Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta vrea să taie salariile bugetarilor în 2013

Revista presei. Ponta vrea să taie salariile bugetarilor în 2013

scris de Florin BUDESCU
330 Afisari

AdevarulPonta: Mărirea salariilor bugetarilor e o păcăleală. Oricum, le vom tăia în 2013 „Chiar dacă salariile bugetarilor vor crește în acest an, în 2013 acestea vor scădea din nou, din cauza lipsei de fonduri, a declarat în această seară (seara trecută – n.n.) Victor Ponta”

Victor PontaEvZ: Românul care a inventat casa anti-cutremur. Nu se prăbuşeşte nici la 8 grade „Profesorul ieşean Alexandru Stănilă a inventat clădirea pe arcuri şi telescoape, copiind sistemul de la maşinile de mare tonaj. Costă 500 euro/mp şi prototipul va fi construit anul acesta”

Gandul: Spectacol degradant dat de cadrele didactice la cheful primarului Onţanu, în Bamboo: „Şi-au răsturnat platourile în genţi” „Peste 3.500 de femei, printre care s-au numărat angajate ale Primăriei, dar şi cadre didactice din sector au fost prezente la eveniment. Au mâncat gratis, unele şi-au luat şi acasă, au băut pe bonuri valorice de 22 de lei şi s-au bucurat de colecţia semnată de Cătălin Botezatu, salutând cu urale în special piesele de lenjerie intimă”

Curentul: Ungureanu i-a spus guvernatorului BNR că va crește salariile bugetarilor , dar încă nu a stabilit cu cât „Premierul Ungureanu i-a transmis guvernatorului BNR că intenționează să majoreze salariile bugetarilor, cu un cuantum care urmează să fie stabilit, Isărescu spunându-i că aceasta este exclusiv decizia Guvernului și că pe el îl interesează creșterea consumului”

Curierul national: Creşterea salariilor bugetarilor costă 2 mld. lei „Specialiştii executivului au calculat, în acelaşi timp, că scăderea cu 5% a CAS ar avea un impact bugetar de 2,3 mld. lei”

ZF: Economia se va contracta în primul trimestru, însă va reveni pe creştere din trimestrul doi „Analiştii economici şi brokerii spun că nu ar fi o surpriză ca economia să se contracte în primul trimestru, atât din cauza încetinirii economiei europene, cât şi a condiţiilor meteo nefavorabile de la începutul anului, dar văd o revenire a activităţii economice în trimestrul al doilea”

Fin.ro: Mircea Lucescu, departe de cei mai bine platiti antrenori de fotbal „Publicatia braziliana Globesporte a intocmit clasamentulcelor mai bine platiti 10 antrenori de fotbal din lume . Cu cele aproape 3 milioane de euro pe care le castiga la echipa ucraineana Sahtior, Mircea Lucescu, nu poate decat sa visese sa ajunga in acest top”

Puterea: În Timoc se va învăţa olteneşte „Biblioteca Sfântul Niceta de Remesiana a Protopopiatului Ortodox Român al Daciei Ripensis din Negotin (Serbia) a lansat un dicţionar determeni olteneşti, lucrare fundamentală pentruconservarea graiului din această parte a ţăriinoastre”

Bursa: Lagarde păstrează tăcerea în privinţa contribuţiei FMI la al doilea program de sprijin al Greciei „Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a salutat vineri restructurarea datoriilor Greciei, acceptată de marea majoritate a creditorilor privaţi, dar a păstrat tăcerea în privinţa contribuţiei instituţiei la al doilea program de susţinere, de 130 de miliarde de euro.”

Detalii pe StareaPresei.ro

10 comentarii

digital 10-03-2012 - 16:37

jegul împuțit de pontac,se crede deja premier,taie și spânzură înainte de a fi nimic pe lume,rahat ordinar,măcar așteaptă să fii nominalizat,la…kh-kh-at,după aia să vorbești….

milosul 10-03-2012 - 18:14

digital, esti fan OTV?

dxn 10-03-2012 - 22:00

Ca si tine Cretinosule!
😉

urbos 10-03-2012 - 18:37

S-ar putea totusi sa fie doar interpretarea presei basiste, si sa fie o bucata de text, ca daca textul continua cu „in caz ca ramane Basescu la putere” e altceva.
Oricum Ponta e cam cazut in cap.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 10-03-2012 - 18:48

––Oricum Ponta e cam cazut in cap.–- Tu, gonoiul blogului, experienta de acest gen, nu poti avea, fiind acefal. Si acusica : Hay, Marsch in gaura ,sobolane A ploii esti!

dxn 10-03-2012 - 21:59

Ba’ prostule!
Esti neterminat rau de tot!
Ramai totusi dENIS

dxn 10-03-2012 - 22:11

Nu te potolesti dENISULE!
Vezi ca in 2-3 zile iti trimit un PM.

digital 10-03-2012 - 19:01

cretinul pontac este clar unealta băsecului nenorocit,ori e prost de băune…..

dxn 10-03-2012 - 22:39

Ma’ flacai, voi cititi+intelegeti+ganditi?
Descarcarea asta testiculara de care dati dovada va scoate in evidenta doar dorinta de a va autoreciti mesajele, dorinta de fata batrana NFDHHHHHH! Ia cititi aci:

Suficienta voastra deranjeaza dar nu intereseaza: e ca o laba!

Ai obosit dENISULE!
Deh, orgasmele astea … singur … cam frustrant.
Nu crezi dENISULE?

dxn 10-03-2012 - 23:02

O sa ajungi si acolo.
dENISULE NU AI REFLECTAT LA CE TI-AM SPUS in legatura cu PM.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS