Acasa Revista Presei Revista presei. Procuror DIICOT – incompetenţă şi abuzuri

Revista presei. Procuror DIICOT – incompetenţă şi abuzuri

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Curentul: Incompetența și abuzurile unui procuror DIICOT „Un procuror vasluian a spart, recent, toate tiparele conceptului juridic de pericolsocial după ce i-a dat unui primar interdicție de a părăsi localitatea pe motiv că nu a aprins noaptea lumina pe străzi, sau că din lipsă de fonduri a închis o cantină de ajutor social”

foto curentul.ro

EvZ: Armata s-a predat lui Iliescu pentru a i se spăla sângele de pe mâini „În decembrie 1989, Armata a mers până la un punct cu regimul Ceaușescu. Au murit peste 180 de oameni la Timișoara, București, Cluj, Arad, Sibiu. Nici până astăzi, dosarul victimelor Revoluției nu a fost soluționat. Militari, milițieni, securiști și „teroriști” au ucis dar foarte mulți au rămas nepedepsiți”

Adevarul: Cum a anticipat Moscova moartea lui Ceauşescu „În convorbirile cu Lavinia Betea, Ştefan Andrei relatează că aflase de la sovietici despre sfârşitul lui Nicolae Ceauşescu. În volumul „Stăpânul secretelor lui Ceauşescu. I se spunea Machiavelli. Ştefan Andrei în dialog cu Lavinia Betea” ieri  pus în vânzare, fostul şef al diplomaţiei româneşti luminează multe zone obscure ale relaţiilor de la „curtea Ceauşeştilor””

Bursa: Boc: Suntem în afara oricărui scenariu de risc „Ţara noastră este mult mai pregătită decât în trecut să facă faţă „furtunii financiare” de anul viitor, este de părere premierul Emil Boc”

Curierul national: Unii constructori sunt şantajaţi de preşedinţii Consiliilor Judeţene „În schimbul aprobărilor necesare pentru execuţia lucrării li se cere să reabiliteze drumuri locale sau să facă dispensare. Boagiu: S-au gândit să şantajeze pentru că din construcţia de autostrăzi se scot bani, dar noi nu avem bani pentru investiţii locale. Ministerul Transporturilor a ajuns la un grad de absorbţie a fondurilor europene de 11%”

Fin.ro: Ford B-Max va fi asamblat la Craiova. Transit Connect iese din productie „Ford a oprit asambalarea modelului utilitar Transit Connect la uzina de la Craiova si face testele finale la liniile de fabricatie pentru inceperea productiei de serie a monovolumului de clasa mica B-Max”

Gandul: Noul plan de salvare al zonei euro are o problema: „statele mici” nu vor să dea 50 de miliarde de euro Fondului Monetar pentru a salva moneda unică europeană „Cele circa 50 de miliarde de euro, cu care statele din afara zonei euro ar trebui să contribuie la noul plan de salvare, ar putea bloca rezervele valutare naţionale, se teme guvernatorul Cehiei, în timp ce autorităţile bulgare au declarat ferm că nu vor participa «la finanţarea unor programe care sprijină statele indisciplinate»”

Puterea: “Cărăuşii teroriştilor” favorizaţi de UE „O companie aeriană americană, acuzată că a participat la transportul teroriştilor în jurul lumii, va beneficia de «aerul curat» al ţării noastre”

Romania libera: Religia, contestată cu violenţă în China. Vezi ce măsuri ia Partidul Comunist! „Un oficial al Partidului Comunist chinez a atacat în termeni duri practicile religioase, afirmând că sunt din ce în ce mai numeroase şi ameninţă unitatea şi conducerea naţiunii”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult