternindu-se cea mai cruda orinduire din ultimele doua sute de ani. Ponta si ai lui intoarce Romania in veacul al 13-lea.

pathfinder 05-02-2014 - 19:50

Servicii cheie prin care se exercita puterea? 🙂
Mai, mai, mai…

urbos 05-02-2014 - 19:51

Cat de tampit esti ba labagiule, incredibil! Hahahahaha!

digital 05-02-2014 - 19:57

vittă cu uger sterp !
ce să-i ceri !

jan dinu 05-02-2014 - 20:40

— PONTA — discrimineaza !!
Mazare e pe roLL …
Next ….
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 05-02-2014 - 20:44

San dilo janne !
Motomanga,Socheres merundo dau bule mule cea daca

ancuta 05-02-2014 - 21:18

Buna Jane!
Ce mai faci?
Frigul, vortexul, femeile!
Sculatoarea?
Sa ai viata!

jan dinu 05-02-2014 - 21:57

In sezonul asta iau lectii de dans :
BOSSA NOVA …. numai una shi una … mai ales cind se mishka
in ritm sudamarican sunt irezistibile …shi trag cu tot ce Am…-:)))
JD-USA

iulia 06-02-2014 - 17:28

De ce Ponta vrea numai gratierea lui Becali si nu mai sustine legea amnistiei si gratierii si pentru oamenii de rand?Acum cateva zile zicea ca nu renunta la aceasta lege,nu se gandeste ca vin alegerile si prostimea nu o sa-l mai voteze.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult