Revista presei. Posibil spion rus prins la Bucuresti | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Posibil spion rus prins la Bucuresti

Revista presei. Posibil spion rus prins la Bucuresti

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

GândulProcurorii au prins un posibil spion rus pe Aeroportul Otopeni, cu hărţi privind zăcămintele de cupru ”Factori de decizie din SC IPROMIN Bucureşti SA au divulgat către oameni de afaceri din Rusia informaţii şi documente clasificate, referitoare la zăcămintele de cupru şi metale rare din zona Moldova Nouă, mai exact zăcământul de banatite şi zăcământul “SUVOROV”, conform procurorilor DIICOT”

EvZCandidatul Cataramă a rezistat doar o zi Domnul Cataramă nu va candida pe listele ARD. Sandra Pralong va candida pe listele Alianţei. Finalul îl vom şti duminică seara, în Bucureşti”

Curentul: Gafa lui Ponta la guvern – premierul către Stroe: “Domnule Dobre, cum stăm cu alegerile?” Stroe: “Bine că nu mi-aţi spus Rus!“Victor Paul Dobre a demisionat din funcţia de ministru delegat al administraţiei în 6 august, odată cu el demisionând şi Ioan Rus, în contextul discuţiilor privind actualizarea listelor electorale folosite la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu”

Bursa:Preda: “Schulz ar vrea să anuleze vizita în România”Preşedintele Parlamentului European (PE) Martin Schulz, căruia “nu i-a picat bine” scrisoarea europarlamentarului PDL Theodor Stolojan legată de implicarea în campania electorală de la Bucureşti, se gândeşte să anuleze vizita programată în România, după cum scrie pe blogul său liderul PDL Cristian Preda”

Adevărul:Toți cei 70 de angajaţi ai CFR Călători, reţinuţi în „Dosarul Naşilor“, au fost eliberaţi”70 de angajaţi ai CFR Călători au fost reţinuţi de procurorii braşoveni până în prezent, pentru luare şi dare de mită şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Aceştia vor fi prezentaţi vineri dimineaţă în faţa magistraţilor Tribunalului Braşov, cu propunere de arestare preventivă. Audierile au durat toată noaptea”

Cronica română: PDL îşi face televiziune online “ARD TV poate fi accesată deocamdată prin intermediul reţelelor de socializare însă conducerea PDL intenţionează să o extindă astfel încât platforma online să transmită în direct toate conferinţele de presă şi punctele de vedere ale Alianţei România Dreaptă în cazul subiectelor la zi”

Puterea: Silvio Berlusconi, condamnat la patru ani cu executare pentru fraudă. Are interzis la funcţii publice timp de trei ani Tribunalul l-a mai condamnat pe Berlusconi şi pe ceilalţi inculpaţi în acest proces la plata a 10 milioane de euro către fiscul Italian”

StarePresei.ro

1 comentariu

BULA 27-10-2012 - 10:04

Un spion adevarat era dotat cu aparatura de scanare a documentelor si de transmitere prin satelit a imaginilor. Nu s-ar fi complicat cu documentele originale, sa fie prins. Asta este un amator, sau lucreaza ca agent de paza la o firma privata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult