Acasa Revista Presei Revista presei. Putin la gurile Dunării

Revista presei. Putin la gurile Dunării

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Putin va fi la gurile Dunării – sunt spusele lui Traian Băsescu, de mai multe luni. Prevestirea aceasta se suprapune, şi nu numai, cu aceea pe care o face acum Brok: Putin, la gurile Dunării şi la Marea Neagră.

Revista presei. Putin la gurile Dunării

Revista presei. Putin la gurile Dunării

Europarlamentarul german Elmar Brok, citat de Adevărul, afirmă că Putin doreşte să ajungă la gurile Dunării şi la Marea Neagră. Este o declaraţie alarmantă pentru noi, presa o scrie în aşa fel încât să înţelegem că Vova doreşte să fie stăpân pe tustrele braţele Dunării şi se înţelege că e vorba despre Dobrogea, dar realitatea este că e vorba despre oblastul Odesa. Deocamdată.

În Rusia , a avut loc un protest amplu contra implicării Rusiei lui Putin în Ucraina. Iarăşi, România liberă scrie despre asta, de parcă mâine Putin fuge-n Siberia, să se-ascundă-ntre Lena şi Enisei de Opoziţie. Realitatea e nuanţată. Proteste sunt multe.

După ce a apărut la mitingul lui Ponta, de-a stânga acestuia (de-a dreapta lui era Sorin Oprescu), Traian Băsescu explică, citat de EvZ, faptul că Iurie Leancă e legat serios de România. Încă dinainte de decembrie 1989, perioadă în care a fost salariat al Ambasadei URSS la Bucureşti. Ponta, evident, by default, îl critică pe Băsescu.

Am văzut că în week-end, pe Arena Naţională, a avut loc un eveniment monstruos, în cinstea lui Victor Ponta, care şi-a serbat astfel ziua de naştere. Am spus că este vorba despre foarte mulţi bani în joc. Avem pe Gândul factura.

Să fie Meleşcanu candidatul-surpriză care va intra în cursă? Este întrebarea pe care şi-o pune Bursa.

Monica Macovei a depus peste 300.000 de semnături la BEC ieri, explică Curentul. Macovei susţine că, dacă toţi cei ce cred în ea o votează în primul tur, va câştiga alegerile prezidenţiale.

Cu Ioan Rus la Ministerul Transporturilor, se pregăteşte un mare scandal, cu descinderi ale procurorilor, pe urma lui Dan Şova, informează Naţional.

Dacă, aşa cum afirmă Puterea, ancheta Consiliului Concurenţei asupra atribuirii drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga I va dura doi ani, precum susţine Bogdan Chiriţoiu, atunci înseamnă că vom continua să ţopăim după Look TV şi Look TV Plus încă mult timp.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult