Acasa Revista Presei Revista presei. PSD încearcă s-o ajute pe Carmencita

Revista presei. PSD încearcă s-o ajute pe Carmencita

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Prietenii din USL ar încerca să o ajute pe Carmencita de Iohannis, susţine Naţional. Legea nu îi permite soţiei preşedintelui să se mute la un liceu din Capitală şi de aceea aceasta a ales să facă naveta şi să continue să predea la Sibiu.
KLAUS IOHANNIS - LANSARE - CANDIDATURA - PRESEDINTIE - BUCURESTILiviu Pop, ministrul pentru Dialog Social, vrea să schimbe legea, să o ajute pe Carmencita să vină în Capitală.
PSD încearcă din nou să umble, susţine România liberă, la Codul Penal. Şmecheria – la aprecierea probelor. Acum, condamnarea se face dacă instanța are convingerea că acuzația a fost dovedită „dincolo de orice îndoială rezonabilă”.
Potrivit proiectului, condamnările vor putea fi dictate doar când magistratul nu mai are nici un dubiu că acuzatul a comis fapta. Mai mult, măsura arestului preventiv poate fi dispusă doar dacă „există probe concrete”.
Ştiri pe surse dă posibila echipă de guvernare a PNL. Pe fiecare post sunt de obicei doi nominalizaţi, unul din fostul PDL, unul din fostul PNL.
Există oameni compromişi de ambele părţi, dar guvernarea în USL i-a uzat mai mult pe Victor Paul Dobre („să fugim din acest grup infracţional”) sau Marian Petrache (despre care se spune că e căutat de procurorii DNA pentru neşte chestii cu unul, Marcel Sâmpetru), decât Anca Boagiu (cel mai bun ministru al Transporturilor în 25 de ani) sau Radu F. Alexandru.
Cine este Adela Loredana Popescu? Aktual24 explică faptul că aceasta este secretara lui Găbiţă Anticorupţie, pe care Gabriel Oprea ar fi făcut-o doctor în ştiinţe militare la Academia SRI.
Înnotând relaxat în burta rubricii noastre, Ponta a cerut să se facă plângere penală contra celor ce au îngropat cadavre de porci pe terenul viitoarei moschei din Bucureşti, relevă BN24.
Gândul îl citează pe IPS Andrei Andreicuţ spunând că imigranţii din Africa sau Asia „trebuie primiţi cu bunătate”, pentru că nu au plecat de bine, ci în urma terorii şi sărăciei.
În sediul Statului Major al Forţelor Terestre, a fost inaugurată prima unitate militară românească sub comandă directă NATO. Unitatea de Integrare a Forțelor NATO (NFIU-NATO Force Integration Unit) va fi condusă de un ex-scorpion roșu, col. Cătălin Ticulescu, rănit în Afganistan, explică EvZ.
Primele patru avioane invizibile F-22 Raptor au ajuns la baza din Spangdahlem, Germania, unde piloţii americani se vor antrena împreună cu cei europeni, ce vor zbura probabil cu Eurofighter Typhoon, conform Curierul naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult