Acasa Revista Presei Revista presei. Radu Tudor cere serviciilor să-l dea jos pe Băsescu

Revista presei. Radu Tudor cere serviciilor să-l dea jos pe Băsescu

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Radu Tudor a pus ceea ce în presă se numeşte “o vomă” pe blogul propriu, în care, la un moment dat, pomeneşte în manieră Dan Felix Voiculescu de felul în care serviciile secrete l-ar fi dat jos pe Ceauşescu – lucru parţial demonstrabil şi cunoscut. Apoi, Radu Tudor afirmă că, din păcate, serviciile azi nu mai au voinţa să facă acelaşi lucru cu Traian băsescu. Revoltător!

Revista presei. Radu Tudor cere serviciilor să-l dea jos pe Băsescu (foto:nasul.tv)

Revista presei. Radu Tudor cere serviciilor să-l dea jos pe Băsescu (foto:nasul.tv)

Despre Radu Tudor scrie şi Curentul, explicând că acesta “serviciile secrete românești să dea o lovitură de stat sau chiar să-l ucidă pe președintele Traian Băsescu după modelul Nicolae Ceaușescu”.

Un story al deconspirării lui Victor Ponta (al posibilei deconspirări, credem noi) prezintă Adevărul.

Make, în Bursa, se întreabă dacă şi restul afirmaţiilor fostului senator Valer Marian sunt adevărate (tinereţea turbulentă, cu episoade de homosexualitate, a lui Victor Ponta, ori apartenenţa sa la o entitate numită “Umbre” etc.).

Mâna dreaptă a lui Aristotel Căncescu, unul, Diniţă, este protejată de Parlament, care a respins cererea de aprobare a începerii cercetării penale, informează Puterea. Se formează un dop la Parlament, cu un volum şi o masă critică. Atunci când o să plesnească acest blocaj, va fi frumos. Puroiul ieşit din buboi va năpădi pre mulţi.

Dosarul RAFO a ajuns la final, anunţă EvZ. Fraţii Iancu, dintre care mie pe unul îmi plăcea să-l compar cu Jabba The Hut, au luat împreună 12 ani, dintre care Marian 12. Acum, privind retrospectiv la “Justiţia lui Băsescu”, care e un nonsens, evident, e a noastră, realizăm că era o ipocrizie din partea vectorilor Sistemului Ticăloşit atunci când se întrebau retoric, prin cele studiouri, “unde e Justiţia lui Băsescu?”.

Un alt dop s-a format la Constanţa. Cât timp Portul Constanţa nu scapă de mafioţi, comerţul este-vest prin România nu se drenează deloc şi pierdem bani grei. Deocamdată, conform Naţional, pleacă mafioţii. Semn bun!

Se blochează piaţa bancară, ori poate că aşa afirmă România liberă. Restanţele la credite reprezentau în iulie 10,78% din totalul creditelor acordate în România.

Disputa dintre NATO şi Rusia a ajuns la faza cu “ba pe-a mămicuţei dumneavoastră”. Şi are legătură cu noi. Rusia a ameninţat România, după ce a început de facto instalarea americanilor la Deveselu. NATO a reacţionat acum, explică Gândul: “În pofida tuturor dovezilor, Rusia refuză să constate că sistemul antirachetă al NATO contribuie la consolidarea securităţii regionale şi răspunde unor ameninţări care nu au legătură cu Rusia“. Culmea este că adjunctul secretarului general NATO, care face această declaraţie, are un nume cu rezonanţe slave: Alexander Vershbow. Ce ţi-e şi cu lingvistica asta!

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult