Acasa Revista Presei Revista Presei. Putin ameninţă Europa de Est cu invazia

Revista Presei. Putin ameninţă Europa de Est cu invazia

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Putin ameninţă tot mai făţiş Europa de Est cu invazia. Cei care spun că Putin a fost provocat de Statele Unite, prin influenţarea situaţiei din Ucraina, astfel că săracul om liniştit nu a făcut decât să reacţioneze, ar trebui să-şi pună nişte întrebări. Şi pe urmă, dacă, să zicem, tu îi dai cumva, cuiva o palmă peste obraz, el trebuie să scoată din buzunar pistolul şi să-ţi tragă un glonţ în cap?

 

Revista Presei. Putin ameninţă Europa de Est cu invazia (foto:stiripesurse.ro)

Revista Presei. Putin ameninţă Europa de Est cu invazia (foto:stiripesurse.ro)

“Crocodilule, Kiev, Varșovia, Riga, Tallin, Vilnius și București pot fi cucerite de mine în două zile. два дня!” – i-ar fi spus Vova la telefon prietenului spu, Petro Poroşenko, citat de România liberă (evident, anterior a fost o parafrază). Ei, e bun băiatul, nu? Iubiţi-l, că-i potolit.

Iulian Iancu zice că Federaţia Rusă a finanţat proteste contra gazelor de şist. Dincolo de citatul dat de Puterea, întrebarea care credem că se pune este: ce făcea dl. Iancu în ianuarie 2012, când, prin cele pieţe ale ţării, manifestanţii de sorginte “Uniţi, Salvăm…” strigau că “gazele de şist nu rezolvă problema energetică a României”?

Despre presiunile enorme ale PSD asupra bietului Stelică (din care de-abia ce-a mai rămas numele Tănase), se scrie de câteva zile. Totul a pornit de la acest interviu din Gândul. E bine de citit.

Referendumul pentru independenţa Scoţiei a eşuat, informează Adevărul. Ideea este că lupta scoţienilor (alt neam decât englezii) pentru independenţă durează de secole, dar acum nu este momentul pentru asta.

Barbaria e barbarie şi new-comer-ii momentului în domeniu, la nivel global, sunt băjeţii de la organizaţia Statul Islamic. O dată la câteva zile, se trag în film cu un cuţit scurt şi negru în mână, poziţionat la gâtul unor ticăloşi de jurnalişti sau cărători de ajutoare prin Orient, care şi-au dedicat viaţa adunării gunoiului din aceste zone frământate ale lumii. Mai nou, relatează EvZ, execuţiile sumare ale altor nedericiţi au loc pe străzi.

Ruşine să le fie! Mulţi dintre cei scurtaţi de cap nici nu sunt în totalitate de acord cu politica Washingtonului sau Foreign Office-ului şi înţeleg mult mai bine problemele lumii islamice decât Obama sau Cameron. A-i ucide înseamnă a tăia punţile tale, fragile cum sunt ele, cu Occidentul. O eroare. Dar ce ştiu despre asta fanaticii jihadişti…

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult