Acasa Revista Presei Revista presei. Prinţul Nicolae ar putea fi viitorul Rege

Revista presei. Prinţul Nicolae ar putea fi viitorul Rege

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

AdevarulNeagu Djuvara: „Prinţul Nicolae ar putea fi viitorul Rege” „Istoricul Neagu Djuvara sugerează Casei Regale a României un „plan B” – nepotul lui Mihai I să fie pregătit pentru Tron”

Printul Nicolae de Romania si Regele Mihai

Gandul: DECIZIE ISTORICĂ. Regele Mihai anunţă ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern. Casa Regală română va fi cunoscută drept „Casa Regală a României” „Regele Mihai anunţă ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern şi renunţarea la titlurile „Hohenzollern-Sigmaringen”, respectând astfel decizia din 1921 a Regelui Ferdinand I de a conferi un caracter naţional şi independent Dinastiei şi Casei Regale a României”

CurentulMazăre a dat şpagă ca să apară la Realitatea TV „Motivarea arestării pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a gorilei sale, Nelu Legiune, dată publicităţii ieri, de Tribunalul Bucureşti, scoate la iveală – dincolo de argumentele ce probează faptul că există indicii temeinice că au săvårşit o faptă penală şi că lăsarea lor în libertate reprezintă un pericol public – aspecte inedite ale războiului dintre SOV şi Sebastian Ghiţă pentru controlul total, pe banii celui din urmă, al postului de televiziune Realitatea TV”

Romania liberaMotivele arestării lui Vîntu „Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au considerat suficiente pentru arestare ameninţările proferate de Sorin Ovidiu Vîntu la adresa lui Sebastian Ghiţă, cu care SOV a încheiat un contract de management pentru postul Realitatea TV”

EvZReţeta lui Cornel Nistorescu de lungire a anchetei „Ziaristul ajunge azi în faţa judecătorilor. Timp de doi ani, a amânat ancheta prin contestaţii şi chiar cu un martor fals”

PutereaStrategia „ţine-ţi duşmanul aproape”. Elena Udrea investeşte în teritoriile baronilor PSD „Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Tiberiu Marc şi Victor Mocanu sunt liderii pesedişti care vor intra pe statele de plată ale Elenei Udrea. Din pixul acesteia va zbura aproape un miliard de lei noi către judeţele Telorman, Vrancea, Sălaj şi Buzău, unde preşedinţi de consilii judeţene sunt lideri ai PSD. Banii alocaţi fac parte din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii pe care Ministerul Dezvoltării îl desfăşoară”

BursaInflaţia a atins maximul din iulie 2008 „Rata anuală a inflaţiei a urcat la 8,34%, în luna aprilie, de la 8,01%, în luna martie, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Acest nivel nu a mai fost atins din iulie 2008, când rata anuală a inflaţiei a fost de 9,04%”

Fin.roRomtelecom si Cosmote vor furniza BCR servicii telecom de 10 mil. € „Potrivit oficialilor celor doi operatori, acesta este cel mai mare contract de pe piata locala de telecomunicatii”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult