Acasa Revista Presei Revista presei. PSD vrea să atace Curtea Constituţională

Revista presei. PSD vrea să atace Curtea Constituţională

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

PSD ar dori să schimbe raportul de forţe din Curtea Constituţională, revocându-l din funcţie pe judecătorul Ştefan Minea, numit de Parlament la CCR în 2010, în timpul Cabinetului Boc, explică Adevărul.

curtea constitutionala

foto: antena3.ro

Ştiri pe surse afirmă că Găbiţă Anticorupţie ar fi încercat să medieze conflictul dintre Iohannis şi Ponta, făcându-i o propuenere Neamţului, în biroul acestuia de la Cotroceni. Rezultatul: ar fi fost dat afară din birou!

Pe cine a sunat Laura Georgescu imediat după ce a fost pusă sub acuzare de DNA? Ne spune Reporter Virtual – pe Ponta.

Victor Ponta, acest oportunist fără scrupule, face apel la unitatea românilor împotriva „adversarilor independenţei noastre economice”, exact atunci când Syriza a repurtat, aparent, o victorie în Grecia despre care am scris aici şi aici.

Ce gargară… Interesant este că, în timp ce el vorbea ca din sediul central Syriza, în Piaţa Syntagma manifestanţii care votaseră „NAI” cântau mereu, repetitiv, „Comandante Guevara„…

Despre provocările care îl aşteaptă pe Victoraş Genunchi Pozitronic scrie şi România liberă. Ideea este că, departe de fruntariile ţării, pe mâna unor doctori foarte buni, încă-premierul nostru poate aduce în ţară, în genunchi, orice: o mufă-mamă pentru controlarea nanoboţilor din organismul său; o condiţionare pentru a se detona în CSAT cu o doză suficient de mare de C4 încât Grădina Botanică, complexul Leu, staţia de metrou Politehnica şi jumătate din casele din Cotroceni să devină istorie ş.a.m.d..

Gândul îl citează pe Traian Băsescu declarând că nu este un risc de securitate mai mare decât să aduci în România studenţi musulmani, cu referire la terenul din spatele Casei Presei, pe care Muftiatul Cultului Musulmanilor din România ar urma să construiască o moschee.

ProSport scrie despre falimentul lui Gigi Becali şi despre felul cum acesta, după ce a distrus toate afacerile pe care le-a creat, care acum sunt în aer, merge în aceeaşi direcţie şi cu Steaua (FCSB), singurul business care a mai rămas profitabil.

Zeci de mii de basarabeni au demonstrat duminică, la Chişinău, pentru unirea cu România, în timpul Marşului lui Ştefan cel Mare, anunţă Puterea.

Ministerul de Finanţe de la Chişinău a anunţat oficial instituţiile subordonate Executivului că vor fi finanţate în continuare numai necesităţile stringente. Moldova se pregăteşte de faliment până în noiembrie, informează Curierul naţional.

Turcia ar putea invada Siria, susţine Stratfor. „Orice potenţială operaţiune militară turcească în Siria se va confrunta cu extraordinare şi variate riscuri”, explică oficina privată americană de intelligence.

Cristian Hostiuc de la ZF spune: Fără să ştie, grecii au votat cu demnitate pentru propriul program de austeritate, care va fi mult mai dur decât cel cerut de Troică. Suntem de acord cu editorialistul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult