Acasa Revista Presei Revista presei. Realitatea, in chirie la un transpartinic

Revista presei. Realitatea, in chirie la un transpartinic

scris de Ziua Veche
1 afisari

Sebastian GhitaEvenimentul zilei: RTV, închiriată unui afacerist transpartinic. „Sebastian Ghiţă este un abonat frecvent la contracte cu statul, încheiate indiferent de coloratura politică a celor aflaţi la putere. De altfel, prieteniile lui sunt transpartinice: l-a cununat pe Codruţ Sereş, are o relaţie foarte apropiată cu PDL-istul Gabriel Sandu, iar Victor Ponta e văzut des la meciurile de baschet ale Asesoft Ploieşti, echipă deţinută de prietenul Ghiţă. Din 2006, noul manager al Realitatea Media e inculpat într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti.”

 

Ziarul financiar: Cine este Sebastian Ghiţă, patronul grupului Asesoft, şi cum se explică seria de achiziţii realizate în plină criză. „Contractul de management semnat de grupul Asesoft cu Realitatea Media l-a adus în prim-plan pe tânărul de 31 de ani care a ajuns să controleze companii cu un rulaj anual de peste 300 mil. euro. Cum se explică seria de achiziţii realizate în ultima perioadă de grupul Asesoft, numeroasele contracte cu statul şi care a fost parcursul afacerii?”

Curentul: Ultima escrocherie a lui Vîntu, ultima victimă. „Odată lăsat în libertate de către judecători, Sorin Ovidiu Vîntu s-a apucat să facă în continuare „meseria“ în care are deja un „doctorat“ luat cu „suma cum laudae“: escrocheria. Cea mai nouă victimă a puşcăriabilului eolian pare să fie Sebastian Ghiţă, un băiat tânăr, priceput în ale calculatoarelor, care conduce aparent o afacere de succes transpusă în grupul Asesoft.”

Puterea: Nicolae Popa poate fi extrădat într-o lună. „Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au declarat, în exclusivitate pentru ziarul “Puterea” că, în maximum o lună, fugarul Nicolae Popa poate fi extrădat din Indonezia în România. Asta după ce instanţa locală însărcinată cu probleme de extrădare se va pronunţa cu privire la cererea părţii române în acest sens.”

Bursa: Situaţia imobilelor sindicale, tranşată în preziua mitingului. „Problema spaţiilor în care îşi des-făşoară activitatea marile centrale sindicale urmează să fie tranşată, astăzi, de Parlament, în preziua celei mai mari manifestaţii sindicale din ultimii zece ani.”

Curierul national: Salariul minim, o bombă cu ceas. „Franks: Ar putea fi loc de o creştere, însă trebuie analizat cu atenţie, pentru că o majorare prea mare ar avea efecte negative. Nicolescu: Dacă se păstrează legislaţia actuală, zeci de mii de firme vor falimenta, ceea ce va  genera un nou val de şomeri. Agathon: O majorare a salariului fără a fi urmată de măsuri pentru scăderea fiscalităţii pare aproape imposibilă în acest moment”

Financiarul: Record: 20% din birourile din Capitala, neocupate. „Piata de birouri din Bucuresti ocupa locul 13 in topul primelor 50 de orase din lume care au inregistrat cele mai mari cresteri ale ratei de neocupare a spatiilor in ultimul an. Fata de iunie 2009, rata de neocupare pe piata de profil bucuresteana a crescut cu sase puncte procentuale, de la 14% la 20%, potrivit unui raport al Colliers International.” .”

StareaPresei.ro

0 comentariu

cercetas 26-11-2010 - 23:03

Ca sa mai tura-vura rusesc=criminal

cercetas 26-11-2010 - 23:22

RUSI-NE, vine de la RUSI si de la NE FURA

oblique 27-11-2010 - 00:33

Evreii se trag din maimute, iar rusii din porci. Urmasii printre oameni ai ambelor animale sunt responsabile de Katin, plus inca 10 000 de „Katin”….

mircea 27-11-2010 - 11:56

Si tu din ce te tragi ma cap de pula?
Desicgur din viemi de hoit ploiestean….

mu cin ceay 27-11-2010 - 21:30

vad ca rimeaza
apoi, est ceva rus
pe urma, despre o crima sau un furt
deci se potriveste

mu cin ceay 27-11-2010 - 21:34

fascisti, comunisti, tot aia

mu cin ceay 27-11-2010 - 21:37

istoria omenirii va ramane pe veci patata de sclavagism si, mai spre zilele noastre, de bolshevismul de stat, inca si mai rau decat fascismul

mu cin ceay 27-11-2010 - 21:40

catre Oblique – NU VREA SA TI-O TRAG IO DREPT IN GURITZA? Dar, merge si oblic, sa-ti iasa pe ureche…

oblique 28-11-2010 - 00:04

Daca pun mana pe Par te fac muci dintr-o singura lovitura…..

Nu-ti mai place viata ? Ai o dorinta arzatoare sa Mori ? Esti sinucigas ? Ce-i cu tine ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult