Acasa Revista Presei Revista presei. Rareş Bogdan în concediu cu Edy Hellvig, directorul SRI

Revista presei. Rareş Bogdan în concediu cu Edy Hellvig, directorul SRI

scris de Florin BUDESCU
52 afisari

Rareş Bogdan s-ar afla în concediu cu Edy Hellvig în frumoasa Turcia, susţine pe Facebook jurnalistul Mircea Marian. L-a pârât tuturor Flux24.
rares bogdan Edy HellvigParlamentarii PSD vor să respingă, în sesiunea parlamentară care va începe în curând, ordonanţa de urgenţă prin care salariile lui Ponta şi Iohannis au fost triplate, explică EvZ.
Loredana Radu, avocata lui Victor Ponta, este suspectată de plagiat în teza de doctorat. Aceasta a fost dată la Academia Naţională de Informaţii, cu îndrumăorul nimeni altul decât omniprezentul Găbiţă Anticorupţie, explică HotNews.
România liberă a fost atacată de Victor Ponta, pentru că jurnaliştii îşi iau banii de la Adamescu, care a trântit Astra, deci sunt nişte nenorociţi, măi, dragă.
Redacţia reacţionează pe website, luându-i apărarea patronului, prin victimzarea Astra în faţa atacurilor furibunde ale ASF, apoi scrie despre atacurile lui Ponta la adresa RL şi promite că nu va abdica de la principiile şi deontologia de presă. În prezent, această redacţie e una dintre puţinele serioase care ne-au mai rămas.
Carmencita de Iohannis a fost la mare, dar nu oriunde: în vila de protocol de la Neptun a soţului ei, Werner, preşedintele. Ca să poa’ să facă plajă mai bine, Carmencita a ordonat tăierea a 40 de copaci, dă-i naibii! Răzvan Ioan Boanchiş de la Naţional scrie un pamflet, numit Carmen eclipseaza. Carmen epileaza. Fondul silvic.
Biserica Ortodoxă Română susţine că aceia care o atacă o fac pentru că ar fi invidioşi pe succesele pe care le are în afaceri, explică BN24. Da, dar cum ar fi dacă pe la BOR ar veni în vizită de curtoazie procurorii sau inspectorii fiscali?
Preţul carburanţilor auto a început să scadă drastic şi în România, conform ProMotor. De exemplu, există deja pompe unde motorina a scăzut sub 5 lei pe litru.
Conform Washington Times, principala preocupare a românilor în chestiunea macro-moscheii este că aici s-ar putea oploşi terorişti islamici, informează Gândul. Ei bine, da, în sfârşit americanii au înţeles ceva din sufletul românului.
Maria Katanosova, consilier al unui parlamentar rus, a fost prinsă cu minciuna, în slujba propagandei ruse, că Ucraina iar a început să tragă asupra bieţilor separatişti filoruşi din Donetsk, explică Ziare.com.
Prokopis Pavlopoulos, preşedintele Greciei, se spune că va anunţa vineri că va convoca alegeri anticipate legislative, anunţă Mediafax.
Marine Le Pen, liderul extremei drepte franceze, ar câştiga din primul tur alegerile prezidenţaile, informează Reporter Virtual.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult