Acasa Revista Presei Revista presei. Puşcăriabilii tentează iar superimunitatea

Revista presei. Puşcăriabilii tentează iar superimunitatea

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Parlamentarii încearcă să iasă din categoria funcţionarilor publici, căpătând astfel superimunitatea, anunţă Adevărul.

camera-deputatilorDar încercarea lor este inutilă, pentru că în Codul Penal sunt consideraţi de drept nu doar funcţionarii publici, ci şi alte categorii de cetăţeni, printre are şi parlamentarii. Aşa că ne întoarcem la modificarea Codului Penal…

Seth Klarman, unul dintre magnaţii implicaţi în scandalul de la Roşia Montană, este cel care a obţinut pe căi neortodoxe licenţa pentru exploatarea aurului de la Rovina, lângă Roşia Montană, explică website-ul Cotidianul.ro. Va fi scandal.

Soţul Alinei Bica este pus sub control judiciar pentru 60 de zile într-un mare dosar pentru evaziune fiscală, informează România liberă. Soţul fostei şefe a DIICOT a fost denunţat de Ovidiu Tender.

Îşi dă seama cineva cine a condus DIICOT? Soţia unuia care făcea infracţiuni ce trebuiau cercetate penal chiar de DIICOT!

Geoană susţine moţiunea PNL, informează EvZ. Interesant e cum o face: vorbeşte despre Sultanatul lui Ponta! Din toată presa română, singurii care am vorbit în mai multe rânduri despre Sultanatul lui Adrian Năstase am fost noi, cei de la StareaPresei.ro.

Concluzia logică e că Mircea Geoană citeşte website-ul nostru sau e sub influenţa cuiva care o face.

Există o anchetă FBI care îl vizează pe Sepp Blatter, arată HotNews. Titlul postării website-ului este că fostul şef FIFA şi-a dat demisia sub presiunea anchetatorilor americani.

Părerea noastră este că Sepp a făcut intenţionat: a fost reales, şi-a dat demisia, iar acum alegerile vor avea loc în finalul acestui an – începutul anului viitor. E timp berechet pentru aranjarea ploilor mafioţilor ce conduc FIFA.

Interesant e ceea ce se petrece după demisia lui Blatter. ProSport arată că Rusia şi Qatar pot pierde organizarea CM din 2018 şi 2022, iar Anglia stă la cotitură pentru World Cup 2018.

Vova Putin continuă militarizarea Rusiei, folosind fonduri negre nedetaliate, arată Curierul naţional.

Cu alte cuvinte, Putin nu se opreşte. Dă impresia că nu atacă (ne aşteptam să o facă la începutul primăverii), dar se consolidează militar. Devine periculos. Cât de periculos? Analiştii militari americani şi NATO ştiu probabil cel mai bine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult