Acasa Revista Presei Revista presei. Realitatea Media, amanare la plata datoriilor

Revista presei. Realitatea Media, amanare la plata datoriilor

scris de Ziua Veche
23 Afisari

Bursa: Realitatea Media, amânată la plata datoriilor către stat. „În doar trei luni, Realitatea Media, compania care administrează postul de ştiri, a trecut de la executare silită, la înlesniri la plata datoriilor către stat. Şi asta după ce Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a stat aproape şapte luni în control la Realitatea Media şi la alte companii controlate de afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu.”

 

Gandul: Procurorul General, Codruţa Kovesi, intervievat de Cristian Tudor Popescu: Voi propune CSM ca identitatea „victimelor colaterale” din stenograme să fie protejată. „Arestarea lui S.O. Vântu, urmată de eliberarea după o săptămână, a scăzut cu 4% încrederea populaţiei în justiţie. Noţiunea de „pericol social” trebuie definită mult mai exact. Nu consider că se poate candida pentru un al doilea mandat în CSM”

Financiarul: Disputa din jurul OUG 50 ar putea duce la suspendarea acordului cu FMI. „Ordonanta 50/2010 privind creditele populatiei pune in pericol acordul cu FMI. Guvernul si partidele din coalitie au o pozitie inflexibila fata de modificarea susbstantiala a OUG 50 privind creditele populatiei prin neaplicarea prevederilor la creditele in derulare. Autoritatile considera ca este anormal ca FMI sa vina in Romania si sa sustina exclusiv pozitia bancilor”

Adevarul: Băsescu a chemat FMI la Cotroceni: „Am găsit alte soluţii privind deficitul României”. „Negocierile cu FMI au intrat în impas din cauza OUG 50 privind creditele populaţiei prin neaplicarea prevederilor la creditele în derulare.”

Romania libera: FMI negociază dur situaţia creditelor. „La doar o zi distanţă de încheierea vizitei FMI la Bucureşti, negocierile au intrat în impas, în prin cipal din cauza condiţiei de modificare a OUG 50 privind creditele populaţiei, astfel că vizita misiunii s-ar putea prelungi şi nu este exclusă suspendarea acordului, potrivit unor surse apropiate discuţiilor”

Ziarul financiar: Grupul BCR, controlat de Erste, a făcut profit net de 6 mil. lei în trimestrul al III-lea. „Creditele neperformante, pierderile de venit din comisioane şi trezorerie au adus cel mai mic profit trimestrial din ultimii 5 ani.”

Evenimentul zilei: Dan Andronic: “PDL nu va avea soarta ţărăniştilor. Emil Boc e undeva pe la 7-8”. „Dan Andronic vorbeşte într-un interviu acordat EVZ despre prezentul şi viitorul PDL, despre strategia “radicală” a opoziţiei şi despre banii care au cumpărat conştiinţe în presă. Consultantul politic îi dă şi o notă premierului Emil Boc, ale cărui probleme de imagine le pune pe seama crizei economice.”

Puterea: Oprescu despre PRM: Curăţenie morală, verticalitate şi curaj. Vadim despre Oprescu: bandit neruşinat, derbedeu, şobolan, japiţă, bulangiu. „Sorin Oprescu aduce un elogiu Congresului PRM, la numai câteva săptămâni după ce revista România Mare îl “gratulează” pe primar cu cele mai urâte cuvinte posibile.”

Curierul national: La 1 decembrie vom avea 225 km de reţea metropolitană din Netcity. „Demarat în luna iunie 2008, proiectul reţelei metropolitane de fibră optică pentru telecomunicaţii în municipiul Bucureşti – Netcity, va fi finalizat, până la sfârşitul anului 2012, dezafectarea ultimelor opt zone fiind demarată la sfârşitul săptămânii trecute.”

StareaPresei.ro 

0 comentariu

laur 28-11-2010 - 07:16

Imi pare rau dar dl.Presedinte te indeamna la emigrare, iar altii pleaca de foame ca sa nu spun ca unii au plecat la furat ca in Romania nu mai aveau loc de altii sau si mai rau: nu mai aveau ce sa fure. Teoria este buna dar practica te omoara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult