Acasa Revista Presei Revista presei. Proruşii – Iliescu, Militaru, Voican, Roman

Revista presei. Proruşii – Iliescu, Militaru, Voican, Roman

scris de Florin BUDESCU
38 afisari

Curentul: Generalul Gușă: Grupul pro-rus era constituit din Iliescu, Militaru, Voican şi Roman „Gen. Guşă: Eu ştiu că domnul Iliescu a vorbit cu Ambasada Sovietică şi chiar dumnealui a recunoscut că i-a informat şi nu ştiu ce. Dacă ar fi vorbit mai departe ar fi păcat să vorbesc. Dar s-a solicitat ajutor, asta în faţa mea.”

Stefan Gusa

Generalul Stefan Gusa

Adevarul: Șmecherii din industrie care au primit energie ieftină de la stat „Aşa cum InterAgro, cel mai mare consumator de gaze din România, a putut cumpăra doar resurse de producţie internă şi este acum anchetat de DIICOT, şi alte companii industriale au primit facilităţi de acest tip de la stat. În spatele fiecărui contract stă câte o poveste cu lobby-uri la Cotroceni şi la Guvern, cu valize de bani sau cu stenograme din care reies câte presiuni s-au făcut pentru preţuri preferenţiale

Puterea: Toni Greblă (PSD): Suspendarea e sortită eşecului „Promis de USL încă din noiembrie 2011, demersul de suspendare a lui Băsescu nu a avut loc până în acest moment. Există doar declaraţii contraditorii şi haos total în USL cu privire la procedură. Dacă liderii USL au anunţat că documentul de suspendare este gata, membrii comisiei de redactare spun că nu ştiu stadiul documentului”

EvZ: Lista scurtă a problemelor care vor frământa clasa politică „Remanierea guvernamentală, reducerea numărului de parlamentari, creşterea pensiilor şi salariilor sunt numai câteva dintre temele anului 2012”

Curierul National: Transportatorii cer taxa de drum pe kilometru „În prezent, costul unei vignete per camion este de 1.280 euro anual, indiferent câţi kilometri se parcurg. Spre deosebire de noi, austriecii au instalat sisteme Go-Box care înregistrează toate trecerile prin portalele taxabile”

Bursa: Ungaria, dispusă la un compromis cu FMI „Ungaria a obţinut ieri mai puţin decât plănuise în cadrul unei emisiuni de titluri de trezorerie, randamentele acestora crescând mult pe fondul îngrijorărilor conform cărora Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi UE nu vor relua discuţiile privind ajutorul financiar destinat Budapestei”

Experiment Romania Libera. Am făcut testul „şoricelului dizolvat” într-o sticlă cu Mountain Dew. Cronometrăm cât timp îi ia să se dezintegreze „Fiindcă orice experiment (aproape) ştiinţific respectabil foloseşte şi nişte probe „blank” ca etalon, am introdus câte o bucată de carne de vită, porc şi pui şi în trei sticle de apă minerală, pentru a vedea ce rol are aciditatea dată de bulele de dioxid de carbon în descompunerea materiei organice şi ce rol joacă ceilalţi compuşi care apar în compoziţia sucurilor”

Detalii pe StareaPresei.ro

3 comentarii

Nelutu 06-01-2012 - 13:52

Cu gazul ieftin,Nicolae a produs ingrasaminte ieftine,nu sau mai vindut ingrasamintele importate din UE si asta a deranjat! Inchiderea combinatelor chimice va antrena si inchiderea a cel putin o rafinarie,mii de oameni vor ramine pe drumuri,dar aceasta este dorinta homosexualilor de la Bruxelles iar guvernul nostru pupincurist , in frunte cu Basescu ,o respecta intocmai!Oamenii ar trebui sa mearga acasa la procurorii DIICOT si sa ceara de la ei salarii,altfel…

Tache 06-01-2012 - 14:37

Bineinteles Nelu. Populatia are TOATA puterea, nimeni nu poate rezista.Un razboi de mica intensitate face ca armata sa crape dupa un anumit timp.
Armata americana raspandeste din primele momente produse radioactiva, ceea ce este rau. Dupa cum s-a vazut in Irak……De aici puterea lor de a teroriza……

TOM Cc 06-01-2012 - 14:21

Un general adevarat !! Acum avem generali facuti politic la apelul bocancilor : tip Oprea,Ontanu (asta a devenit general din zidar si nu are studii militare ) Iordanescu etc,etc ,etc!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult