Acasa Revista Presei Revista presei. Razboi mogulilor

Revista presei. Razboi mogulilor

scris de Ziua Veche
3 afisari

Puterea: E oficial. PDL a declarat război mogulilor. „Partidul Democrat Liberal a lansat vineri primul atac concertat la adresa ”mogulilor”. Membri importanţi ai PDL îi acuză pe Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu că, prin televiziunile patronate de ei, ”au intensificat campania de defăimare şi de calomniere” a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL.”

 

Gandul: Boc atacă dur „alianţa mogulilor şi politicienilor” pentru suspendarea preşedintelui, care ar putea pune în pericol aderarea României la spaţiul Schengen. „Premierul Emil Boc a lansat vineri un atac fără precedent la adresa a doi moguli şi a politicienilor din Opoziţie, care din punctul său de vedere intenţionează să-l suspende pe preşedinte, lucru care ar conduce la instabilitate politică şi implicit la amânarea aderării României la spaţiul Schengen.”

Curentul: Voinescu demontează complotul mogulilor împotriva preşedintelui. „Câștigarea celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu în fața candidatului coaliției Grivco, Mircea Geoană nu i-a lăsat indiferenți pe moguli și pe gașca acestora de politicieni și analiști care pe fondul recesiunii severe cu care se confruntă țara noastră au reluat scenariul unei noi suspendări a șefului statului,după modelul anterior patentat în primăvara lui 2007.”

Romania libera: PDL: Voiculescu şi Vîntu vor să îl dea jos pe Băsescu. „Purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor, Sever Voinescu, a lansat un atac la adresa oamenilor de afaceri Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu pe care îi acuză că au pus la cale suspendarea lui Băsescu.”

Evenimentul zilei: PSD: Îl suspendăm pe Băsescu pentru favorizarea infractorilor, motivul arestării lui SOV. „Social-democraţii, ca şi liberalii, au negat, astăzi, existenţa unei înţelegeri între opoziţie şi moguli privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, aşa cum au acuzat lideri ai PDL. Liviu Dragnea, vicepreşedintele PSD, a afirmat că şeful statului va fi suspendat doar dacă va promulga legea pensiilor, caz în care se face vinovat de „favorizarea infractorilor Anastase şi Voinescu”, amintind că pentru aceeaşi acuzaţie Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat preventiv.”

Bursa: Program de relansare a producţiei interne. „Ministerul Economiei a anunţat, ieri, iniţierea la nivel naţional, sub sloganul „Cumpără româneşte!”, un program de relansare a producţiei interne, de protejare şi generare de noi locuri de muncă.”

Adevarul: Marele Ozzy Osbourne cântă sâmbătă la seara la Bucureşti. „Ozzy Osbourne, Cesaria Evora şi Jennifer Rush se numără printre artiştii care vor concerta pe o scenă românească în acest sezon. După concertul trupei Guns N’ Roses, seria spectacolelor continuă cu Ozzy Osbourne, care susţine sâmbătă un concert la Zone Arena din Bucureşti, de la ora 20.00.”

Curierul national: Ce trebuie să ştiţi înainte să daţi banca în judecată. „Trezirea la viaţă a peste 12.000 de clienţi ai băncilor care pregătesc procese împotriva creditorilor „care i-au abuzat ani întregi” şi care nu respectă Ordonanţa 50 şi le aplică în continuare comisioane ilegale sau i-au trecut pe dobândă variabila, aduce pe lângă entuziasmul unui început revoluţionar şi o serie întreagă de complicaţii care sunt mult mai puţin previzibile”

StareaPresei.ro

0 comentariu

caramache 30-11-2010 - 20:54

…strumpfibanifluiere cu Lupu. Cosmarul de-abia incepe….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult