Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta vrea lideri PDL la puşcărie după alegeri

Revista presei. Ponta vrea lideri PDL la puşcărie după alegeri

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Gandul: Ce spune premierul Ponta despre arestarea unor membri PDL după alegeri “Preşedintele PSD a făcut mai multe aluzii, în timpul discursului său de la Craiova, că unii pedelişti vor ajunge la închisoare după alegerile locale. «Olguţa la primărie, Solomon la….», a spus Ponta, moment în care sala a completat «puşcărie».

catuseUn alegător USL i-a spus lui Ponta, înainte ca acesta să se urce în maşină, să nu-i bage la puşcărie pe cei de la PDL, «pentru că nu este frumos». Premierul i-a replicat râzând: «nu este frumos, dar este sănătos». Cetăţeanul nu s-a lăsat însă: «nu, nu este frumos». El a propus şi o soluţie alternativă pe care să o ia Victor Ponta pentru cei de la PDL: «să le luaţi banii».”

Puterea: 8 miliarde Є, potul de la Capitală “1,8 milioane de bucureşteni sunt chemaţi duminicăsă voteze primarii care vor gestiona, timp de patruani, un buget cât pentru o ţărişoară”

Romania libera: Scandalosul caz al domnului Robert Negoiţă (editorial de Cristian Câmpeanu) “Candidatura la primăria Sectorului 3 a lui Robert Negoiţă, percepută iniţial ca o glumă proastă a USL, a devenit o glumă sinistră din momentul în care s-a văzut că omul are şanse să câştige.

Un personaj precum Robert Negoiţă nici măcar nu ar gravita pe orbita politicii într-o ţară civilizată, darămite să fie considerat favorit pentru o funcţie publică. Robert Negoiţă reprezintă,din acest punct de vedere, tot ceea ce este profund greşit cu democraţia românească în general şi cu alegerile de duminică în particular”

Adevarul: Marile înfruntări ale alegerilor locale de duminică ”Alegerile locale din 10 iunie sunt primele în care primarii sunt aleşi dintr-un singur tur de scrutin, în timp ce preşedinţii consiliilor judeţene sunt aleşi după această regulă din 2008. Noul sistem îi avantajează pe aleşii locali care sunt în funcţie pentru că se evită polarizarea voturilor, care de obicei se producea în turul doi de scrutin.”

EvZ: Tromboanele Baronului Roşu de Argeş ”Constantin Nicolescu, candidatul USL la un nou mandat pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş, a dat explicaţii stupefiante la acuzaţiile de conflict de interese, fals şi corupţie. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost timp de şase ani în conflict de interese potrivit inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate”

Curentul: Procurorii au cerut majorarea pedepsei pentru Vîntu la cinci ani de închisoare, în dosarul de șantaj ”Procurorul de şedinţă a cerut ieri judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti (CAB) condamnarea lui Sorin Ovidiu Vîntu la cinci ani de închisoare în procesul de șantaj cu Sebastian Ghiță”

Curierul national: Asmita Gardens ar putea lăsa în urmă o pierdere de 65 milioane euro ”Potrivit administratorului judiciar, complexul are datorii de 110 mil. euro, iar din vânzarea apartamentelor rămase s-ar putea obţine 45 mil. euro. Preţurile în complex sunt de 900-950 euro pe metru pătrat, în scădere cu 40-45% faţă de nivelul din 2008. Administratorul judiciar al complexului imobiliar, Euro Insol, va depune planul de reorganizare la Tribunalul Bucureşti, în luna iulie”

StareaPresei.ro

1 comentariu

hidrobicicleta 10-06-2012 - 12:23

Domnul Prim Ministru Ponta sa inceapa cu Radu Dan Septicemie POPA de la ALPAB, dar se pare ca acesta pentru efortul din panselute, orologii si hidriobiciclete catre Sorin Oprescu a fost promovat la Mediu !
Daca n-ar fi imixtiunea politicului, excroci ca radu popa erau de mult la pirnaie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult