Acasa Revista Presei Revista presei. Principesa Margareta: Nu comentăm

Revista presei. Principesa Margareta: Nu comentăm

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

PutereaPrincipesa Margareta despre declaraţiile lui Traian Băsescu: Nu vrem să comentăm, aşa e cel mai bine “Principesa Margareta a declarat, joi, răspunzând unei întrebări a presei, că nu doreşte să comenteze declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la Regele Mihai, considerând că aşa este cel mai bine”

AdevarulActul care l-a scos din minţi pe Băsescu “Oficialii americani au dat publicităţii scrisoarea fostului preşedinte american, Harry Truman în care Regele Mihai este elogiat. Diplomaţii americani au decis să nu comenteze direct afirmaţiile lui Băsescu, preferând o variantă subtilă de punere la punct”

CurentulUDMR nu acceptă varinta “8+2”, dar nu zice nu restructurării deconcentratelor “Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, la Târgu Mureş, că pentru reprezentanţii Uniunii nu sunt acceptabile nici varianta de opt regiuni şi două judeţe – Harghita şi Covasna, şi nici cea de opt regiuni, dar alte variante pot fi discutate”

Fin.ro„Har-Cov“: cel mai mare somaj, cele mai mici salarii, cea mai slaba activitate economica “Etnicii maghiari majoritari locuiesc intr-una dintre cele mai defavorizate regiuni ale tarii.  Aceasta, in contextul in care UDMR s-a aflat la guvernare timp de 14 ani din ultimii 21.”

EvZMărmureanu: cutremurul catastrofal vine după 2041 “Marele nostru seismolog spune că următorul cutremur catastrofal va veni abia după 2041. N-ai cum să nu-l crezi când afli că, după ce a dat mâna cu Nixon a început “cutremurul Watergate””

ZFAdamescu a vândut participaţia Generali Asigurări către grupul italian Generali după 8 ani de negocieri “Astra Asigurări, cea mai mare companie de asigurări din România, a vândut 16% din acţiunile Generali către grupul italian Generali. Astra, societate care s-a desprins din fosta Administraţie a Asigurărilor de Stat – ADAS, deţinea cele 16% din acţiuni încă de la venirea italienilor în România, în 1994

Curierul nationalMagazinele online, obligate să accepte returnarea bunurilor comandate “Parlamentul European adoptă noi norme privind dreptul consumatorilor la nivel european”

BursaRusia majorează sprijinul pentru agricultură, în 2012 “Guvernul de la Moscova va majora cu 10% sprijinul acordat sectorului agricol în 2012, la 130 miliarde ruble (3,24 miliarde euro), potrivit anunţului făcut recent de premierul Vladimir Putin”

StareaPresei.ro

7 comentarii

Parpanghel ... Sa ,comenteze principiesa Duda 25-06-2011 - 13:15

Cum au gestionat cele 30 milioane de Euro primite ca compensatii de la Statul Roman , mai deunazi, basca Pelesul , padurile si castelul de la Savarsin! Sa revendice si tablourile aflate in retinere la …Elvetia!

spartacus 25-06-2011 - 13:57

Pai nu poate sa comenteza principesa, pentru ca ar iesi Basescu cu niste hartii pe post prin care sa arate cu cat a plecat Mihai din tara, cat a primit pe parcurs si ca a primit de cand a venit in tara. Apoi trebuie sa explice romanilor ce a facut pentru ei. Patriotismul regelui se opreste la bani. Din cauza asta nu poate comenta Casa regala.

urbos 25-06-2011 - 19:15

Nu-i asa ca ti-a placut Ceausescu?
D-aia nu merita tara asta nimic.

Neacsum 25-06-2011 - 21:06

Nu-i asa ca nu ai alt argument ?Din cauza asta a ajuns tara asta unde a ajuns.

Neacsum 25-06-2011 - 21:10

Cand cineva spune ceva , in loc sa vii cu argumente, incepi sa inventezi si sa pui etichete comentatorului. Incearca si tu altceva, mai constructiv.Incearca sa combati cu date si argumente, nu facand afirmatii la adresa comentatoruluiu.Ce zici, se poate ?

urbos 26-06-2011 - 19:37

Ce argument sa spun la cacarezele astea?
Imbecilul emite o ipoteza, ca si cum ar sti el de ce n-a vorbit Margareta. Pai de unde stie excrementul asta treaba asta? La asta trebuie sa aduc argument?
Eu i-am repllicat in traducere, ca ineptiile debitate sint urmarea educatiei in care s-a format la scoala nationalist comunista a lui Ceausescu si d-aia da din creieri prostiile astea. Ce argumente sa-i dau? Sa citeasca.
Ii spun eu de ce n-a vorbit Margareta, pentru ca nu te apleci la nivelul ghiolbanului.

Ciu Huhu 26-06-2011 - 04:21

A reprimit, a primit inapoi ce a fost propietatea familiei regale, nu mai mult, daca tu primesti inapoi propietatea bunicilor tai, confiscata de gunoaiele comuniste e ceva rau?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult