Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta vrea să-i ia lui Băsescu maşina

Revista presei. Ponta vrea să-i ia lui Băsescu maşina

scris de Florin BUDESCU
6 afisari
Gandul: Ponta: O să le zic celor de la SPP să ia şi maşina domnului Băsescu şi a domnului Boc „Vreau să vă anunţ că am mers cu maşina cu care a mers domnul Boc şi modelul de maşină pe care o foloseşte domnul Băsescu. Este adevărat e o maşină mai scumpă.  O să le zic celor de la SPP să ia şi maşina domnului Băsescu şi a domnului Boc. Domnul Boc are şi acum maşina de la SPP, potrivit legii doi”
Adevarul: Ponta: Contractele lui Videanu cu băieţii deştepţi, cea mai gravă ilegalitate din ultimii 22 de ani / Videanu a anunţat că îl dă în judecată pe Ponta
Ponta – „Cea mai gravă ilegalitate din ultimii 22 de ani, după părerea mea, este activitatea infracţională coordonată de Adriean Videanu şi de alte diverse persoane prin încheierea contractelor bilaterale cu Hidroelectrica sau, mai pe înţelesul tuturor, cu băieţii deştepţi”
Videanu – „Primul-ministru, de o manieră ce ţine de nivelul cultural şi intelectural al domniei sale, calomniază şi jigneşte fără niciun fel de dovadă, motiv pentru care astăzi am luat decizia să-l dau în judecată pentru calomnie”
Romania libera: Ponta: Victor Alistar va fi numit cel mai probabil secretar de stat „Premierul Victor Ponta a declarat că Victor Alistar, propus şi retras ulterior din postul de ministru delegat pentru strategii guvernamentale, va fi numit cel mai probabil secretar de stat şi va coordona un departament destinat acestor strategii”
Curentul: Radu Popa- acuzat de prejudicii de milioane de euro la ALPAB, numit de Ponta șef la Fondul de Mediu. Dan Șova știe de ce! „Un comunicat oficial al guvernului anunța ieri că premierul Victor Ponta l-a numit președinte al Administrației Fondului pentru Mediu , cu rang de secretar de stat, pe Radu Dan Septimiu Popa, actual director general al Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB). Unul dintre oamenii de casă ai lui Sorin Oprescu”
EVZ: Isar ține 100.000 de euro cash în casă! „Personajele racolate de USL din afara estabilishmentului politic – Lucian Isar, Florin Georgescu sau Ioan Rus (membru PSD dar retras strategic la Cluj timp de mai mulți ani) – dispun de lichidităţi impresionante”
Curierul national: Estul se pregăteşte pentru exitul Greciei „Guvernele şi băncile centrale din Europa Centrală şi de Est se pregătesc pentru ieşirea Greciei din zona euro. „Grexit-ul” ar declanşa turbulenţe grave pe pieţe, ar conduce la deprecierea puternică a monedelor din regiune, la creşterea costurilor creditului şi frânarea exporturilor. Majoritatea statelor din regiune au o expunere limitată faţă de Grecia, cu excepţia României şi Bulgariei”
Bursa: Obama poate pierde alegerile, dacă Europa face implozie „Statele Unite Ale Americii (SUA) sunt mai vulnerabile decât Germania la criza datoriilor din zona euro, iar dacă Europa va face implozie, este probabil ca Barack Obama să piardă alegerile din acest an”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS