Acasa Revista Presei Revista presei. PSD începe represaliile

Revista presei. PSD începe represaliile

scris de Z.V.
66 afisari

Prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, ziua a noua de proteste în țară, respectiv a patra la Cotroceni, cu întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și contestatarii săi, cutremurul resimțit la București, precum și taxa pe deșeuri văzută ca penalitate, excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan, dar și calificarea echipei lui Hagi, Viitorul Constanța, în optimile de finală ale UEFA Youth League sau alegerea lui Alin Petrache în fruntea Federației Române de Rugby sunt printre subiectele importante ale zilei de 9 februarie.

somatie politie laser piata victorieiPSD începe represaliile. Poliția Locală a Sectorului 1 anchetează persoanele care fac proiecții laser la protestele din Piața Victoriei. După ce mai mulți lideri PSD au lansat în spațiul public teorii ale conspirației privind protestele din Piața Victoriei, cerând inclusiv o anchetă a SRI în rândul protestatarilor, Poliția Locală a Sectorului 1, aflată în subordinea Primăriei Sectorului 1, a demarat o anchetă. Edilul Sectorului 1 este social-democratul Dan Tudorache, fost deputat și viceprimar, notează România liberă. Astfel, proprietarul unui apartament din Piața Victoriei, de unde au fost proiectate mesaje laser, a fost chemat la audieri, la Poliția Sectorului 1. În citația trimisă, Poliția susține că un alt vecin a făcut sesizarea, iar instituția aplică procedura normală prevăzută pentru aceste situații. În cazul în care proprietarul va refuza, fără justificare, să se prezinte la sediul Serviciului 1 Ordine și Liniște Publică din București, el va fi amendat cu 500 de lei, conform legii. Mesaje scrise cu laserul au început să apară pe sediile clădirilor din Piața Victoriei de duminică.

Guvernul Grindeanu a scăpat de moțiune prin chiul organizat.Prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu nu a avut nicio șansă să treacă. PSD, ALDE și UDMR au fost prezente la ședință, dar nu au vrut să voteze, pentru a nu exista suspiciuni că unii vor trăda. Deși moțiunea a fost asumată de PNL și USR, Traian Băsescu a fost ieri principala voce a Opoziției, informează Adevărul. Moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu a fost respinsă, în condițiile în care nu a fost întrunit numărul de voturi necesare pentru căderea Guvernului, adică 233 de voturi ‘pentru’. În urma numărătorii, 161 de voturi au fost ‘pentru’, opt voturi ‘împotrivă’ și au existat 33 de abțineri. Numărul mic de voturi a fost datorat faptului că parlamentarii PSD, ALDE și o parte a celor din UDMR, cu toate că au participat la ședința de plen, au decis să nu voteze. Practica lor nu a fost o noutate, fiind împrumutată de la fostul PDL, care în perioada guvernării Boc (2009-2012) le impunea propriilor aleși, la moțiunile de cenzură, să nu voteze, pentru a exista un control mai bun al deciziei parlamentarilor.

Liviu Dragnea, după respingerea moțiunii de cenzură: Sper ca, de astăzi, guvernul să fie lăsat să lucreze. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, după respingerea moțiunii de cenzură, în urma votului din Parlament, că moțiunea a rămas între timp fără obiect și că speră ca executivul să fie lăsat să-și facă treaba de acum înainte, scrie Curierul Național. „A fost o moțiune care a rămas fără obiect, între timp. Eu mă așteptam să o retragă. Ăsta este și motivul pentru care parlamentarii PSD nu au vrut să voteze”.

Nicușor Dan, despre premierul Grindeanu: A fost un laș. Președintele USR, Nicușor Dan, a susținut în plenul Parlamentului că premierul Sorin Grindeanu putea să se opună adoptării OUG 13, însă nu a făcut-o, consemnează Puterea. ‘A fost laș’, a susținut Nicușor Dan. ‘Ce a făcut guvernul Grindeanu la unu noaptea a fost să aducă România în zona bunului plac. Știm cu toții că nu domnul Grindeanu a depus ordonanța, ci domnul Dragnea a pus presiune pe domnul Grindeanu.’

Proteste în București. Iohannis a ieșit să vorbească cu manifestanții de la Cotroceni: ‘Suntem cu toții români’. În a patra zi cu protestatarii la poarta Cotroceniului, președintele Klaus Iohannis a venit să vorbească cu oamenii care-i cer demisia. Le-a trimis ceai, l-au refuzat, când a ajuns lângă ei l-au huiduit, citim în Gândul. ‘Înțeleg să îmi exercit mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor’, a scris ulterior pe Facebook președintele căruia i s-a reproșat de către liderii PSD și ALDE că îi ignoră pe cei care susțin guvernul Grindeanu.

Presa străină, interesată de situația din România. Președintele Klaus Iohannis a vorbit, într-un interviu pentru Associated Press, despre problema corupției și despre protestele din stradă. Corupția generalizată a făcut parte din viața românilor din perioada comunistă și nu poate fi oprită în câțiva ani, a spus președintele Klauss Iohannis, informează Evenimentul Zilei. Klauss Iohannis a declarat miercuri că manifestațiile de stradă în masă au reușit, pentru moment, să blocheze o ordonanță de urgență care ar fi slăbit eforturile în lupta împotriva corupției.

Ninsoarea nu-i oprește pe protestatari. 10.000 de oameni, în Piața Victoriei. A noua zi de proteste în Piața Victoriei, titreazăQ Magazine. 10.000 de protestatari au venit înarmați cu lopeți și au deszăpezit zona. Oamenii au scandat împotriva Guvernului Grindeanu. Demonstrații împotriva Executivului au avut loc și în țară.

Ce s-a întâmplat cu protestatarii pe timpul viscolului. Pentru a noua zi consecutiv, protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei din Capitală pentru a-și exprima nemulțumirea față de acțiunile Guvernului Grindeanu, anunță Cotidianul. În ciuda ninsorii abundente din București, în jurul orei 18.00, peste 100 de persoane se aflau în fața sediului Guvernului. Oamenii au ridicat, în piață, un om de zăpadă pe care l-au decorat cu stegulețe.

Liviu Dragnea susține că PSD a pierdut două-trei procente în sondaje, nu 23%, așa cum afirma primarul social-democrat Mihai Chirica. ‘Am auzit asta, eu nu știu ce casă de sondare are domnul Chirica. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri, nu asta e cel mai important acum, am văzut un sondaj făcut de o casă de sondare respectabilă, dacă vor decide să-l publice este foarte bine, dacă nu, nu. Nu cred în ceea ce a spus’, a precizat Liviu Dragnea, la remarca presei că Mihai Chirica susținea că PSD ar fi pierdut 23%, conform cotidianului România liberă. Întrebat cum arată sondajul, Liviu Dragnea a spus că ‘arată aproape neschimbat, cu câteva procente în jos, două-trei procente în jos la PSD’. Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a cerut, joia trecută, demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, după ce Guvernul a aprobat Ordonanțele de Urgență privind Justiția. Totodată, el i-a solicitat șefului PSD, Liviu Dragnea, să corecteze greșelile comise.

Ce a învățat Dragnea din protestele sutelor de mii de români. „Nici măcar nu e o chestiune politică”, a răspuns Liviu Dragnea atunci când a fost întrebat ce a învățat din evenimentele ultimelor două săptămâni, mergând în continuare pe ideea că măsurile luate la Justiție nu au fost bine explicate, motiv pentru care au și generat efecte la care nimeni nu s-a gândit, scrieGândul. Acesta a insistat că la Ministerul Justiției a fost o problemă de comunicare și că de acum încolo trebuie să se acționeze ‘după manual” și toate hotărârile trebuie explicate bine atât înainte cât și după adoptarea lor. Referitor la decizia CCR privitoare la sesizările pe OUG 13, șeful PSD a subliniat lucrul care i s-a părut cel mai important: că guvernul ‘a acționat legal”.

Liviu Dragnea susține că i s-a solicitat lui Victor Ciorbea să atace la CCR ordonanța prin care Guvernul Cioloș a modificat Codurile penale. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că are informații conform cărora lui Victor Ciorbea i s-a cerut să atace la Curtea Constituțională (CCR) ordonanța de urgență prin care Guvernul Cioloș a modificat Codurile penale. De asemenea, Liviu Dragnea și-a exprimat convingerea că Victor Ciorbea va da curs demersului, potrivit ziarului România liberă. În luna mai 2016, Guvernul Cioloș a emis o OUG pentru modificarea Codurilor penale. Prin aceasta, peste 100 de prevederi ale textelor au fost modificate, circa 50 dintre ele vizând punerea în acord a prevederilor legislației cu deciziile CCR, punere în acord care nu a fost făcută în Parlament.

Zi crucială la Curtea Constituțională. Cum ar putea intra în vigoare Ordonanța 13, deși a fost abrogată de Guvern. Curtea Constituțională a respins miercuri sesizările trimise de Klaus Iohannis și de CSM privind ordonanța de urgență numărul 13, care a modificat radical legislația penală, potrivit ziaruluiAdevărul. Însă abia joi CCR se va pronunța pe fondul problemei, când va analiza sesizarea Avocatului Poporului. Dacă CCR respinge și această sesizare, sunt șanse mari ca prevederile OUG nr. 13, îndelung contestate de stradă, să intre în vigoare.

Guvernul va discuta în ședința de joi despre proiectul de ordonanțe de urgență, titrează România liberă. Guvernul României are programată o ședință joi, 9 februarie, în cadrul căreia sunt incluse pe agenda proiectul de ordonanțe de urgență și mai multe proiecte de hotărâre.

Grindeanu: Decizia mea în privința lui Iordache e luată. Vreau să discut cu el și după decizia CCR de astăzi. Deși anunțase că după adoptarea Legii bugetului și după votul în privința moțiunii de cenzură depuse de PNL și USR va anunța care este decizia sa referitoare la demiterea ministrului Justiției, Florin Iordache, premierul Sorin Grindeanu a declarat că urmează să aibă o discuție cu acesta cel târziu joi după-amiază, urmând ca hotărârea să fie anunțată tot joi, informează Gândul. Primul ministru a specificat că dorește să aibă o conversație cu Iordache și în lumina verdictului dat astăzi de Curtea Constituțională, care a respins sesizările pe OUG 13, dar că o decizie referitoare strict la persoana ministrului este deja luată și nu se va schimba. Premierul a specificat că vrea mai întâi să înțeleagă foarte bine ce s-a întâmplat, că așteaptă și termenul de la CCR, atunci când va fi dezbătută sesizarea Avocatului Poporului, dar a subliniat că nu e vorba doar de persoana lui Florin Iordache, pentru că în această privință a fost destul de clar.

Premierul Grindeanu a numit în funcții-cheie trei femei. Una a fost trimisă în judecată pentru că ‘a pretins bunuri și bani de la supermarketuri’, titrează Evenimentul Zilei. Premierul României, Sorin Grindeanu, și-a completat echipa cu trei femei: Monica Laura Ion a fost numită în funcția de director de cabinet al prim-ministrului, Simona-Gabriela Baltag a fost numită în funcția de consilier la cabinetul premierului, iar Ionica Sfetcu a fost numită vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. Deciziile lui Grindeanu au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial. Pe 20 februarie 2015, Ionica Sfetcu, inspector în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor a municipiului București, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru ‘săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (19 acte materiale)’.

Tăriceanu va sesiza CCR cu privire la un conflict juridic între Guvern și Ministerul Public. Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a decis sesizarea Curții Constituționale cu privire la un conflict juridic de natură constituțională între Guvernul României și Ministerul Public, prin Direcția Națională Anticorupție, potrivit unui comunicat al Senatului, remis redacției România liberă. Călin Popescu-Tăriceanu consideră că, procedând la anchetarea oportunității, circumstanțelor și împrejurărilor elaborării proiectului de act normativ, „reprezentanții Ministerului Public au uzurpat unele dintre competențele Guvernului, prin Ministerul de Justiție, fapt care a condus la apariția prezentului conflict juridic de natură constituțională, în sensul deciziilor CCR”.

Motivarea condamnării lui Dragnea în dosarul ‘Referendumul fraudat’. Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat motivarea în cazul condamnării la doi ani de închisoare cu suspendare a lui Liviu Dragnea, în dosarul ‘Referendumul fraudat’, noteazăEvenimentul Zilei. Judecătorii de la Instanța Supremă motivează că este suficientă o pedeapsă cu suspendare, deoarece Liviu Dragnea nu are antecedente penale.

Judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură printr-o decizie a CSM. Judecătoarea Camelia Bogdan, care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, în dosarul ICA, a fost exclusă din magistratură, informează România liberă. Consiliul Superior al Magistraturii precizează, într-un comunicat de presă, că în ședința de miercuri s-a admis acțiunea disciplinară formulată de Inspecția Judiciară împotriva Cameliei Bogdan, judecător în cadrul Curții de Apel București.

„Autoritatea care avea competențe să constate vreo abatere disciplinară împotriva mea era ANI”. Judecătoarea Camelia Bogdan a declarat, pentru ziarul Bursa, că singura autoritate care avea competențe să constate vreo potențială abatere disciplinară împotriva sa era Agenția Națională de Integritate (ANI), care, în prealabil, decisese că nu este incompatibilă.

Replica Grupului Clienților cu Credite în franci elvețieni pentru Călin Popescu Tăriceanu. Grupul Clienților cu Credite în CHF (GCCC) a transmis, miercuri, o replică la afirmațiile președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit căruia acești clienți ‘au jucat pe francul elvețian; acum ce să fac eu, să le compensez pierderile?’, consemnează Jurnalul Național. ‘A interpreta în mod tendențios acțiunea consumatorilor de bună-credință care s-au împrumutat în franci elvețieni, sub auspiciile impreviziunii, drept o acțiune speculativă (…) dovedește încă o dată lipsa de empatie a domnului Tăriceanu cu poporul pe care îl reprezintă, precum și a unei minime intenții de a informa corect opinia publică privind contextul creditării în CHF’.

Guvernul nu a cerut verificarea principiului bicameralismului, la legea conversiei. În pronunțarea Curții Constituționale a României (CCR) referitoare la Legea conversiei a fost comisă o gravă eroare, consideră unii specialiști, subliniind că CCR a invocat și principiul bicameralismului când a decis că legea este neconstituțională, în condițiile în care Guvernul Cioloș nu a solicitat verificarea acestui principiu în sesizarea sa, citim înBursa. Potrivit unor avocați, Curtea Constituțională a schimbat regulile peste noapte, întrucât ea nu are în atribuțiuni să se sesizeze cu privire la încălcarea principiilor constituționale, ci doar să verifice excepțiile ridicate de alte părți în legătură cu textele de lege. Alți avocați ne-au spus, însă, că CCR poate recurge la orice argumente pentru a-și motiva decizia, atâta vreme cât respectivele argumente fac referire la articolele contestate.

Tăriceanu a ajuns, miercuri, la Înalta Curte, în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă: Nu știu dacă o să pot să termin până la ora la care este ședința dedicată moțiunii de cenzură. Șeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a ajuns, miercuri dimineață, la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), unde are termen în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, precizează România liberă. ‘Sigur că da, voi merge, cu toate că am și moțiunea de cenzură aici și este obligația mea să particip. O să mă duc de dimineață. Nu știu dacă o să pot să termin până la ora la care este ședința de la ora 12.00, dedicată moțiunii de cenzură”, a precizat Tăriceanu, marți, întrebat dacă se va prezenta la ÎCCJ.

Polițiști de frontieră români sunt în misiune în Grecia. Au salvat de la înec sute de migranți. Printre echipajele care patrulează în apropierea coastelor insulei Chios este și nava românească a Poliției de Frontieră MAI 1102, cu 23 de ofițeri și agenți la bord, conform ziarului Libertatea. În prima lună de detașare, polițiștii de frontieră români au ‘pescuit’ din apele Mării Egee aproape 300 de migranți ilegali, pasageri în mai multe bărci de mici dimensiuni umplute până la refuz.

Taxa pe deșeuri, aplicată ca penalitate. Ministerul Mediului intenționează să adopte un act normativ potrivit căruia taxa pe deșeuri, de 80 de lei pe tonă, să fie aplicată firmelor de salubritate ca taxă penalizatoare la diferența care nu se reciclează, informează Curierul Național. Ordonanța de guvern ar urma să fie aprobată în ședința de guvern de săptămâna viitoare, astfel încât persoanele interesate să-și poată exprima părerile. În acest timp însă, CE a lansat un raport privind politicile de mediu din UE, potrivit căruia România are niveluri de reciclare și compostare foarte scăzute (16%, față de media europeană de 44%), precum și rate ridicate de depozitare a deșeurilor.

TVA-ul colectat ajunge la elevi, biserici și drumuri. După aprobarea bugetului pe 2017, o bună parte din TVA-ul colectat va merge către cei care au cea mai mare nevoie de banii strânși de la firme, scrie Libertatea. Astfel că, în bugetul din acest an, banii vor merge, printre altele, în finanțarea drepturilor privind acordarea de produse lactate și de panificație pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore. Programele de consum al fructelor proaspete în școli pentru elevi și preșcolari vor fi și ele finanțate ‘potrivit prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 558/2016 privind stabilirea fructelor proaspete distribuite, a perioadei și frecvenței distribuției, a limitei valorii zilnice/elev, a fondurilor necesare pentru distribuția fructelor proaspete, a măsurilor adiacente distribuției de 5 fructe proaspete, a bugetului aferent acestora’, se arată în legea bugetului de stat pe 2017.

Cutremur de 5 grade în România. Un cutremur cu magnitudinea de 5 grade pe Richter s-a produs miercuri, în România, la ora 17:08. Seismul s-a produs la 124 km adâncime în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului, aflăm din Gândul. Cutremurul a fost urmat de o replică de 3 grade pe Richter în jurul orei 17:14. Inițial, potrivit datelor INFP, seismul a fost evaluat la 5,1 grade pe Richter. Un alt seism de 4,4 grade s-a produs tot în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 11:50.

Jumătate din București, în beznă. O avarie majoră a afectat Capitala. Metrourile nu au oprit în stațiile Basarab și Piața Victoriei. O pană de curent majoră a avut loc în Capitală, în seara de miercuri, informează România liberă. Multe zone din centrul și nordul Bucureștiului au fost afectate de avaria respectivă, simțindu-se scăderi de tensiune și în alte zone din oraș. Enel a reușit, în jurul orei 20.00, să refacă defecțiunea, iar distribuția de energie electrică a fost reluată în Capitală. În urma penei de curent, metrourile nu au oprit în stațiile Basarab și Piața Victoriei, din cauza faptului că în stații era întuneric. Circulația Metrorex a revenit la normal după revenirea energiei electrice.

Cele mai mari investiții la metrou anul acesta: 788 milioane de lei pentru Magistrala 5 Drumul Taberei — Pantelimon. Ministerul Transporturilor propune investiții de 1,53 miliarde de lei anul acesta pentru metroul bucureștean, față de suma de 1,06 miliarde de lei cheltuită anul trecut, scrie Economica.net. Cei mai mulți bani, 788 milioane de lei, sunt pentru Magistrala 5 Drumul Taberei — Pantelimon.

Cererea de viză pentru SUA, posibil condiționată de prezentarea parolei Facebook, titrează Capital. John Kelly, secretarul american pentru Securitate internă, a afirmat că ambasadele SUA ar putea cere solicitanților de viză să-și declare parolele de acces la toate conturile pe care le dețin pe rețelele sociale.

Cel mai puternic leu din ultimele patru luni — Curs BNR: 4,4888 lei/euro. Banca Națională a României (BNR) a anunțat un curs de referință de 4,4888 lei/euro, 4,2168 lei/dolar, 4,2196 lei/franc elvețian, informează Economica.net. Leul atinge maximul ultimelor patru luni în fața euro.

Românii au talente la Berlinale. Nu mai puțin de șase cineaști români au fost invitați anul acesta să participe în programul „Berlinale Talents”, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin (9-19 februarie), transmite Adevărul.

După demisia de la COSR, Alin Petrache a fost ales în fruntea unei federații sportive. Alin Petrache a fost ales președinte al Federației Române de Rugby, după o ședință a Adunării Generale de alegeri la sediul COSR, anunță Gazeta Sporturilor. Alin Petrache a fost singurul candidat la alegeri și va ocupa funcția de președinte al FRR în perioada 2017-2020, după ce a mai fost în această funcție și în perioada 2009-2014. Alin Petrache a fost președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2014-2016, dar a demisionat în urma neîndeplinirii obiectivului asumat pentru Jocurile Olimpice de la Rio. În prezent, Petrache este și președinte interimar al CSM București.

Cadoul lui Țiriac, în cel mai greu moment din cariera Șarapovei: omul de afaceri se implică și o ajută din plin pe Maria. Maria Șarapova, suspendată momentan pentru dopaj, va reveni pe teren în luna aprilie, însă campioana din Rusia are nevoie de wildcarduri pentru a fi acceptată în competițiile importante după ce a părăsit clasamentul mondial, citim înProSport. Ion Țiriac, patronul turneului de la Madrid, îi întinde o mână de ajutor Mariei, astfel că jucătoarea de 29 de ani va evolua pe tabloul principal al concursului desfășurat în perioada 8-13 mai.

Recordul Gabrielei Szabo la proba de 2.000 de metri, doborât după 19 ani! Recordul stabilit de Gabriela Szabo în proba de 2.000 de metri indoor, pe data de 8 martie 1998, a fost doborât de atleta etiopiană Genzebe Dibaba, anunță Gazeta Sporturilor. Sportiva de 26 de ani a înregistrat un timp de 5 minute, 23 de secunde și 75 de sutimi, față de 5 minute, 50 de secunde și 53 de sutimi, timpul înregistrat de Gabi Szabo.

Alături de FC Barcelona și Real Madrid! Viitorul lui Hagi s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale Youth League. Echipa Under 19 a clubului Viitorul Constanța s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Youth League, după ce a învins-o, miercuri, pe FC Copenhaga, cu 4-2. Golurile dobrogenilor au fost marcate de Carlo Casap (2), Cristian Ene și Florinel Coman, aflăm din Adevărul. Viitorul Constanța, deținătoarea titlului național Under 19, a intrat în UEFA Youth League pe ruta campioanelor, acolo unde i-a eliminat, în toamnă, pe moldovenii de la Sheriff Tiraspol (4-1, 1-0 în primul tur) și pe elvețienii de la FC Zurich (5-0, 0-2, în al doilea tur).

CSA Steaua a primit o veste mare de la UEFA. CSA Steaua și-a înființat echipă de fotbal, din sezonul viitor va juca în Liga a 4-a sau în a 5-a, iar ultimele informații spun că va putea juca și în cupele europene când își va câștiga pe teren acest drept, informează Gazeta Sporturilor. Ionuț Lupescu, directorul Comitetului Executiv Tehnic al UEFA, a declarat că CSA Steaua va putea juca în cupele europene chiar dacă e un club departamental.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult