Acasa Revista Presei Revista presei. Recesiune si in 2011

Revista presei. Recesiune si in 2011

scris de Ziua Veche
0 afisari

FMI crede că economia nu scapă nici în 2011 de recesiune , conform Ziarului financiar . Pentru 2010, noile prognoze indică scăderea PIB cu 1,5-1,8%, iar pentru 2011 cu 0,5%.

Bursa  anunta ca speculatorii au prins gustul cerealelor . Din cauza inundaţiilor şi a ploilor din ultima vreme, producţiile agricole de cereale au fost puternic diminuate, dar fermierii noştri au găsit o oportunitate să-şi reducă din pierderi, profitând de climatul internaţional în care preţurile la cereale au explodat din cauza secetei din Rusia şi Kazahstan.

 

Curierul national  informeaza ca Băsescu a purtat discuţii cu membrii CSM  pe tema Raportului Comisiei Europene. Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Florica Bejinaru, a declarat, ieri, după discuţiile cu şeful statului, că a fost o întâlnire constructivă, între membri care au acelaşi scop, ridicarea monitorizării, precizând că Traian Băsescu nu a făcut reproşuri. Doamna Florica, doamna Florica, vorbiti ca la comitetul de partid…

Evenimentul zilei  o citeaza pe Elena Udrea spunand ca nu exclude candidatura la Primaria Generala. Noua şefă a PDL Bucureşti admite că s-ar înscrie în cursă pentru Primăria Capitalei, dar spune că susţine “o competiţie internă pentru toţi doritorii”.

Gandul  anunta ca majoritatea românilor l-ar demite pe Băsescu , pedeliştii au dat cu capul de pragul de jos. Cezar Preda cere schimbarea urgentă a lui Boc. Eu am o singura problema cu sondajul IPP: ce e aia referendum pentru demiterea presedintelui?

Si Cristian Preda, citat de Romania libera , sustine ca Guvernul Boc ar trebui schimbat , întrucât partidul a ajuns să se prăbuşească în sondaje.

Adevarul  sustine ca oasele Ceauşeştilor sunt măcinate pentru ADN . Si nu putem rata putina scatofilie jurnalistica: “ADN-ul lui Nicolae Ceauşescu ar putea fi extras mai uşor decât cel al consoartei sale, întrucât osemintele sale au stat într-un teren mai uscat”. Amatorii se pot dedulci in voie cu amanunte picante pe website-ul publicatiei.

In tara in care un fost dictator e dezgropat, ca sa se convinga rudele sale ca este el, studentii, conform Financiarul , ajung de pe bancile facultatilor direct in somaj . 52% nu isi gasesc un job nici dupa 6 luni.

StareaPresei.ro

 

 

0 comentariu

Chris P. 23-11-2010 - 14:41

doamna medic ar trebui sa se gandeasca sa iasa la pensie cat mai curand… probabil spaga nu a fost pe masura dorintelor doamnei specialist…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS