Acasa Revista Presei Revista presei. Proiectul RMGC ajunge degeaba în Parlament

Revista presei. Proiectul RMGC ajunge degeaba în Parlament

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Traian Băsescu, a declarat luni că proiectul Roşia Montană şi contractul aferent nu trebuie incluse în dezbatere parlamentară, ci asumate de Guvern.

Revista presei. Proiectul RMGC ajunge degeaba în Parlament

Adevărul: Băsescu: Roşia Montană nu are ce căuta în Parlament. Potrivit legii, contractele nu se aprobă în Legislativ ”Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat luni că proiectul Roşia Montană şi contractul aferent nu trebuie incluse în dezbatere parlamentară, ci asumate de Guvern, adăugând că legea va fi respinsă de Curtea Constituţională, deoarece este dedicată unei singure companii”

Gândul: Antonescu: Ponta şi PSD să se hotărască dacă mai susţin candidatura mea la preşedinţie. Dacă se rupe USL, premierul ar trebui să-şi dea demisia ”Dacă cineva îşi va imagina în PSD că Antonescu o să tacă aşa ca la Partidul Comunist sau o să meargă pe brânci ca să iasă preşedinte susţinut de PSD se înşală amarnic. Acest lucru îl ştiu şi domnul Ponta, şi toţi oamenii din PSD. După cum îl ştiu şi cei din PNL. (…) Atitudinea de multe luni de zile, nu a domnului Ponta personal, dar a postului său de televiziune, a multor oameni din PSD de a se comporta ca şi cum preşedinţia României este ceva ce stă în seif pe la Cluj pe la domnul Rus şi ne-o dau sau nu ne-o dau nouă liberalilor sau mi-o dau sau nu mi-o dau mie este de neacceptat. Oricum preşedinţia României se obţine de la cetăţenii României”

România liberă: Cu ce avere va rămâne Fenechiu dacă va fi condamnat definitiv ”Dacă se respectă regula de acum cu extinderea confiscării dacă persoana suspectată este condamnată definiv la 5 ani închisoare, deputatului Relu Fenechiu, dacă i se menţine pedeapsa de instanţa superioară, poate rămâne fără avere”

EvZ: Kovesi caută cârtiţa lui Ioan Oltean din DNA ”Anchetă-internă în DNA în dosarul în care vicepreşedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, este cercetat de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă şi favorizarea infractorului. Procurorul–şef al DNA, Laura-Codruţa Kovesi, a anunţat ieri că se fac verificări cu privire la modul în care s-au scurs infomaţii din interiorul parchetului“

Bursa: Nu există un termen-limită pentru depunerea notificării GFR ”Grup Feroviar Român (GFR), câştigătorul licitaţiei pentru privatizarea CFR Marfă, nu are un termen limită în vederea notificării Consiliului Concurenţei (CC) pentru obţinerea avizului cu privire la finalizarea tranzacţiei cu statul, după cum ne-au spus reprezentanţii CC”

Cronica română: Serbia va fi următorul stat care se va alătura UE ”Ministrul sârb de Externe, Ivan Mrkic, este sigur că Serbia va fi următorul stat care se va alătura Uniunii Europene, relatează agenţia de presă Tanjug”

Curierul naţional: Vladimir Putin a schimbat total tabla de şah siriană ”Surpriză pentru unii, decepţie pentru alţii  implicaţi în eforturile vizând găsirea unei ieşiri prin lovitură militară din conflictul sirian serios agravat după atacul chimic din 21 august: americanii şi ruşii au ajuns vineri seară, după trei zile de negocieri extrem de aprinse, la un acord privind  lichidarea, până la mijlocul anului viitor, a arsenalului chimic sirian”

StareaPresei.ro

1 comentariu

MalVerde 17-09-2013 - 07:53

Nu merge degeaba de loc! E o capcana, sa stim si noi cine si ce zice dintre parlamentari.

Pai, pana acum s-a tras cu rosii, sa aiba timp oamenii sa pregatesca pungile cu kakat. Plus ca e bine sa ai o lista clara cu cine incaseaza punga.

Lista e buna pentru 10 ani, deci intre timp multi o sa fie maro indiferent de culoarea steagului partidului.

Hehehe, trandafiri maro la PSD,…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult