Acasa Revista Presei Revista presei. Protest anti-USL cu trosneală jandarmerească

Revista presei. Protest anti-USL cu trosneală jandarmerească

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

Bucureştenii au protestat, duminică, 15 decembrie, împotriva parlamentarilor care au votat controversatelor amendamente aduse Codului Penal.

Revista presei. Protest anti-USL cu trosneală jandarmerească

Adevărul: Protestul faţă de noul Cod Penal s-a încheiat. Bilanţul: circulaţie blocată câteva ore, îmbrânceli cu jandarmii şi patru persoane ridicate de poliţişti ”Amendamentele aduse Noului Cod Penal, extrem de contestate atât de opinia publică, cât şi de majoritatea forurilor naţionale şi internaţionale, sunt discutate direct în stradă în Capitală. Bucureştenii au protestat, duminică, împotriva parlamentarilor care au votat controversatelor amendamente aduse Codului Penal“

Gândul: Deputaţii, la ora pocăinţei colective, după Operaţiunea Codul Penal: „E apăsător când votezi şi nu ştii ce. Apar umbre în sinele tău. Apoi se transformă în cârcei, în mici dureri” “Unii o spun deja, deschis. «În acele două zile negre, luni şi marţi, nu a venit tematica, ceea ce a tulburat foarte mult instituţia şi conştiinţele parlamentarilor», rememorează, pentru gândul, Traian Dobrinescu, deputat de Vâlcea şi primul liberal care şi-a pus cenuşă în cap: “Am votat ca o cireadă de vaci””

EvZ: Lucian Bolcaş, omul lui Vadim care se vrea judecător la Curtea Constituţională: antisemit, anti-DNA, anti-lustraţie, anti-CNSAS ”Lucian Bolcaş, propunerea PSD pentru funcţia de judecător la Curtea Cons tituţională, s-a remarcat printr-o serie de atacuri la instituţii şi adversari politici, el fiind consecvent cu acţiunile Partidului România Mare (PRM), formaţiune pe care a slujit-o două mandate. În opt ani, Lucian Bolcaş a semnat pentru 35 de iniţiative legislative, mai toate fiind respinse“

Cronica română: Un nou scandal în USL. Ponta nu agreează numirea lui Ştirbu la Cultură! “Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, care conduce şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat, pentru “Gândul” că l-a sunat pe Gigel Ştirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultură, iar acesta i-a dezvăluit că premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu numirea sa ca ministru”

Curentul: PNL vrea să exporte „produsul de succes“ Elwis Săftoiu la Parlamentul European “Despre Claudiu Elwis Săftoiu se poate afirmă „că a făcut din toate câte nimic“. Nici de jurnalist n-a fost prea bun, nici de șef al spionilor sau măcar de director al gropii de bani publici numită TVR. În schimb, după cum se cunoaște, chelului îi lipsește tichia de mărgăritar pe creștetul capului golaș”

Bursa: Liber la exploatarea cu cianură la Certej “Dacă proiectul Roşia Montană a rămas, deocamdată, în aşteptare, resursele aurifere din judeţul Hunedoara au primit undă verde pentru exploatare, într-o primă fază”

România liberă: UE a suspendat negocierile cu Ucraina. Peste 200.000 de oameni protestează la Kiev “«În Ucraina: prăpastia se adânceşte între vorbele şi faptele preşedintelui şi Guvernului cu privire la acordul de asociere», a declarat comisarul european pentru Extindere Stefan Füle, într-un mesaj postat pe Twitter”

StareaPresei.ro

4 comentarii

Mircea 16-12-2013 - 12:30

De la o zi la alta:

Ponta: Îl susţin pe Bolcaş la CCR pentru uriaşa experienţă, calitatea umană şi coloana vertebrală
Întrebat de jurnalişti despre acuzaţiile de antisemitism aduse acestuia, Ponta a răspuns că „o să vedem aceste lucruri”, dar că el ştie că a fost vorba de bătălii politice, precizând că este absolut convins că Bolcaş îndeplineşte criteriile profesionale şi morale pentru o astfel de funcţie.
Joi, 12 Decembrie 2013
REALITATEA.NET

Victor Ponta l-a chemat la guvern pe Lucian Bolcaş, propus judecător la CCR, pentru o discuţie
16.12.2013

Lucian Bolcaș și-a retras candidatura la CCR după o discuție cu Victor Ponta
16.12.2013

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-12-2013 - 13:07

R E S P E C T D-Le L U C I A N

B O L C A S !

UnUL 16-12-2013 - 16:24

????? !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-12-2013 - 22:56

Noa’h ce daca !

Vuvuzelele bhesinului canta la Briuseleze !
Boboru cauta la …Radio Erevan;

basescu: – Ba, daca va mai prind ca imi calcati proprietatea, pun cost gardu’ pe voi!

Erevan News a intrat in posesia copiei unui document istoric exceptional care poate refigura harta Romaniei. Totodata pe surse s-a aflat ca deja s-au facut demersurile necesare pentru ca o suprafata importanta din apele teritoriale romane ale Marii Negre, mai precis suprafata din jurul Insulei Serpilor, care a fost castigata de tara noastra in urma procesului pe care l-a avut cu Ucraina, ii va fi data, in baza documentului respectiv si a cererii de retrocedare, Famigliei basescu, proprietara de drept a acestei zone.
Dar, despre ce este vorba?
Avocatul de casa de piatra al fetei celei mari a d-lui presedinte a Romaniei, d-l Radu Pricop, a descoperit dupa cautari laborioase in arhiva biroului de avocatura in care este asociat actul testamentar al voivodului Mircea cel Batran, act in care se stipuleaza clar ca, in cazul in care Romania isi va recastiga apele teritoriale care-i apartin de drept ca urmare a mostenirii lasate de el, aceastea ii vor reveni automat sub forma de proprietate acelui domn pamantean sub conducerea caruia tara si-a recastigat acest drept. Ori acesta nu este altul decat basescu traian care, desi initial s-a opus acestui demers juridic inititat din Romania, la aflarea vestii ca procesul a fost castigat, s-a grabit sa isi asume public victoria, fapt pentru care ii suntem recunoscatori pe veci.
Intrebat neoficial, la momentul in care isi facea cumparaturile de Craciun dintr-un mall bucurestean, despre ce intentioneaza sa faca din aceasta noua achizitie teritoriala, d-l presedinte a spus ca, ajutat de CEC si de fonduri europene, va ingradi zona respectiva cu un zid format din retele dese de pescuit, o va interzice navigatiei si o va transforma intr-o prolifica crescatorie de sturioni, carora le va asigura hrana din produsele agricole specifice obtinute de pe mosia de la Nana, contriubind astfel la sporirea rezervei piscicole a tarii.
Totodata d-l presedinte a precizat ca-i va recomanda prostului de Ponta care habar n-are cum se face un buget, daramite cum se poate obtine profit dintr-o mare aproape moarta, cat si parlamentarilor tarii, la fel de prosti ca si premierul, sa dea o lege de parcelare a suprafetei teritoriale a Marii Negre a tarii noastre in vederea privatizarii si transformarii ei intr-un paradis piscicol. Din taxele impuse de guvern asupra acestei activitati lucrative se va putea gasi miliardul de Euro pe care guvernul Ponta vrea sa-l obtina prin marirea accizei la carburanti, fapt care-i va linisti si pe transportatorii ce ameninta cu blocarea soselelor patriei mult iubite.
A consemnat pentru dvs
Varujan Arachelian

Cu poza de rigoare;http://marcus64.files.wordpress.com/2013/12/basescu-agricultor.jpg

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult