Acasa Revista Presei Revista presei. PSD şi UNPR au pus batista pe ţambal

Revista presei. PSD şi UNPR au pus batista pe ţambal

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

PSD şi UNPR şi-au jurat din nou credinţă la un salon de nunţi, păziţi de gorilele lui Neculai Onţanu, la câteva săptămâni după buimăcela Rivuluţiei Colectiv. Să mai zică (dacă poate) cineva că majoritatea parlamentară nu funcţionează, susţine BN24.
dragnea_opreaNe întâlnim şi disutăm despre asta la concret săptămâna viitoare pe vremea asta, după ce de face sau nu se face cvorumul la avizul plenului pentru legarea Şova.
Mai ţineţi minte scena greţoasă, în care Giovanni Becali cel Viteaz urlă dezlănţuit la Geanina Terceanu, în instanţă? Era ta-su. Chiar Terceanu a stabilit cu Becali să facă asta, ca să-i creeze credibilitate şi după aceea să-l absolve de orice vină, în pofida zbieretelor, explică Adevărul.
Exemplu de mecanică instituţională: CEDO a condamnat România pentru nesoluţionarea Dosarului Revoluţiei. Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, consideră că România trebuie să se conformeze, explică România liberă. Asta înseamnă că trebuie să redeschidă dosarul, nu?
Klaus Iohannis a promulgat legea majorării salariilor bugetarilor cu 10%, arată HotNews. Vom vedea într-o zi ce rol va ajuca acest tembelism bugetar asupra stării economice a României.
Domnu’ Klaus, vă treziţi din somn sau credeţi că mandatul de preşedinte este unul de pensionar pe banii noştri la Muzeul Cotroceni?
Parchetul General a pus sechestru pe bunurile celor trei patroni de la Club Colectiv, informează Gândul. Acuzaţiile asupra celor trei au fost extinse la uciderea din culpă a 60 de persoane şi rănirea altor… vom afla într-o zi câte victime.
Efectul Colectiv – după Teatrul Notarra şi Teatrul Foarte Mic, s-a închis şi Cinematograful Patria, pentru că este şi acesta tot la parterul unui bloc u risc seismic, spune Profit. Mai ştie cineva de câte ori a fost la film la acesta cinema? Dacă venea un mare cutremur, mai avea acum amintiri.
Şnapanii de la Volkswagen şi-au mai adus aminte de încă 85.000 de Audi, VW şi Porsche care sunt echipate cu softul trucat, arată InCont. În acest ritm, se apropie falimentul.
Camera Arbitrală din cadrul Comitetului Etic al FIFA a deschis o procedură de suspendare pe viaţă din fotbal a încă-preşedintelui UEFA, Michel Platini, implicat într-un uriaş scandal de corupţie, alături de fostul preşedinte FIFA Joseph Blatter, conform EvZ.
Şi Tunisia este agitată foarte, notează Ştiri pe surse. Preşedintele Béji Caid Essebsi a proclamat marţi seară starea de urgenţă şi stare de asediu în capitală, după atentatul cu 14 morţi, asupra unui vehicul al serviciilor de securitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult