Acasa Revista Presei Revista presei. Posibilă fraudare a alegerilor în Teleorman

Revista presei. Posibilă fraudare a alegerilor în Teleorman

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZAlegerile din fieful lui Dragnea – pe mâna Justiţiei! Marian Zlotea, preşedintele ARD Teleorman”Avem dubii că cifrele sunt reale! Vorbim aici de lucruri ce ţin de sfera infracţiunii! Nu mai vor ei să muncească o oră – două în plus? E vorba de corectitudine aici! Ne vom adresa justiţiei şi pentru cei care au decis că nu se face renumărarea şi pentru cei care au semnat în alb”

Marian Zlotea

CurentulRelu Fenechiu visează să sară din boxa acuzaților direct în Guvernul României ”«Visez un post de ministru. O să vedem care». Oricât ar părea de ciudat, aceste câteva cuvinte pline de tupeu n-au fost rostite de un somnambul abia trezit din somn. Nu! «Visătorul» este Relu Fenechiu, țârcovnicul liberal travestit în «baron» local, stăpân după cum vrea «mușchii» lui peste dulcea moșie a Iașului”

Cronica românăGyorgy Frunda nu mai intră în Legislativ ”Senatorul UDMR Gyorgy Frunda, parlamentar permanent începând din anul 1990, nu mai intră în Legislativ, în urma alegerilor parlamentare de duminică, relevă calculele distribuirii tuturor mandatelor făcute de USL

PutereaParlament dublu faţă de referendum. 588 în loc de 300 ”Vom avea peste o sută de parlamentari în plus faţă de actuala legislatură, conform calculelor făcute de partidele politice. Atât de mulţi încât nu vor încăpea în sala de plen a Palatului Parlamentului, ce trebuie reamenajată”

GândulRomânia – Statele Unite: 588 – 535. ABERAŢIE: populaţia ţării scade, numărul de aleşi creşte cu 117 “Noul Parlament al României va întrece, după numărul membrilor, Legislativul Statelor Unite ale Americii. SUA are 535 de membri în tot Congresul – 100 la Senat şi 435 la Camera Reprezentanţilor. În Legislativul 2012-2016 din România, numărul de aleşi va fi de 588 – 394 de deputaţi şi 176 de senatori, cu 117 mai mare decât în Parlamentul anterior. Cei 117 de aleşi în plus vor costa însă peste 32 de milioane de euro în următorii patru ani”

România liberăA treia forţă politică din Parlament: traseiştii şi condamnaţii lui Dan Diaconescu “Printre cei care, de acum încolo, vor face legi în numele românilor se află şi persoane condamnate sau anchetate în dosare penale, interlopi şi oameni de afaceri controversaţi”

BursaEugen Anca: “Nici vorbă de vreo vizită a lui TISE la Bucureşti în această perioadă” Eugen Anca: “Nici măcar preşedintele lui TISE nu ştie nimic despre această vizită”

eNaţionalPariul Serviciilor: Ovidiu Tender va fi la anul cel mai bogat român ”În timp ce grosul oamenilor de afaceri români se zbate să scape din ghearele falimentului, Ovidiu Tender pare să aibă o adevărată baghetă fermecată, cu ajutorul căreia îşi îndeplineşte toate dorinţele”

ZFASF, noul şerif al pieţelor financiare, ar putea trage cu gloanţe oarbe pentru că tot partidele sunt cele care numesc conducătorii

GSPMititelu dezvăluie secretul lui Copos: “Insolvenţa va ţine jucătorii la Rapid” “În acest moment Liga nu mai poate judeca nici un litigiu. Practic George Copos a dat o lovitură. Jucătorii vor rămîne ai Rapidului. În nici un caz jucătorii nu mai pot apela în acest moment la comisii”

Curierul naţionalCod galben de ninsori şi viscol, marţi şi miercuri. Temperaturi de minus 20 de grade în Bucureşti ”Vânt puternic şi viscol vor fi înregistrate începând din zona Banatului şi Olteniei, urmând să se manifeste şi în sud-estul ţării şi în Moldova”

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 12-12-2012 - 11:27

588=C L E P T O C R A T Z I A -a subtituit DEMOCRATZIA ! CIRCUL si-a transferat MENAJERIA in PARLAMENTUL ROMANIEI ! si astfel bhoulenii ,korwetele si penalii si venalii sant sub obladuirea unor legi inventate tocmai de a scapa de rigorile legilor.Iar un popor tot mai saracit si infometat asista neputincios si din lipsa unor lideri veritabili . Dar situatia se perpetueaza peacilea si a fost descrisa genial de Luceafarul poeziei ,inegalabilul Mihai Eminescu ,,Ei îngrădiţi de lege, plăcerilor se lasă,
Şi sucul cel mai dulce pământului i-l sug;
Ei cheamă-n voluptatea orgiei zgomotoase
De instrumente oarbe a voastre fiici frumoase:
Frumseţile-ne tineri bătrânii lor distrug.

Şi de-ntrebaţi atuncea, vouă ce vă rămâne?
Munca, din care dânşii se-mbată în plăceri,
Robia viaţa toată, lacrimi pe-o neagră pâine,
Copilelor pătate mizeria-n ruşine…
Ei tot şi voi nimica; ei cerul, voi dureri!

De lege n-au nevoie – virtutea e uşoară
Când ai ce-ţi trebuieşte… Iar legi sunt pentru voi,
Vouă vă pune lege, pedepse vă măsoară
Când mâna v-o întindeţi la bunuri zâmbitoare,
Căci nu-i iertat nici braţul teribilei nevoi.

Zdrobiţi orânduiala cea crudă şi nedreaptă,
Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!
Atunci când după moarte răsplată nu v-aşteaptă,
Faceţi ca-n astă lume să aibă parte dreaptă,
Egală fiecare, şi să trăim ca fraţi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult