Acasa Revista Presei Revista presei. Putin vrea mai aproape de România

Revista presei. Putin vrea mai aproape de România

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Vladimir Putin  anunțat cǎ Rusia speră într-o cooperare mai consistentă şi reciproc avantajoasă cu România.

Revista presei. Putin vrea mai aproape de România (foto:russiavolley.com)

Gândul: Vladimir Putin: Rusia speră într-o “cooperare mai consistentă şi reciproc avantajoasă cu România” Putin: “Ne aşteptăm la o cooperare mai consistentă şi reciproc avantajoasă cu România. Suntem pregătiţi colaborăm pentru aprofundarea legăturilor politice, economice şi umanitare”

Naţional: Se strânge laţul condamnării în jurul lui Relu Fenechiu ”Toate tertipurile avocăţeşti încercate de apărătorii lui Relu Fenechiu pentru a putea prelungi procesul acestuia au fost spulberate de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie“

EvZ: Unde s-a ascuns baronul de Constanţa de agenţii DNA ”Pentru a fenta poliţiştii, miercuri dimineaţa, el a părăsit curtea casei sale ascuns sub bancheta din spate a autoturismului său“

Cronica română: Antonescu critică declaraţiile liderilor PSD Constanţa privind DNA ”Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce dezavuează declaraţia liderilor PSD Constanţa prin care solicită desfiinţarea DNA printr-o măsură legislativă, precizând că presupune că şi conducerea centrală a PSD va avea aceeaşi poziţie”

Puterea: Firma apropiată lui Liviu Dragnea are contracte de milioane cu statul ”Firma Tel Drum SA, în spatele căreia s-ar afla vicepremierul Liviu Dragnea, este abonată la contracte, în primul rând, cu instituţiile din Teleorman, dar de când USL a venit la guvernare, compania şi-a extins clientela şi în alte judeţe, cele mai multe controlate de USL”

Curentul: Marea familie din Administrația fiscală. Licitație cu dedicație pentru ultimul venit: Radu Soviani ”Bun de gură și tare-n clanță, hârșit prin studiourile de televiziune păstorite cândva de Sorin Ovidiu Vântu, fostul ziarist Radu Soviani și-a găsit și el un loc călduț unde, după cum spun băieții de cartier, «o să mănâncă și gura lui ceva». Iar acel «ceva» este un fleac de peste un milion de lei, pe care îi va primi de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, pentru doi ani de contract”

România liberă: Băsescu: Ce dovezi aveţi că Ioana a luat bani de la Gazprom? “«Fiica mea, Ioana, nu a obţinut niciodată bani la Gazprom. Ce acte aveţi că a luat bani de la Gazprom? Minţiti ca şi patronul dvs. şi postul dvs. de propagandă. Ştiţi câte acte legalizează un notar? Eu nu vă contrazic că Ioana poate a legalizat astfel de acte. Dar cum puteţi spune că a a luat bani de la Gazprom?», a declarat joi, preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unei conferinţe de presă. Şeful statului a răspuns astfel la întrebarea unui ziarist de la Antena 3 referitoare la faptul că, la cabinetul notarului Ioana Băsescu au fost autentificate mai multe acte de vânzare-cumpărare, încheiate de compania Gazprom în România”

Adevărul: Premierul Iurie Leancă: „Suntem gata să oferim Transnistriei o autonomie largă“ ”Prim-ministrul Iurie Leancă spune despre conflictul transnistrean că nu trebuie soluţionat printr-un plan general şi brusc, dar pe paşi mici, concreţi, «conştientizând limitele până la care putem merge»”

Bursa: Costurile autostrăzii Comarnic-Braşov, cât PIB-ul unei ţări din Africa “Costurile au fost convenite de organismele internaţionale, iar finanţarea va fi făcută prin băncile comerciale, ca să aibă şi ele un profit ”

StareaPresei.ro

57 comentarii

pathfinder 17-01-2014 - 09:32

Putin stie ce spune.
Sa vedem cum decurg „ostilitatile” in 2014.

Marius 17-01-2014 - 15:15

…,,Costurile autostrăzii Comarnic-Braşov, cât PIB-ul unei ţări din Africa”…
„O revoluție este întotdeauna începută de naivi, continuată de intriganți și
exploatată de escroci.”
.,,… aprofundarea legăturilor politice, economice şi umanitare”Putin.(mai ales umanitare…ca in 1945..probabil)
In Romania daca vrei sa fi fericit e bine să ai amnezie.
Nu te doare nimic şi în fiecare zi afli numai lucruri noi.

pathfinder 17-01-2014 - 15:23

Amnezia poate fi provocata!
Alcoolul poate ajuta…

ValVerde 17-01-2014 - 15:25

” cât PIB-ul unei ţări din Africa ”

===

Comparatiile astea sunt relative.
O companie ca Chevron (60000 angajati) are „gross revenue” (echivalentul PIB-ului) cam de doua ori cit PIB-ul Romania, si Romania nici macar nu e in Africa…

(Congo…unde te ascunzi hotomane ??)

urbos 17-01-2014 - 15:37

Toate comparatiile sint relative ma tampa.

pathfinder 17-01-2014 - 15:39

1 < 2
Asta nu-i relativa.
Tampitule!

urbos 17-01-2014 - 15:55

Hahahahahaha!
Tu intelegi sensul cuvintelor? Ai inteles la ce fel de relativitate se referea lindic? Se referea la relativitatea concluziei ce se putea trage, si la asta m-am referit si eu raspunzandu-i.
Vai de capatana ta.

pathfinder 17-01-2014 - 16:05

Mai apucatule, cum vine aia cu „toate comparatiile”?
Deci nu-s chiar toate, tolomacule…

Pai daca ai inteles ce spunea VV, de ce faci pe-a prostul?

„relativitatea concluziei” mai betivane?

„relativitatea concluziei”?!? 🙂

urbos 17-01-2014 - 16:13

Toate ba cretinule, in sensul pe care l-am spus, ca raspuns la ce zice lindic.
Asta pentru ca lindic nu gandeste cu creierul(ca si matale) ci cu lindicul. Trage „concluzii”, interpreteaza ca muyerea.
Imbecilul s-a bagat ca limbistu ratat, crezand ca afirmatia aia e „de bine”, tampita crezand ca cineva vrea sa se dea mare cu faptul ca sint costurile mari, s-a simtit lezata cretina in mandria de slugoi, insa nu cred ca de lauda era chestia aia, ci din contra, costa prea mult.

pathfinder 17-01-2014 - 16:17

Pai daca tot ai dat-o in bata explica-te.
Ce sa faci si tu…

Eu nu sunt multumit!
Cer mai multe explicatii talambului curbos!
Adica tie, bre incurcatule in cuvinte…

urbos 17-01-2014 - 16:23

Da ma vierme, concluzia inteleasa cu lindicul de catre lindic era „uite ca tare e Romania ca plateste o autostrada cat PIB-ul unei tari” Atunci imbecila s-a simtit, si s-a apucat sa spuna ca Chevon e si mai tare, deci „comparatia e relativa”(concluzia lindicului).
Raspunsul meu a fost ca toate comparatiile astea sint relative(sensul subinteles preluat de la lindic, deci nu da vina pe mine boaito). De exemplu sa compare Chevronu lui cu care se da mare paduchele cu alte PIB-uri sau companii etc.

urbos 17-01-2014 - 16:24

Hahahahahahahahahahahaha!

pathfinder 17-01-2014 - 16:26

Incurcatul in cuvinte chiar mai explica.
Dupa aia isi da seama si rade…

P.S. Concluzia ta e relativa curboase. 😉

urbos 17-01-2014 - 16:34

Stiu ma bolnavule ca ti-e greu, dar m-am gandit sa te chinui si eu. Ca te dai „tehnic” dar esti prost de mori.

pathfinder 17-01-2014 - 16:37

Iar postezi faca nici o noima.
Bun lichidul tulburel? 😉

UnUL 17-01-2014 - 16:45

Cur bubos iarăși vorbește/scrie ca să se afle în treabă, fără să spună nimic, numai așa, ca să se defuleze și să verse hârdaie de dejecții pe forum; asta e plăcerea lui, domnule Pathfinder, probabil singura plăcere în viața lui ratată, așa că să-l lăsăm să scape de excesul de bilă din organism!

ValVerde 17-01-2014 - 17:30

Nu toate comparatiile sunt relative.
Cind se extrage o concluzie clara si demonstrabila, comparatiile pot fi extrem de precise si ilustrative.

Pe de alta parte, cind termenii comparatiei sunt neclari, interpretabili sau pur si simplu pe linga obiect, comparatiile sunt relative, deci pot da nastere la concluzii false sau irelevante.

De exemplu cind spun „urbos si Huhu sunt la fel de prosti” este o comparatie clara, demonstrabila, cu concluzie relevanta.

Pe de alta parte, cind spun „urbos e mai idiot decit un bou pe droguri” e o comparatie relativa pentru ca desi poate fi adevarata in majoritatea cazurilor, s-ar putea sa existe boi drogati mai idioti decit urbos, deci comparatia devine echivoca.

pathfinder 17-01-2014 - 17:33

@ValVerde
Multumesc.
Datorita tie inchei saptamana cu zambetul pe buze.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-01-2014 - 17:41

@ …OB( s e d a t u) SE (stacovici)
Facki ce f a c k i ,tot pe
saliut-saliut (Bhouleanu Lustruy…or)
il sskotzi , la inaintare chiar cu viermmele skatoo,
…si asta in contextul in care tu ,
Confunzi un papagal , cu o pasere maiastra , colibri !

urbos 17-01-2014 - 17:44

Lindicule, afirmatia ca acele costuri sint cat PIB-ul unei tari africane, era o afirmatie adevarata. Tu, ca un vierme ce esti, daca erai normal, taceai, caci era o concluzie clara si demonstrabila, asa cum acuma stii sa gavaresti. Dar nu, o iei pe aratura si spui ca e relativa. Ce devenea relativ? Perceptia, caci tu gloabo, la asta te-ai referit! Iar eu la asta ti-am raspuns. Deci lindic, o incolacesti degeaba ca tu esti proasta.
Am mai avut discutii cu matale si esti proasta de mori, atunci cand mergi pe o linie in discutie si vezi ca pierzi, o iei pe alta. E o metoda cunoscuta.

pathfinder 17-01-2014 - 17:54

1. „Toate comparatiile sint relative ma tampa”
2. „relativitatea concluziei ce se putea trage”
3. „in sensul pe care l-am spus”
4. „sensul subinteles”

5. „atunci cand mergi pe o linie in discutie si vezi ca pierzi, o iei pe alta”!!!

Q.E.D.

urbos 17-01-2014 - 17:59

Ma cretinule, eu i-am raspuns lindicului ma. Pricepi? De ce nu te certi acuma cu el, care a spus ca o afirmatie clara si demonstrabila e relativa? De prost ce esti, ca nu pricepi.

pathfinder 17-01-2014 - 18:05

Respectul se castiga greu.
Marlania genereaza dezgust.

Prost esti tu.
Atata te mai invarti in jurul cozii…

ValVerde 17-01-2014 - 18:05

Fara sa mai mentionam ca comparind costul unei autostrazi cu PIB unei tari africane este ambiguu si irelevant.
Pentru ca exista tari africane cu PIB mai mic, mai mare sau in caz extrem, egal cu costul autostrazii.

Autorul comparatiei vrea sa spuna ca e foarte inalt costul autostrazii, dar si aici o da in bara, pentru ca PIB Sao Tome si Principe e sub 200 milioane de dolari.
Asa ca o autostrada cu cost mai mare, sa zicem 250 milioane de dolari, care indeplineste termenii comparatiei lui, ar fi o autostrada extrem de ieftina (judecind dupa pretul/km al autostrazilor cu conditii asemanatoare)

(Pentru conformitate:
– Pretul de care vorbea autorul e de 1,8 miliarde de Euro
– Asocierea mea Chevron cu PIB Romaniei se vroia alt exemplu de comparatie absolut relativa)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-01-2014 - 19:45

K A D I S ;

In M E M O R I A M
… A R I E L S H A R O N
KADIŞ (= SFINŢIRE)

Traducere de: Lucian-Zeev Herșcovici

Numele Lui preamărit și sfințit să fie

În lumea creată de El pentru vecie,

El să domnească în al Lui regat,

În zilele vieții voastre, neîncetat,

Să domnească peste Casa lui Israel,

În curând, acum, numai El,

Pentru vecie.

Și spuneți: Așa să fie!

Fie Numele Lui lăudat,

În vecii vecilor binecuvântat.

Să fie binecuvântat

Și să fie lăudat

Și să fie fălit

Și să fie slăvit.

Și în slava cerului urcat,

Să fie împodobit,

Peste tot lăudat

Și să fie glorificat

Numele Celui Sfânt

Pe întregul pământ,

Mai mult decât toate binecuvântările

Și decât toate cântările,

Mai mult decât orice odă, decât orice vers,

Mai mult decât orice mângăiere

De întreaga lume, pentru vecie.

Și spuneți: Așa să fie!

Să se pogoare pacea adevărată și viața

Ziua, noaptea, dimineața,

Peste noi și peste întregul Israel.

Să vegheze El

Întreaga lume, pentru vecie.

Și spuneți: Așa să fie!

Cel care, din înălțimile Lui,

Statornicește pace și armonie,

Să ne aducă pacea Lui,

Pacea adevărată, stabilită de El,

Nouă și întregului Israel

Și lumii întregi, pentru vecie.

Și spuneți: Așa să fie!

….parpanghel

digital 17-01-2014 - 22:02

kkțel !

jan dinu 17-01-2014 - 19:54

Shi ce KADIS$ o sa aiba BAS$ESCU dupa ce termina mandatu ??
JD-USA

ancuta 17-01-2014 - 20:30

Janee,
Carpatianule,
Ia priviti:
Am absolvit facultatea de chimie de la Timisoara in anul 1985.
Am lucrat la Craiova si, dupa ce am semnat angajamentul de colaborator al securitatii, am lucrat pe domenii specifice producatorilor arabi de produse petroliere (in special methanol si alte hidrocarburi, parafine, ???). Pana in 1998. Apoi m-am atasat de industria producatoare specifica din Libia (2005-2010).
In 2010 am inceput afaceri cu sauditii. Pana in 2012, ca apoi sa lucrez cu algerienii, ca in prezent.
Postez cu diferite identitati greu detectabile, pe diferite forumuri (sobru, urbos, unU, gica contra), dar si pe facebook, cu numele usor falsificat “gica” + “file de poveste”.
Pe facebook sunt doar antibase, dar pe ascuns, ca sobru, urbos, unU, injur tot, pe toti, vorbesc urat si sunt antisemit, de fapt ma pregatesc serios pentru cateva infiltrari ale fratilor mei din … Orientul Mijlociu, in jocul de-a teroristii.
Sunt plin de curaj cand vad ca nu ma depistati!
Cu ura antisemita si cu apasare psihopatologica antibase,
FOST COLABORATOR AL SECURITATII, la DoljChim
GICA+FILE DE POVESTE.
Hahahaha!

UnUL 17-01-2014 - 20:35

Ancuțică, sper că unU de care vorbești nu e UnUL (adică eu), că ne supărăm. Nu corespund în niciun fel descrierii tale. Dar sper că e doar o coincidență de nick (sau o șterpelire de nick, cum se practică des pe la USL-inoși).

ancuta 17-01-2014 - 21:00

@UL,
Eu nu gresesc: este vorba de „unU”, complet diferit, ca identitate, de tine!
Daca vei citi inca o data, cu convingerea ca este vorba de o cu totul alta persoana vei avea o surpriza (placuta, cred! sper!)
P.S.: as prefera sa nu ma … diminutivezi 🙂

UnUL 17-01-2014 - 21:11

Bine, Ancuță, UN NU HOTĂRÎT DIMINUTIVELOR ! (deși, până la urmă, Ancuța e tot un diminutiv). Și e interesant ce spui. Unde l-ai întâlnit pe respectivul unU? Dacă e pe facebook, nu e de mirare că nu am auzit de el, sunt un dușman hotărât al rețelelor de socializare și nu intru pe niciuna.
Evident că eram convins că nu poate fi vorba de mine, nu sunt nici chimist, sunt și mult mai în vârstă (am terminat facultatea prin anii 70), n-am nicio treabă cu Timișoara (sunt clujean de la vârsta de un an și jumătate și clujean am de gând să rămân), dar m-a derutat respectivul nick. (Deși, când intram pe alte ziare, au existat destui ticăloși care mi-au furat nick-ul și au postat sub el tot soiul de măscări și de infecții).

ancuta 17-01-2014 - 21:13

Daca vei citi inca o data, cu convingerea ca este vorba de o cu totul alta persoana vei avea o surpriza (placuta, cred! sper!)

UnUL 17-01-2014 - 21:21

Da, am înțeles. Și pe unde mai „bântuie” respectivul gunoi, în afară de forumul ZV ?

ancuta 17-01-2014 - 21:31

Agerpres, gandul, mediafax, adevarul,
Da pe acolo e mai civilizat, nu foloseste decat cuvinte din DEX. Il scot aia afara de pe forum si in plus are o identitate foarte apropiata de realitate!
Nu-si permite!
Oricum nu-i poate injura pe evrei! E vizibil!
Are si poza!

UnUL 17-01-2014 - 21:36

MERCI DE INFORMAȚIE, VOI PROFITA DE EA CA SĂ CAUT POSTĂRILE INDIVIDULUI.

jan dinu 17-01-2014 - 20:56

Daca ai nevoie de ajutor eu m-a pricep la – araboaice – …le cuceresc pe
loc daca le spun doar- ALLAH AKHBAR shi le promit ca anual le duc la – HAJ –
la MECKAH … shi le tzin numai cu – burckah – pe fatza sa n stie
una de alta care este mai frumoasa . Mi-a mai ramas – Shecherezada –
dar o prind eu …pe covor la nitzel amor …!
JD-USA

ancuta 17-01-2014 - 21:01

Mai Jane, chiar nu ai observat despre cine-i vorba?
Nu e o gluma, Jane!

jan dinu 17-01-2014 - 21:04

M-am prins …. rindul doi ..dupa mine ..-:)))
JD-USA

ancuta 17-01-2014 - 21:14

Daca vei citi inca o data, serios si cu convingerea ca este vorba de o persoana reala de pe acest forum, vei avea o surpriza (placuta, sper!)

jan dinu 17-01-2014 - 21:42

EU deja dau in – bobi – shi diseara m-a uit la stele
Oricum prind eu – urma shi omu ….
JD-USA

jan dinu 17-01-2014 - 21:21

Dacca esti chimist cred ca bine stii cit de
importante sunt mineralele …in organism …
iute la – Urbos – (nu tu ) daca este deficient
e tembel nu constient
JD-USA

ancuta 17-01-2014 - 21:25

Mai Jane, ma infurii!
Mai, nu eu sunt chimist, ma!
Altul e!
Mai, Jane, cine crezi tu ca e chimistul?
Ia mai citeste inca o data!

jan dinu 17-01-2014 - 21:49

Parca m-am apropiat cind am remarcat :
>> EU (dupa mine ) el rindul doi …
dar tot ramine in picioare enigma !
Cred ca apelez la o – psiholoaga tinara
sa-mi dea vigoare in gindire …n-am alta solutie !
JD-USA

ancuta 17-01-2014 - 21:55

INCURABILULEEE!
Daca-l intrebi pe Carpatian, te lamureste el!
Dar nu stiu pe unde umbla si asta?
Tot la femei?
Ca tine?

jan dinu 17-01-2014 - 22:00

Am urmat scrisul :
Janeeee
Carpatianule …
Asta a fost pista …
Dar vad ca „sosiile ” stau in expectativa ”
doar ,doar apare lamurirea – instant …
JD-USA

digital 17-01-2014 - 22:01

ancuta
17-01-2014 at 21:55

era pe la mătta adineaori !

digital 17-01-2014 - 22:05

jan dinu
17-01-2014 at 21:49

tu apelezi la vreo oloagă, bă țighane !
cine dreq să se uite la tine bă ștersule!

ancuta 17-01-2014 - 21:34

Carpatianule,
Unde naiba umbli?
Vezi ca Sandu Dobre si-a declinat identitatea, mai!

jan dinu 17-01-2014 - 21:52

Sandule ,ieshi afara shi injura …ca sa te pot recunoaste
eu te pot auzi pe unde scurte pina in Portland ,OR- USA
JD-US

ancuta 18-01-2014 - 07:45

@cARPATIANULEEE,
Imi place sa ma dau mare: desi ma kc pe mine de foame, ma dau professor la Timisoara!
Pozez intr-un om atoate stiutor (de la prasila sfeclei, la explicatiile genezei universala ori politica hemoroidala).
Ii irit, ii incit si ii contrazic pe toti, cat sunt protejat de pseudonIm (URBOS in special, dar mai am si altele), dar sunt foarte precaut pe facebook!
Mi-am sters toate urmele din care sa reiasa ideologia mea anti ji da neasca ca sa nu patesc ceva!
Nimeni nu-si poate da seama, ca sa faca apoi legaturile necesare, ca numele meu aproape real este:
“GICA”+’FILE DE POVESTE”

Tache 18-01-2014 - 08:15
ancuta 18-01-2014 - 19:01
ancuta 18-01-2014 - 19:07

BUNA CARPATIANULE!
Esti bun sa citesti: ancuta 18-01-2014 at 07:45!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-01-2014 - 19:14

nineaca, sper ca nu te-a clonat careva,
am lipsit in ultima vreme, si chiar nu inteleg
ultimele tale abordari ,….

ancuta 18-01-2014 - 19:32

@Carpatianule,
Esti bun sa citesti si ancuta 17-01-2014 at 20:30?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-01-2014 - 19:49

nu se leaga , dar nici nu se exclude.
daca mai reti bine,identificarea S Dobre cu datele importante de la tine,
au urmat un curs logic, atunci l-am expus in principiu.
Iar reactia lui, a confirmat .
Gica Ceausu ot Craiova sa fie o pista indusa gresit ?!?

ancuta 18-01-2014 - 20:02

Eu vorbeam altceva!
Habar n-am de persoana asta.
Ceea ce constatasem era ca pare a exista o singura persoana care murdareste tot, dar are mai multe pseudonime, printre care si SCARNA=URBOS!
OK!
Scuze de dearnj
Sunt sigur acum, ca am gresit!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult