Acasa Revista Presei Revista presei. Procurorii DNA aproape de Sorin Oprescu

Revista presei. Procurorii DNA aproape de Sorin Oprescu

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Solomon Wigler, consilierul lui Sorin Oprescu, a fost prins în flagrant delict de procurorii DNA luând mită, informează Realitatea.net. E, acum întrebarea pe care şi-o pun toţi este: urmează la rând Sorin Oprescu?

Rezultate parţiale ora 14 - BEM Bucureşti: Oprescu 56,19%Rareş Bogdan afirmă că în câteva săptămâni Sorin Oprescu va fi luat direct din pat. Şi încă una: să fie acesta începutul Primariadei DNA în Capitală?

Florian „Walter” Buşcă a fost localizat, anunţă autorităţile române, citate de Adevărul. Anterior, se scrisese că presupusul escroc s-ar fi refugiat în Cuba. Autorităţile române îi cer extrădarea. dar nu precizează de unde.

UniCredit a achiziţionat participaţia lui Ion Ţiriac la Unicredit Ţiriac Bank, subsidiara din România a transnaţionalei, conform HotNews. Tranzacţia se ridică la câteva sute de milioane de euro. Un fleac…

Iar, se pune foarte serios întrebarea: Ion Ţiriac, specializat în ridicat afaceri pe care apoi le vinde pe bani frumuşei, vinde pur şi simplu sau e strâns cu uşa, vinde şi fuge?

Claudiu Dumbrăveanu, fost vicepreşedinte ANRE, precum şi Florin Gugu, fost director la Enel, au fost achitaţi de Tribunalul Bucureşti, anunţă Bursa. Este însă numai prima instanţă. Procurorii pot să facă recurs şi lucrurile sunt fluide, pentru că esentinţa nu este definitivă.

Alexis Tsipras şi Jean-Claude Juncker au negociat, au tot negociat, dar Curierul naţional anunţă că negocierile au căzut. O înţelegere este aşteptată între Grecia şi Eurogrup în zilele care vin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult