Acasa Revista Presei Revista presei post-Cabinetul MRU

Revista presei post-Cabinetul MRU

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Bursa: Guvernul Ungureanu a fost demis ”Victor Ponta, propunerea USL pentru postul de prim-ministru. Emil Boc: PD-L nu va nominaliza un premier”

Victor Ponta premier

Victor Ponta premier (foto: presidency.ro)

Curentul: Băsescu l-a desemnat pe Ponta să facă noul guvern ”Președintele Băsescu l-a desemnat ieri, pe liderul PSD Victor Ponta, să formeze noul guvern, după consultările cu partidele parlamenare de la Palatul Cotroceni, care au urmat adoptării moțiunii de cenzură din Parlament”

Romania libera: Victor Ponta, prim-ministru. Ce are USL de pierdut “După o dimineaţă cu lacrimi, acuzaţii şi demisii în direct, moţiunea de cenzură a trecut cu votul a 235 de parlamentari – inclusiv din rândul minorităţilor care, potrivit preşedintelui PDL Emil Boc, «au lucrat pe la spate» coaliţia”

Puterea: Victor Ponta, desemnat premier de Băsescu ”Traian Băsescu l-a desemnat pe Victor Ponta, preşedintele PSD, pentru mandatul de prim-ministru, după ce astăzi Guvernul Ungureanu a căzut la moţiunea de cenzură, cu 235 de voturi”

Curierul national: Victor Ponta, desemnat de Băsescu în funcţia de premier ”Liderul PSD Victor Ponta a fost desemnat de preşedintele Traian Băsescu în funcţia de prim-ministru. Şeful statului face anunţul în urma consultărilor pe care le-a avut pe această temă cu partidele parlamentare”

Gandul: Motiunea de cenzura. Victor Ponta este noul premier “La Cotroceni, PDL, prin vocea lui Emil Boc, a anunţat că partidul său nu va face nicio propunere de prim-ministru. UDMR a susţinut necesitatea organizării alegerilor parlamentare anticipate”

EvZ: Cum a ajuns Victor Ponta premierul lui Traian Băsescu. Posibilii miniştri ai USL ”Preşedintele PSD Victor Ponta a acceptat fără ezitare să fie desemnat prim-ministru cu toate că, recent, afirma răspicat că nu vrea să fie premierul lui Traian Băsescu şi că preia funcţia doar după alegeri”

Adevarul: Ponta, 17 aprilie: “Nu o să fiu niciodată premierul lui Băsescu”! 27 aprilie: Ponta formează Guvernul ”Victor Ponta declara în urmă cu aproape trei săptămâni că nu a nu vrea şi nu o să accepte niciodată să fie prim-ministrul lui Traian Băsescu, fiindcă el nu este nici Emil Boc, şi nici Mihai Răzvan Ungureanu”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult