Acasa Revista Presei Revista presei. Raed Arafat e controlat de DNA

Revista presei. Raed Arafat e controlat de DNA

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Procurorii DNA l-au luat la verificat pe Raed Arafat. Cazul este prezentat de Naţional.

Raed Arafat c

Raed Arafat c

Mai ţineţi minte vremurile când le-nfloream ca la aerogară cu Raed Arafat, de ne durea creierul? Abunda de zicale de genul: „Arabul ăsta e mai cinstit ca românii”, „Se vede că a intrat în România prin Ardeal”, „De-am avea mai mulţi ca ăştia!…”.

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a infirmat faptul că şi-ar dori o candidatură la Preşedinţie, relevă Curierul naţional: „Nu îmi doresc. Scopul e ca eu și colegii din DNA să ne facem treaba eficient”.

Dar cum îşi face treaba Direcţia Naţională Anticorupţie? DNA nu instrumentează 4.000, ci aproape 7.000 de dosare, explică EvZ. 86 de procurori! Aceasta înseamnă că fiecare procuror are pe cap în medie 81 de dosare. Cum fac, Dumnezeule?

Şeful combaterii corupţiei din DNA, Dănuţ Volintiru, este verificat de Inspecţia Judiciară pentru un posibil conflict de interese, explică Naşul.

Soţia acestuia, care este notar, e acuzată că ar fi câștigat 120.000 de euro din autentificarea mai multor contracte de la Complexul Energetic Oltenia, al cărui director, Laurențiu Ciurel, este urmărit penal în Dosarul Șova.

PSD a eşuat ieri în încercările sale de pune o pavăză puşcăriabililor în Legislativ, relatează România liberă. Parlamentarii au votat să-şi schimbe regulamentul, astfel că acum pot vota cu majoritatea celor prezenţi solicitările procurorilor, nu cu majoritatea tuturor parlamentarilor.

Umblă vorba că ultima încercare a lui Ponta de a „eşua” votul a fost prin blocarea la sol pentru mai multe ori a avioanelor cu care trebuiau să ajungă în Capitală mai mulţi parlamentari. Cum? Simplu: Ponta e şeful ministrului Transporturilor, care e şeful şefului Tarom.

Doi primari de legendă ai PSD au fost suspendaţi din funcţie în aceeaşi zi: Marian Vanghelie de la Sectorul 5 şi Radu Mazăre din Constanţa, anunţă Puterea. Se curăţă România.

George Copos a fost eliberat condiţionat, după un an şi o lună de puşcărie, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi, spune Realitatea. Chiar cred că acest om nu va mai face ilegalităţi. De ce? Simplu: e foarte fricos.

Ce ţi-e şi viaţa asta! Există oameni care au făcut credite, de să plătească la ele 25-30 de ani. Banca creditoare, Volksbank, le-a spus că e o instituţie respectabilă, cu tradiţie, făcută de austrieci cumpăniţi, cu ochelari cu ramă aurită.

S-a ales praful. Toată coşmelia a fost cumpărată cu 81 de milioane de euro de Banca Transilvania, conform Bursa. FC Barcelona cumpără fotbalişti cu mai multe parale. A, că e mai bine pentru unii dintre cei împrumutaţi în CHF, aşa e. Dar faptul rămâne fapt.

Putin umblă cu butelia de gaz şi cu portofelul plin de bani pe la statele UE cu probleme, ca şi pe la cele din proximitatea UE, încercând să le corupă, să le facă să submineze din interior Europa Unită, arată HotNews. Gaz are, problema e să nu i se termine piatra de brichetă.

În fine, când te uiţi pe hartă, vezi un lucru ciudat: agresiunea americană asupra dictatorului sirian a încetat, dar imediat a apărut ISIS, care fezandează exact ţara lui Bashar, cum arată Adevărul, parcă pregătind-o să intre pe mânuţele SUA. Oare?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult