Acasa Revista Presei Revista presei.Protestul românilor din Ucraina

Revista presei.Protestul românilor din Ucraina

scris de Z.V.
9 afisari

Congresul de fuziune PDL-PNL, lucrările Școlii de Vară de la Tușnad-Băi, precum și protestul românilor din Ucraina față de mobilizarea tinerilor pentru război, dar și rezultatul obținut de naționala de polo pe apă a României la Campionatul European de la Budapesta, sunt principalele subiecte ale presei centrale apărute în acest weekend.

26 iulie 2014. Ziua în care Vasile Blaga a împlinit 58 de ani. Ziua în care Predoiu și-a privit ceasul și a decretat că a venit ‘ora României’. Ziua în care Orban a cântat imnul PDL. Ziua în care Iohannis a strălucit, iar Antonescu a lipsit. Ziua în care PNL și PDL și-au strâns mâna în hora electorală, la Palatul Parlamentului, sub semnul unei fuziuni simbolice care a ucis trei partide pentru ca unul singur să se nască, scrie Adevărul. Noul PNL.

Sâmbătă, de ziua lui Vasile Blaga, în sala ‘Unirii’, în Congresul de fuziune PDL-PNL, democrat-liberalii au spus, oficial, ‘Adio, PDL!’. De la eveniment a lipsit fostul președinte al PDL, Emil Boc, care a spus că nu poate asista la ‘funeralii’. Supărată că la ședința PDL nu i s-a dat cuvântul, nici Monica Macovei nu a mai intrat în sală să asiste la nașterea noului partid, scrie Evenimentul Zilei. Acesta se va numi PNL.

Premierul Victor Ponta a precizat sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la Congresul de fuziune între PNL cu PDL, că ‘trădătorii’ câștigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt, iar ‘rușinea’ lor e compensată de o funcție în ‘partidul cu 100 de conducători’, transmite Puterea.

Elena Udrea a scris un mesaj pe Facebook, nemulțumită de fuziunea dintre PNL și PDL. Președintele PMP a evocat momente din istoria partidului, din care și ea a făcut parte, lăudându-l pentru că a dat ‘de trei ori primarul Capitalei și de două ori Președintele României’. Tot PDL-ul este partidul care a scos România din criza economică, mai scrie Udrea, conformCotidianul.

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a declarat, sâmbătă, la Băile Tușnad, că unitatea dreptei este un lucru normal, dar nu cu PDL-PNL ca principal vector, afirmând că nu se poate realiza o unitate cu „grupuri, politicieni, partide cu o situație politică incertă’, relatează România Liberă.

Societatea în care trăim este ‘mai mult feudalistă decât capitalistă’, a avertizat sâmbătă premierul ungar, Viktor Orban, la Școala de Vară de la Tușnad-Băi, unde a vorbit despre planul lui de a crea ‘un stat iliberal’. Ca și anul trecut, cuvântarea premierului Orban a fost o suită de considerații teoretice despre schimbările pe cale să se producă în lumea de azi, destinate mai mult urechilor din Ungaria, de la Bruxelles și Washington decât celor circa o mie de persoane venite să îl asculte, scrie Gândul.

Europarlamentarul Laszlo Tokes a spus, sâmbătă, la Universitatea de vară „Tusvanyos’ care se desfășoară la Băile Tușnad că în acest moment este pesimit în privința obținerii autonomiei pentru maghiarii din România, transmite România Liberă.

Autoritățile din Târgu Secuiesc au arborat, sâmbătă, în fața fostei cazărmi, cele două steaguri secuiești de mari dimensiuni înlăturate în luna mai în baza deciziei instanței, iar la ceremonie au asistat circa o mie de localnici, primarul spunând că secuii vor să arate astfel că își apără drepturile, relatează Cotidianul.

Sute de români din localități situate în apropiere de Cernăuți au blocat vineri seara mai multe drumuri, printre care și autostrada către Kiev, în semn de protest față de mobilizarea tinerilor pentru război. Ordinele de mobilizare au fost arse în stradă, protestatarii scandând pentru pace, relatează Gândul.

Doi cercetători clujeni, un medic stomatolog și un profesor de inginerie, au inventat un tip de implant dentar unic în lume, care are o mobilitate asemănătoare dintelui natural, informează Adevărul. Invenția nu poate fi scoasă pe piață, fiind necesară testarea care va mai dura câțiva ani.

Mult sub așteptările celor care fac turism în România. Așa a debutat sezonul estival. Vestea bună este că vara nu s-a terminat, calculele hotelierilor oprindu-se pe creșteri, anul acesta. Aflați din publicația Capital cât a pierdut litoralul din cauza vremii tropicale.

Plajele Tomis Nord și Mamaia Sud vor fi lărgite din toamna acestui an cu bani de la Uniunea Europeană, informeazăEconomica.net. Cinci loturi de plajă vor fi mai largi și vor avea diguri noi. În toamna acestui an se va trece la înnisiparea artificială a plajelor Mamaia Sud, Tomis Nord, Tomis Centru, Tomis Sud si Eforie Nord.

Hepatita este una dintre cele mai serioase probleme de sănătate din România, notează Adevărul. Ne așteptăm, în anii următori, la o explozie de ciroze și cancere în rândul celor infectați, avertizează hepatologul Liana Gheorghe.

Naționala de polo a României a încheiat Campionatul European de polo de la Budapesta pe aceeași poziție ca la ediția anterioară, Eindhoven 2012, scrie Pro Sport. Tricolorii s-au clasat în final pe locul opt, după ce au fost învinși (și acum, și atunci), de naționala Spaniei, la diferență de numai un gol.

47 comentarii

BULA 27-07-2014 - 09:39

Eu v-am zis ca Ucraina nu trebuie sa existe si voi ati casunat pe mine. Ucraina e o fosta provincie a Imperiului Sovietic, alcatuita din teritorii furate de la tarile vecine. Hrusciov le-a mai dat si Crimeea, care a fost a Rusiei. Cum dracu sa reziste un astfel de stat creat artificial, care e un pericol pentru Europa pentru ca detine tehnologia de fabricare a armelor termonucleare ?

Mircea 27-07-2014 - 09:48

Tehnologia aia o detine si Romania. Ai uitat ce spunea tov. N. Ceausescu vis-a-vis despre niste pretentii ale ungurilor ?

BULA 27-07-2014 - 09:57

Prin ruperea Ucrainei de Rusia s-a creat cam aceeasi situatie ca intre cele doua Corei. Americanii pe de-o parte, iar rusii pe partea cealalta. O sa iasa cu mare razboi, de data asta cu bombe atomice. Cred ca fascistii de la Kiev vor da primii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 10:02

inspirat in continuare de TREPA NOMA !

BULA 27-07-2014 - 10:49

Cred ca ma-ta a suferit de sifilis, de ai ramas cu spaima asta.

Mircea 27-07-2014 - 10:05

Si Romania s-a rupt de Rusia (ca sa nu mai vorbesc de alte tari „foste”) Eu sper ca nu dam noi primii.

BULA 27-07-2014 - 10:51

In Ucraina locuiesc tot un fel de rusi, pe cand Romania nu are vreo legatura cu Rusia. Poate te referi la schimburile comerciale si de alta natura, care sunt normale intre tari.

Mircea 27-07-2014 - 11:53

Indiferent ce „fel de rusi” traiesc in Ukraina sau oriunde nu uita ca Rusia a semnat un tratat international prin care GARANTA frontierele Ukrainei, iar Ukraina nu este un stat federal asa cum este Rusia si nici Romania nu este federatie. Daca unii isi amintesc imediat de situatia Iugoslaviei uita din nou ca si tara aia era o federatie deci separarea era prevazuta chiar de constitutia lor dar nu a fost respectata de catre sirbi (fratii mai mici ai rusilor). In concluzie daca rusii au garantat o Ukraina unitara atunci trebuiau s-o respecte asa nu sa-si aminteasca ce era tara aia pe vremuri si sa fure bucati din ea.

BULA 27-07-2014 - 12:04

La vremea aia erau la conducerea Rusiei tradatorii cuplati cu CIA, cei care au dezmembrat URSS-ul. Semnatura lor nu are nici o valoare.

Mircea 27-07-2014 - 12:14

Pai atunci nici stabilirea platoului continental dintre noi si Ukraina nu e valabila caci tribunalul ala international tot occidental era (adica CIA) iar presedintele Ukrainei tot tradator si el. Ce facem, il dam inapoi rusilor ?

Mircea 27-07-2014 - 12:15

Stalin era si el tradator CIA ? Pactul ala cu Molotov mai e valabil ?

Ionel 27-07-2014 - 12:30

Comparatia cu Yugoslavia e stupida pentru ca acolo proportiile etnice au fost modificate in WW2 prin masacrarea sarbilor din Bosnia si Croatia sau prin colonizarea lor dupa WW2 in Voievodina si Timoc. Zone intinse din Croatia si mai ales din Bosnia in perioada interbelica erau majoritar ortodoxe (sarbe) curatate de voluntarii bosniaci si croati din WaffenSS.

Mircea 27-07-2014 - 12:37

Ionel
Eu am spus ca Yugoslavia era un stat federal deci separatia era prevazuta in constitutie indiferent de proportia etnica. In loc sa declanseze un razboi sirbii trebuiau sa respecte proria lor constitutie. Ukraina este un stat unitar deci nu se pune problema separarii pe niciun criteriu. La fel este si Romania.

Mircea 27-07-2014 - 12:40

Ionel
Ce facem peste 10 -15 ani cind proportiile etnice o sa fie si la noi schimbate ? Uita-te care este rata natalitatii la romani si care este rata natalitatii la tigani.

UnUL 27-07-2014 - 14:06

@Mircea
Simplu: vom scrie RRomânia cu 2 r. 🙂

salut 27-07-2014 - 14:45

Libidinos

Se vede ca vechii redactori de la Scanteia nu si-au pierdut deprinderile pe acolo, pe la Adevarul : (hahahaha, cica „Adevarul” !)

Ia uite:

„26 iulie 2014. Ziua în care Vasile Blaga a împlinit 58 de ani. Ziua în care Predoiu și-a privit ceasul și a decretat că a venit ‘ora României’. Ziua în care Orban a cântat imnul PDL. Ziua în care Iohannis a strălucit, iar Antonescu a lipsit. Ziua în care PNL și PDL și-au strâns mâna în hora electorală, la Palatul Parlamentului, sub semnul unei fuziuni simbolice care a ucis trei partide pentru ca unul singur să se nască, scrie Adevărul. Noul PNL.”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 14:48

A doua ipoteză pentru Bătrînul din confesiunile procurorului Eugen Iacobescu
Generalul Terente Merce, consilier la Cotroceni sau Bătrînul la care ajungeau banii clanului Bercea Mondial?

Mărturisirile procurorului Eugen Iacobescu, cel dat afară din Parchet pentru că a luat urma infracțiunilor la nivel înalt, au făcut mai multe trimiteri la un personaj isterios,numit Bătrînul. La acesta acasă erau duse sumele de bani pentru plata eliberării lui Bercea Mondial. Mircea Băsescu, fratele președintelui României, a fost identificat ca prima filieră,Bătrînul, a doua, iar un grup infracțional (unii dintre ei tot din Oradea) a treia.

Prin intermediul acestor trei filiere țiganii din Drăgănești Olt au plătit sume uriașe spre a obține eliberarea șefului de clan. Din analiza datelor de pînă acum și pe baza unor informații primite ”pe surse”, Bătrînul din dezvăluirile procurorului ar fi nimeni altul decît consilierul prezidențial Terente Merce. Acesta fost cap al serviciului de informații Doi și un sfert și a fost promovat inexplicabil la Cotroceni. În înregistrările difuzate de Antena 3,cei din clanul Bercea Mondial vorbesc despre unii care l-ar putea distruge și pe Băsescu pentru că sunt mai tari decît el. Ciudat este faptul că în ciuda banilor transmiși pe această filieră, familia lui Bercea Mondial nu s-a plîns niciodată de ea. Nu a
cerut restituirea banilor și nu l-a menționat pe Bătrînul în nici o declarație dată în fața anchetatorilor.

Zilele trecute am publicat varianta Eugeniu Petrescu, fost ofițer de securitate,omul din umbra PDL,despre care s-a mai scris că era placa turnantă pe care se învîrteau banii negri pentru PDL. Ipoteza Terente Merce cîștigă însă teren. Decorarea exagerată și fără justificare a lui Terente Merce, zvonurile din lumea țigănească și politică,dar mai ales trimiterile la o rețea infracțională de stoarcere de bani în numele puterii duc acum spre generalul decorat de Traian Băsescu exact în perioada în care Clanul Bercea umbla cu sacoșele cu bani prin București
și Constanța pentru a plăti cash eliberarea Mondialului din Drăgănești Olt. (Tina Răuț)

Republicăm un articol din Cotidianul.ro, despre Terente Merce, apărut în
2012, imediat după decorarea suspectă a generalului de Bihor, care, după
toate probabilitățile ar putea fi Bătrînul,sau unul dintre Bătrînii care au intermediat în Justiție sau la Cotroceni. Mărturisirile procurorului Eugen Iacobescu au fost lacunare,cel puțin pînă acum.

Băsescu T. nu mai are pur și simplu nici un fel de opreliște: și-a avansat în grad propriul consilier pe probleme de securitate. Și nu pe oricare, ci pe unul care a fost nici mai mult nici mai puțin decât comandantul controversatului și temutului serviciu secret al M.I., generalul Terente Merce.

Astfel, individul care uzurpă moral demnitatea de președinte al României i-a dat din desaga sa de grade, gradul profesional de chestor-şef de poliţie chestorului principal de poliţie Terente Merce, din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Încadrat consilier la Departamentul Securității de la Cotroceni, Merce este detașat de la MAI.

Temutul şi controversatul comandant al serviciului secret al Ministerului de Interne, filiala Bihor (prietenii ştiu de ce tocmai Bihor, mai ales după comportamentele din ultima perioadă ale uneia dintre slugile băsiste), Terente Merce, a fost numit consilier în cadrul Administraţiei Prezidenţiale la Serviciul Securităţii Naţionale.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat, vineri, decretul prezidenţial privind “încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului general de poliţie Ardelean Virgil cu Ministerul Administraţiei şi Internelor”. Cu alte cuvinte “Vulpea”, cum este alintat Ardelean, a fost scos la pensie. Discret, şeful statului român a păstrat la Administraţia Prezidenţială o urmă a “Vulpii”.

Mai precis, pe controversatul ex-comandant al filialei din Oradea a serviciului secret al MAI (“Doi şi-un Sfert” cum mai este alintat), Terente Merce. Omul de încredere al lui Ardelean. Ardelean şi l-a şi adus pe Merce, în ministeriatul lui Vasile Blaga, în centrala de la Bucureşti a aceluiaşi serviciu secret.

A fost odată Vulpea

Aşa dar, unul dintre cele mai controversate personaje ale României post-decembriste chestorul general de poliţie Virgil Ardelean, fost şef al serviciului secret al Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi-a încheiat cariera sub arme, vineri, o dată cu decretul de trecere în rezervă iscălit de Traian Băsescu. Lui Ardelean i-au fost puse în sarcină felurite episoade tulburi din devenirea post decebristă a României. Calităţile sau defectele sale, tipice pentru celebra vieţuitoare a pădurii, i-au adus porecla “Vulpea”.

Ardelean şi Merce, uniţi doar prin “Doi şi-un Sfert”?

Presa din Transilvania (Buna ziua Ardeal, Jurnalul de Bihor etc) a scris de-a lungul anilor despre strânsa legătură dintre Ardelean şi generalul, chestorul după demilitarizarea Poliţiei, Terente Merce, comandant al sucusalei Bihor a celebrei UM 0215 la început (de unde şi porecla de “Doi şi-un Sfert”), apoi UM 0962, după o reorganizare. Adică serviciul secret al MAI. Azi, Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă.

Mai concret, omul de la Bihor al lui Ardelean era Merce. Şi nu doar atât. Între ei era o relaţie aşa de bună că Merce a fost adus pe postul de locţiitor al comandantului Direcţiei Generală de Informaţii şi Protecţie Internă a MAI.

Răutăţi de-ale opoziţiei, cu şi despre Merce&Ardelean

La începutul lunii noiembrie, senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat, în plenul Senatului o declaraţie politică intitulată “Poliţia PDL-istă”. În text, senatorul social-democrat se referea, printre altele, şi la Terente Merce şi la Vasile Blaga, unul dintre liderii pedelişti foarte apropiaţi de Traian Băsescu:

”Nu l-a uitat nici pe bunul său prieten Terente Merce, care a fost mulţi ani şeful SIPI (UM 0962) Bihor şi l-a ajutat în protejarea amicilor săi afacerişti. Cercetat pentru fapte de corupţie şi implicat în numeroase scandaluri (intervenţii sau chiar recuperări făcute în interesul unor afacerişti locali, muşamalizări de dosare), acest Terente a fost promovat de Blaga chestor şi adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) în timpul ministeriatului anterior de la Interne (2005-2007)”.

Ziua şi Vulpea. Plus Merce

Şi ziarul Ziua îi consacra, în articolul “Puii Vulpii” din 29 iulie 2006 – păstrat în arhiva portalul de ştiri 9am.ro -, rânduri consistente rămasului special printre activi al lui proaspătului civil rezervist Ardelean. Rămas special nu oriunde, ci la curtea lui Băsescu.

“Terente Merce, fost sef al diviziei bihorene a „doi si-un sfert”, personaj controversat care si-a inceput cariera ca militian la Biroul economic al Militiei Beius, de unde a fost zburat la Oradea dupa ce, impreuna cu seful sau, au scapat de raspundere penala un comerciant cu o lipsa de 1,2 milioane de lei in gestiune. Dupa 1989, Merce a ajuns adjunct al Politiei municipiului, iar din 1999 a fost numit seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna, UM 0962. Virgil Ardelean l-a considerat mereu pe Terente Merce un om de baza si i-a intins o mana de ajutor ori de cate orui acesta a avut nevoie. In plan personal, Vulpea l-a inaintat pe Merce pe postul de adjunct al Unitatii de Afaceri Interne care se va numi in final Directia Generala de Combatere a Coruptiei Interne si Standarde Profesionale (D.G.C.C.I.S.P.), subordonata Ministerului de Interne. Basca i-a legitimat pozitia, intr-un moment in care era aprig contestat, participand ca invitat de vaza la nunta fiicei acestuia, nasita, printre altele, de un afacerist dubios oradean, Radu Pentie, de care il leaga o veche prietenie. Prietenie cimentata de ajutorul pe care i l-a dat Merce acestuia cand a tras sfori pentru matrasirea unui dosar de urmarire informativa intocmit de catre fostul Serviciu de Combatere a Crimei Organizate din IJP Bihor si denumit „Columna”, in care erau descrise amanuntit toate mismasurile facute de Pentie ce vizau infractiuni precum evaziunea si contrabanda cu alcool. La cazierul curat al afaceristului a contribuit, probabil, si spaga consistenta varsata unor personaje din Politie, Procuratura si Justitie, ale caror nume erau trecute intr-un caiet de protocol al firmei sale. Printre persoanele respective se afla, potrivit politistilor care au intocmit dosarul „Columna”, si colonelul Terente Merce, care ar fi facut in favoarea patronului diverse servicii, mergand de la musamalizarea unor dosare pana la recuperari de datorii.”

Mici atenţii cu grade, de la Băsescu pentru Merce

Traian Băsescu a fost foarte atent cu Terente Merce. Pe 1 decembrie l-a avansat la gradul de chestor principal de poliţie, după cum anunţa însăşi Administraţia Prezidenţială.

Aşa avansat în grad militar cum era Merce, Traian Băsescu l-a mai lovit cu încă unul, dar civil.

Două săptămâni mai târziu, Băsescu îl cadorisea pe Merce, nici mai mult nici mai puţin decât cu “Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler cu însemne pentru militari”.

Ce-i uneşte Vasile Blaga şi pe Terente Merce ?

Primul, fost consilier prezidenţial pe probleme de siguranţă naţională, ex-şef al Vămii Bihor, şi actual ministru al administraţiei şi internelor.

Al doilea, fost comandant al Serviciului Secret al MAI filiala Bihor, ex-director adjunct al centralei aceluiaşi serviciu secret şi actual “consilier grad I A gradaţie 5” din cadrul Departamentului Securităţii Naţionale al Administraţiei Prezidenţiale.

Scrie cu litere de aur pe site-ul OviDan:
„«Un exemplu de luptător adevărat, stâlp de speranţă al comunei, un nume, care nu mai trebuie prezentat, un exemplu şi un simbol, un om de valoare» sunt câteva dintre apelativele care s-au vehiculat în luările de cuvânt la adresa dlui ministru, Vasile Blaga; printre vorbitori: (…) fraţii Viorel şi Ioan Micula, (…) ing. Traian Purle (unul din „dezrădăcinaţii” satului ministrului, primul absolvent de facultate din Petrileni), (…), consilierul prezidenţial, Terente Merce (din Ghighişeni) (subl.ns.- n.r.)”.

Numele lui Terente Merce a apărut şi megascandalul arhivelor Serviciului Secret al MAI, în care se spunea că documente ale acestui serviciu au fost folosite în lupta politică din campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Vicepreşedintele PDL, Marian Vanghelie, acuzat că este implicat în acel scandal a acuzat, la rându-i, implicarea lui Merce. “Social-democratul a declarat ca printre cei implicati in copierea de documente de la DGIPI s-ar numara si chestorul Terente Merce, fost sef la „Doi si-un sfert” si consilier prezidential. „Domnul chestor Merce a fost in locul potrivit la momentul nepotrivit”, a afirmat Vasile Blaga, precizand insa ca Merce nu a avut nimic de-a face cu documente din arhiva”, scria HotNews.

Nici până astăzi, tenebroasa afacere nu a fost lămurită. Merce a fost avansat şi decorat.

Apelul la justiţie pentru leafă

Merce s-a numărat printre cei care au dat statul român în judecată pentru neplata măririlor de lefuri, fiind reclamantul cu numărul 648 în dosarul 4548/2/2007 soluţionat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având ca obiect “refuz acordare drepturi”. (Cristian Oprea)

sursa Coty….

UnUL 27-07-2014 - 15:19

Prefer basmul cu Albă ca Zăpada.

Antibasistul 27-07-2014 - 17:04

Basistule, prefer sa nu-ți mai vad imensa reavoința si prostia pe NET!!!!

jan dinu 27-07-2014 - 18:54

Iar ai ieshit mah din gauace — VARANISTULE —
fascist care ti-ai vindut sufletul pentru citiva
parai la — moshia lu Voiculescu – ??
Tick – Tak … 4 august !!!!!
JD-USA

Antibasistul 27-07-2014 - 19:19

Iar ai iesit din canal
Ba slugoi al lui Basescu,
Lui ți-ai vindut sufletul.
Tik tak… 26 Noiembrie!!!!!
Urmeaza Jilava!
AntiJD-Romania

digital 27-07-2014 - 20:12

ancuta
27-07-2014 at 20:07

a angajat-o pă mătta, în poziția șpagat cu sfecla-n phheeezdhă și banana-n gură!

ancuta 27-07-2014 - 20:48

JAANEEEEEEEEE!
„Cu o experiență de aproape 10 ani în Media și Circ, maimuța Bobo este profesorul ideal pentru tinerii studenți care vor să deprindă secretele meserie de jurnalism tip Mircea Badea”. Maimuța Bobo va susține și cursuri dar și seminarii speciale de urlat, aruncat cu banane în trecători și arătat curul din tren.
Studenții vor trebui să aplice ce au învățat, la finalul cursului urmând să predea o lucrare în care să scrie, în doar 80 de pagini, de ce este rău Băsescu. Cursurile vor fi întrerupte de câteva minute de despăduchiat, în locuri special amenajate, iar la festivitatea de absolvire studenții vor putea să-l pupe ceremonios în fund pe hemoroiDANVIOREL.

jan dinu 27-07-2014 - 21:26

— La Unitatea asta de Invatzamint —
Antibasistul este decan la cio-lan !
EL este specialist la frecat mangan !
Desigur doar sheful lui cel mare
semneaza — DIPLOME — de vitzel
care este domnu — Parpanghel — !!
JD-USA

Antibasistul 27-07-2014 - 21:32

Vai de capul tau…!

Anti JD. -Romania

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 21:36

PRINTZUL ….PARPANGHEL , daca te adresezi …SUPERIORULUI ma’h …purriule !
RESPECT …CE DREAQ ma’k …borakulle !

jan dinu 27-07-2014 - 22:16

Honorate Printz ,n-am facut-o din’nadins :
Din viteza am omis
Ca nu esti domn – ci un printz
Din Romania Mare
Esti lumina cea din soare !!!!!
JD-USA

Ionel 27-07-2014 - 22:35

@Ancuta: Bancurile astea sunt proaste pentru ca multi din comicii de azi nu sunt de meserie actori (IATC-ul!!!)si multi din caricaturistii de azi sunt ingineri someri . Daca era un banc bun era bun dar daca se ajunge la jigniri e o simpla neghiobie la nivelul bodegii de langa mine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-07-2014 - 20:00

noa’h ghinni , tzagane ghinni !
Te mai …aman !
Da’h , dai dezlegare la …pheste !
Ai educat-o pe OLE -OLE niuka ,
sa se spelle dupa fiecare …AKT ?
Stii , ca nu suporth dampfull de
Querhana !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 19:59

La …minciutza ta si ALBA ca Zapada intrece puterea de intelegere ! Hodorogul dreaq esti sub proStache !
Cum sa acceptzi tu REALITATEA care va matura tot gunoiul bhasist !
lovelele furate —INFOMETAREA POPORULUI ROMAN ,
apanajul guvernari basescu/bok!

UnUL 27-07-2014 - 20:20

Te isterizași, nătângule?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 20:35

… omul politic Traian Basescu moare urat !

afirma Alin Fumurescu!

…De fapt este un cadavru in descompunere!
De tine …hodorogea idem .

UnUL 27-07-2014 - 23:17

Parpanghelaș, ești o lighioană scârboasă. Mă duc să mă dezinfectez înainte de a mă culca, căci contactul cu postările tale este septic.

Antibasistul 27-07-2014 - 23:27

Desi nu esti destept, un Nul iar o faci pe desteptul!!!

UnUL 27-07-2014 - 23:28

Tu ești tâmpit și pe deasupra mai și faci pe prostul; rezultatul e catastrofal.

Antibasistul 28-07-2014 - 03:35

Zise retardatul un NUL care da in gropi, dar permanent o face pe desteptul!!!

jan dinu 27-07-2014 - 23:33

—HOmu politic …moare pe 4 august 2014…. —..!!
Ai grija la inima …!
JD-USa

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 15:02

Candidatul PMP la preşedinţie, Cristian Diaconscu, huiduit la Galaţi. Ce le-a spus protestatarilor

Candidatul PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu, a fost huiduit, duminică, de un grup de pensionari gălăţeni, în momentul în care intra în Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, unde au avut loc alegerile PMP Galaţi.

Pensionarii, purtând pancarde cu mesaje antiprezindenţiale la adresa lui Traian Băsescu, i-au urat lui Cristian Diaconescu: ‘Să trăieşti cât zăpada mieilor’.

La această urare, Cristian Diaconescu, fost membru PSD, le-a răspuns pensionarilor: ‘Salutări lui Nica!’ – aluzie la actualul eurodeputat PSD Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi şi vicepreşedinte la nivel naţional, cel pe care Diaconescu îl consideră responsabil de organizarea protestului pensionarilor gălăţeni.

‘Salutări domnului Nica! Cred că niciunul dintre noi nu este naiv din acest punct de vedere. Dânşii (pensionarii – n.r.) încercau să-mi amintească mie la ce partid am fost şi i-am transmis salutări celui care avea o preocupare din acest punct de vedere’, a declarat Diaconescu, într-o conferinţă de presă.

Cristian Diaconescu a participat, duminică, la Galaţi, la alegerea conducerii Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară, eveniment la care fusese anunţată şi prezenţa preşedintei PMP, Elena Udrea.

Potrivit lui Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi, Elena Udrea şi-a contramandat vizita din cauza unui deces ….

sursa Doty
+ remarca personala;

Sa fie vorba de …scarbavnicul madular al Qiorrului?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 15:04

Breaking NEWS

Candidatul PMP la preşedinţie, Cristian Diaconscu, huiduit la Galaţi. Ce le-a spus protestatarilor

Candidatul PMP la Preşedinţie, Cristian Diaconescu, a fost huiduit, duminică, de un grup de pensionari gălăţeni, în momentul în care intra în Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, unde au avut loc alegerile PMP Galaţi.

Pensionarii, purtând pancarde cu mesaje antiprezindenţiale la adresa lui Traian Băsescu, i-au urat lui Cristian Diaconescu: ‘Să trăieşti cât zăpada mieilor’.

La această urare, Cristian Diaconescu, fost membru PSD, le-a răspuns pensionarilor: ‘Salutări lui Nica!’ – aluzie la actualul eurodeputat PSD Dan Nica, preşedintele PSD Galaţi şi vicepreşedinte la nivel naţional, cel pe care Diaconescu îl consideră responsabil de organizarea protestului pensionarilor gălăţeni.

‘Salutări domnului Nica! Cred că niciunul dintre noi nu este naiv din acest punct de vedere. Dânşii (pensionarii – n.r.) încercau să-mi amintească mie la ce partid am fost şi i-am transmis salutări celui care avea o preocupare din acest punct de vedere’, a declarat Diaconescu, într-o conferinţă de presă.

Cristian Diaconescu a participat, duminică, la Galaţi, la alegerea conducerii Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară, eveniment la care fusese anunţată şi prezenţa preşedintei PMP, Elena Udrea.

Potrivit lui Cătălin Cristache, preşedintele PMP Galaţi, Elena Udrea şi-a contramandat vizita din cauza unui deces ….

sursa coty
+ remarca personala;

Sa fie vorba de …scarbavnicul madular al Qiorrului?

salut 27-07-2014 - 18:48

Securistul asta prost, Diaconescu, incearca sa introduca ideea ca cineva l-ar baga in seama, fie si ca sa organizeze un miting contra.

Hahaha, tipic bolnavilor mintali basisti, frustrati care si-au construit o legenda si, cu timpul, chiar au inceput sa creada in ea. Unul se crede profesor universitar, altul angajat la multinationala, altul e Napoleon, geostrateg inca de pe cand „scria in caietele ofiterilor”….si cati si mai cati nebuni cu sau fara patalama.

Toti sunt basisti. Oare de ce?

BULA 27-07-2014 - 19:14

Toti rahatii din politica romaneasca ma enerveaza (niste jeguri!), dar cel mai tare ma tem de Diaconescu si de Geoana, ca sunt si prosti de urla, respectiv de MRU, ca e in stare de orice marsavie. Sper ca pe astia sa nu-i voteze nimeni.

urbos 27-07-2014 - 19:22

Si Geoana, ca si Diaconescu, e securist activ si actioneaza la ordin.

UnUL 27-07-2014 - 20:24

Parpanghel, tu ești bâlbâit sau alzheimerizat?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-07-2014 - 20:37

cine spune -ala e !

UnUL 27-07-2014 - 23:18

Eu nu repet aceeași tâmpenie. (De fapt tâmpeniile sunt apanajul tău.)

Pribeagul 27-07-2014 - 18:38

Tinerii romani mobilizati de statul ucrainian urmeaza sa-si dea viata… pentru patrie!

Tragica situatie! Ce tragica, o barbarie!

Mai bine-ar da foc respectivei patrii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult