Acasa Revista Presei Revista Presei. Primarii primesc de alegeri 2 miliarde de lei

Revista Presei. Primarii primesc de alegeri 2 miliarde de lei

scris de C.S.
1 afisari

Primarii primesc de alegeri, la a doua rectificare, peste 1,16 miliarde lei, prin suplimentarea sumelor defalcate din TVA, la care se adaugă încă 1 miliard lei prin PNDL și circa 100 de milioane lei pentru investiții în cămine culturale și săli de sport, prin tăierea cofinanțării fondurilor UE, informează Gândul. În total puțin peste 2 miliarde de lei, adică 500 de milioane de euro.

Revista Presei. Primarii primesc de alegeri 2 miliarde de lei.

Revista Presei. Primarii primesc de alegeri 2 miliarde de lei.

Guvernul taie, prin a doua rectificare bugetară din acest an, aproape 4 miliarde lei (circa 900 de milioane euro) din cheltuielile bugetului de stat prin care sunt cofinanțate proiecte care beneficiază de fonduri externe nerambursabile postaderare, din care peste un miliarde lei de la autostrăzi, scrie Ziarul Financiar.

Klaus Iohannis și-a lansat, sâmbătă, candidatura la alegerile prezidențiale, la un miting ACL în fața Guvernului, relatează Adevărul. Evenimentul a început la ora 11.00 cu discursul secretarului general al PPE, Antonio Istúriz, și s-a încheiat la 12.30 prin cuvântarea lui Klaus Iohannis.

Președintele Traian Băsescu a participat la lucrările Congresului Extraordinar al PNȚCD, unde a spus că Antena 3 și RTV duc o campanie de „păcălire a românilor” și a avertizat că Legislativul va „pune cătușe DNA-ului”, relatează Evenimentul Zilei. „Elena Udrea este bună pentru România”, a mai declarat Băsescu.

Codul rutier se modifică începând de duminică, transmite Libertatea. Noutatea o reprezintă sancționarea șoferului care transportă copii fără respectarea regulilor de siguranță.

Circa o sută de voluntari — angajați ai Ambasadei SUA în țara noastră, infanteriști marini și militari ai Forțelor Terestre americane de la Baza militară „Mihail Kogălniceanu”, atât bărbați, cât și femei, precum și membri ai „Let’s Do It Romania” — au participat sâmbătă la o acțiune de strângere a gunoaielor de pe plaja de la Năvodari, marcând astfel Ziua Internațională de Curățare a Plajelor, relatează Puterea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua în primul tur la China Open, duminică, la o zi după ce a împlinit 23 de ani, informează site-ul oficial al competiției, conform căruia în programul de duminică figurează și Monica Niculescu, relatează Pro Sport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult