Acasa Revista Presei Revista presei. Rechizitoriul DNA în Dosarul Duicu

Revista presei. Rechizitoriul DNA în Dosarul Duicu

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Rechizitoriul DNA în Dosarul Duicu consfinţeşte demantelarea potenţialului grup infracţional edificat în jurul acestui mafiot local mehedinţean. Dar rechizitoiul DNA privind Duicu şi acoliţii săi are nervuri care duc peste tot: în Poliţie, Guvern şi chiar în presă, unde îl întâlnim pe confratele Andrei Bădin.

Revista presei. Rechizitoriul DNA în Dosarul Duicu (foto:pressalert.ro)

Rechizitoriul DNA în Dosarul Duicu. Procurorii confirmă din nou că şeful CJ Mehedinţi făcea trafic de influenţă în Palatul Victoria “DNA susţine şi în rechizitoriul prin care l-a trimis în judecată pe şeful CJ Adrian Duicu că şeful CJ Mehedinţi a făcut trafic de influenţă în Palatul Victoria. Procurorii DNA spun că Duicu şi-a folosit influenţa în sensul că i-a cerut şefului Poliţiei Române să-l menţină pe Constantin Ponea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi în acestă funcţie. În schimb şeful Poliţiei a promis că va interveni pentru ca Duicu să scape de dosarul de incompatibilitate” (Gândul)

Baronul de Mehedinți Adrian Duicu, trimis în judecată alături de șeful IPJ Ștefan Ponea și alte persoane implicate, inclusiv jurnalistul Andrei Bădin “Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a șefului Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, pentru trafic de influență, cumpărare de influență, folosirea influenţei şi autorităţii, dare de mită și efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia” (România liberă)

Nati Meir: Abraham s-ar putea face vinovat de anumite fapte de corupţie “Acesta reclamă faptul că Pavel Abraham, avocatul familiei lui Sandu Anghel, i-ar fi promis anumite avantaje, în schimbul unor declaraţii împotriva lui Traian Băsescu ” (Curierul naţional)

Oamenii lui Ponta, executaţi fără milă! “Premierul României ar trebui s-o ţină dintr-un trafic de influenţă în altul, dacă ar vrea să-şi ajute prietenii. Dar, culmea, nu pentru a-i promova pe funcţii, ci pentru a le salva pe cele deţinute în prezent. Şi asta pentru că cei mai loiali oameni ai săi sunt vânaţi de ceilalţi grei ai coaliţiei de guvernământ, care îi executa fără milă, doar pentru că sunt consideraţi printre puţinii demnitari rămaşi loiali premierului” (Naţional)

Gigi Becali vrea să-l distrugă pe singurul doctor care i-a pus diagnosticul corect “Pentru a obține întreruperea pedepsei, Mogulul din Pipera a adunat în jurul său un grup de „somități medicale” care i-au exagerat boala. Un singur medic s-a încăpățânat să susțină că, pentru suferința lui, Becali nu are nevoie să părăsească penitenciarul. Între timp, patronul Stelei, aflat în permisie, a recunoscut că a jucat teatru” (EvZ)

Băsescu cere Avocatului Poporului să conteste la CCR modificările la Legea Educaţiei “În scrisoare, Traian Băsescu îi aminteşte lui Victor Ciorbea că a mai făcut o solicitare în acest sens pe 4 iulie, fără ca Avocatul Poporului să dea curs acestei cereri” (Cronica română)

Chevron: “Vom continua explorările gazelor de şist din România” Radulian, INFP: “În cazul fracturării hidraulice există un anumit nivel de seismicitate şi se produc micro-cutremure, dar doar în zona unde au loc aceste foraje” (Bursa)

Dan Dungaciu: Europa şi Rusia sau dragoste în vremea holerei “Indiferent cum vor arăta sancţiunile economice finale, momentul a fost deja pierdut. Ezitarea europeană a dat prilejul la reevaluări. Moscova a câştigat timp, iar diplomaţia rusă a lansat deja mesajele de rigoare – toate menite să adâncească pana euroatlantică” (Adevărul)

Top 10 ținte-sancțiuni împotriva Rusiei “Doborârea zborului Malaysia Airlines ar putea forța în cele din urmă Europa să impună sancțiuni mai aspre Rusiei. Din moment ce Moscova a anexat Crimeea acum patru luni, liderii europeni s-au îngrijorat în privința unui posibil recul, dacă ar fi pedepsit Rusia. Motivul: ​​legăturile comerciale extinse dintre Europa și vecinul său puternic” (Puterea)

StareaPresei.ro

95 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 13:34

News Alert •
Abraham: „Bătrânul” de la Bucureşti e membru PDL (VIDEO!)
Dosarul Bercea-Băsescu merge mai departe

Domnul Mondial și Domnul Anticorupt
I se spune Costică naşu`, are 60-62 de ani, a fost membru PDL şi are o maşină Q7 – el este „bătrânul” de la Bucureşti, care ar fi primit (conform procurorului Eugen Iacobescu) jumătate de milion de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru o intervenţie, conform antena3.ro.
Dezvăluirea a fost făcută de avocatul familiei Bercea, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Apărătorul lui Bercea a spus că are aceste informaţii de la clientul său Florin Anghel, zis şi Băsică, cel care este fiului lui Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel.
Avocatul Abraham a precizat că se gândeşte serios să-l propună ca martor pe Costică naşu`.
Abraham a continuat spunând că acest misterios din dosarul Bercea, zis şi „bătrânul” de la Bucureşti, este persoana care ar fi făcut legătura între Mircea Băsescu şi preşedintele ţării, altfel spus e „cuplat” la familia prezidenţială.
Cel poreclit Costică naşu` are un autoturism „de culoare cerului senin”, deţine două firme implicate în CFR şi a avut o ofertă de 100 milioane euro pentru lucrări în Ministerul Transporturilor, a adăugat Abraham.
Maşina lui este înmatriculată în Bucureşti, dar el locuieşte în Ilfov. Soţia lui a decedat recent şi, se pare, are două fete, a mai spus apărătorul clanului Bercea.
Răzvan Savaliuc, de la publicaţia Lumea justiţiei, citat de antena3.ro, susţine că unul dintre anchetatori ar spune că „bătrânul” de la Bucureşti este Traian Băsescu.
Savaliuc, despre posibila identitate a misteriosului ”Bătrânul”:

Interceptări: Traian Băsescu, Udrea şi Dorin Cocoş, în interceptările ALRO
Preşedintele Traian Băsescu, fostul şef al Administraţiei prezidenţiale Elena Udrea şi fostul soţ al acesteia, Dorin Cocoş, apar în stenogramele ruşilor de la ALRO Slatina, convorbiri extrase din dosarul ce poartă numele societăţii.
Informaţiile au fost prezentate luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
Dosarul a fost deschis în 2007, pentru suspiciuni de subminarea a economiei naţionale.
Citiţi şi Documente ÎNGROPATE ani de zile: Traian Băsescu a coordonat personal afacerea ALRO. De ce NU TREBUIA privatizată societatea
sursa Coty …

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 29-07-2014 - 13:37

Raport al Consiliului Europei: Averile ilicite din România au atins cote îngrijorătoare

Raportul detaliat al experților europeni analizează situația din țara noastră în domeniul activităților legate de spălarea banilor, inclusiv cele legate de corupție și evaziune fiscală. Autorii raportului avertizează asupra pericolelor pe care acumularea unor averi însemnate provenite din surse ilicite pe poate avea asupra siguranței economice a țării noastre, în ciuda faptului că legislația menită să combată asemenea infracțiuni s-a îmbunătățit. “Totuși, sunt necesare măsuri suplimentare pentru a soluționa deficiențele structurale referitoare la procesele judiciare și la consolidarea legii”, se arată în documentul citat.

Potrivit opiniei Biroului Procurorului General al României, prezentată în raport și citată de agenția Agerpres, riscul manifestării fenomenului spălării banilor este ridicat întrucât nivelul averilor ilicite generat în România este semnificativ, ajungând la o proporție substanțială din PIB. Se estimează că în aproximativ 80% dintre cazurile de generare a averilor ilicite sunt implicate grupuri organizate, ceea ce crește probabilitatea ca spălarea banilor să ia forma unor activități sistematice.

Conform estimărilor Comisiei Europene, în România proporția economiei subterane în anul 2011 reprezenta 30% din PIB (iar în 2013 proporția scăzuse la 28,4%), ceea ce corespundea unor pierderi de 40 de miliarde de euro generate prin fraude economice și evaziune fiscală. În anul 2012, numărul fraudelor economice a fost de 41.820, față de 39.124 în 2011 și 34.730 în 2008; numărul cazurilor de evaziune fiscală în 2012 a scăzut la 25.586, de la 29.077 în 2011, dar a fost dublu față de cel înregistrat în 2008 (12.579). Numărul cazurilor de uz de fals în România a înregistrat în 2012 o ușoară creștere față de anul anterior, de la 13.680 la 13.829, dar s-a redus față de 2008 (14.979).

Numărul persoanelor puse sub acuzare pentru evaziune fiscală în 2012 a sporit cu peste 50% comparativ cu 2007, ajungând la 1.620, deși această tendință a fost determinată în parte de o rată crescută de detectare și punere sub acuzare. ”Pericolul este agravat de faptul că România este plasată la granița estică a Uniunii Europene și are o lungă frontieră terestră, fluvială și maritimă cu trei țări care nu sunt membre ale UE, dar și unul dintre cele mai mari porturi europene”, menționează raportul citat.

Averile ilegale străine aduse în România pentru a fi ‘spălate’ constituie o altă amenințare semnificativă. Mulți indicatori sugerează că România este atractivă pentru bandele de criminalitate organizată și pentru evazioniștii fiscali. Aceasta este și urmare a poziției strategice a țării la granița estică a UE, dar și pentru că este parte a rutei balcanice și a celei euro-asiatice. Informațiile disponibile arată că membri ai grupurilor organizate din foste republici sovietice și din Italia investesc în active din România. Deși România nu este un centru financiar major și expunerea sa la averile ilegale străine este limitată, acesta este un domeniu de interes pentru autoritățile române. Riscul legat de averile ilegale străine este determinat inclusiv de faptul că România are o valoare ridicată de active bancare ale filialelor și subsidiarelor străine — indică documentul citat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 13:46

תאכל הזין, טיפש!

Pribeagul 29-07-2014 - 22:38

Romania este stat mafiot. Mafiotii folosesc institutiile statului pentru a jefui poporul si a realiza averi ilicite de valori inimaginabile. Presedintele tarii a ajuns Regele mafiotilor.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 29-07-2014 - 13:49

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, atac dur la adresa ministrului Transporturilor: „Ioan Rus e omul lui Băsescu”

Radu Mazăre a făcut o declaraţie şoc la ieşirea din sediul IPJ Constanţa, unde s-a prezentat în cazul controlului judiciar, el fiind cercetat în dosarul Campusului Social “Henri Coandă”.

Jurnaliştii EVZ l-au întrebat pe primarul Radu Mazăre ce se va întâmpla, până la urmă, cu Portul Constanţa, după ce ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a subliniat joi, 25 iulie, că, în opinia sa, statul român trebuie să rămână acţionar majoritar la compania care administrează Portul Constanţa, care este de altfel obiectiv strategic naţional. „Eu nu am vorbit cu Ioan Rus despre port, eu am vorbit cu Victor Ponta. Eu ştiu că este prieten cu Băsescu şi era normal să aibă aceeaşi părere ca şi el. Păi nu l-a scăpat Rus pe Băsescu de la referendum”, a fost declaraţia edilului Constanţei.

Mazăre vrea Portul Constanţei

Ioan Rus a declarat recent, în emisiunea Jocuri de Putere, prezentată de Rareş Bogdan la Realitatea TV, că, în opinia sa, ar trebui să rămână în posesia statului român.

„Eu cred că acolo (la portul Constanţa – n.r.) putem privatiza până la 50% plus o acţiune, 50% plus o acţiune minim trebuie să rămână în proprietatea statului. Adică putere de decizie să o aibă statul. Diferenţa – că se cedează comunităţii locale, că se vinde pe bursă şi vor fi unii care vor cumpăra şi se va modifica, să spunem, puţin, structura acţionariatului, am aduce şi alţi acţionari care să aibă viziune, din cei care au experienţă legată de această activitate – nu este o decizie care îmi va aparţine. V-am spus ce gândesc eu, este o decizie care va aparţine Guvernului României şi nu a ministrului Transporturilor. Astăzi, când noi vorbim, eu aşa gândesc. Nu exclud posibilitatea să dăm comunităţii locale, nu exclud varianta în care să dau acţiuni pe bursă”, a declarat Ioan Rus, care crede că Portul Constanţa o infrastructură strategică şi de interes naţional.

Portul Constanţa este administrat de către de o companie deţinută în proporţie de 60% de Ministerul Transporturilor, 20% de Fondul Proprietatea şi 20% de Primăria Constanţa.

Prin proiectul unei Hotărâri de Guvern care este trimisă spre avizare, premierul Victor Ponta vrea să transfere 13% din acţiunile statului către Primăria Constanţa şi să listeze pe bursă încă 14% din acţiunile deţinute de stat la compania care administrează portul, ceea ce ar însemna că Ministerul Transporturilor şi Radu Mazăre vor rămâne fiecare cu 33% . Ideea că statul ar putea pierde pachetul majoritar a stârnit ample controverse, atât în lumea politică, cât şi în rândul operatorilor portuari şi a sindicatelor din port, scrie EpochTimesRomania.ro.

Nici fostul ministru liberal al Transporturilor, Ramona Mănescu, nu a fost de acord cu descentralizarea Portului Constanţa, pe acelaşţi motiv ca şi Ioan Rus. Plus de asta, ministrul liberal a menţionat în acea perioadă că Radu Mazăre nu are resursele financiare pentru a susţine investiţiile în port.

Plecarea liberalilor de la guvernare a adus noi schimbări, plus altele care urmează să se facă, după cum au şi anunţat la scurt timp ministrul de atunci, Dan Şova, şi premierul Victor Ponta.

„Să-i dai Portul Constanţa lui Mazăre… ăsta-i un element de dispreţ pentru interesul naţional. Nu am niciun dubiu. Un port care face investiţii de 500 de milioane în ultimul an să-l ia Măzărică, clovnul naţional, să facă ce vrea acolo. Nu se poate, e ca şi când ai da Otopeniul la oraşul Otopeni pentru exploatare”, a declarat anterior preşedintele Traian Băsescu.

Mai mult, preşedintele României a făcut un apel public prin care trebuie să avizeze această hotărâre: „Fac un apel public la cei care trebuie să avizeze această hotărâre. Nu luaţi ca pe o ameninţare, îi atenţionez că foarte probabil vor trebui să răspundă în faţa legii, riscul este foarte mare. Fondul Proprietatea poate să îşi vândă procentele şi să pună statul român în dificultate atunci când are de derulat operaţiuni de securitate naţională prin Portul Constanţa. Am atins acest subiect ca un avertisment la cei care vor fi împinşi să semneze. Vă asigur că se va face următorul joc, vor fi delegaţi secretarii de stat. Ilegalitatea e majoră şi sfatul meu este să nu semneze. Eventual, să îl lase pe Ponta să semneze singur”, a declarat Traian Băsescu.

Mazăre, sub control judiciar

Edilul Constanţei s-a prezentat marţi, 29 iulie, mai devreme de ora 12.00 la IPJ Constanţa, unde a dat cu subsemnatul în cazul controlului judiciar, pentru a putea ajunge în timp util la Craiova. El va participa la şedinţa Consiliului Naţional PSD, unde Victor Ponta urmează să-şi anunţe candidatura preşedinţie. „Mă duc să-l susţin pe Victor Ponta la Craiova. Îl susţin ca preşedinte”, a declarat Radu Mazăre, pentru evz.ro.

Este cea de-a şaisprezecea oară în care edilul se prezintă la sediul IPJ Constanţa. Până acum, primarul a semnat controlul judiciar la poarta numărul 1 a IPJ-ului, însă de această dată, poliţiştii l-au dus pe Radu Mazăre într-un birou al inspectoratului, unde presa nu a avut acces şi de unde a ieşit în cdoar câteva minute. Evident , primarul Constanţei a ajuns la poliţie cu un autoturism marca „Jaguar”, decapotabilă.

Antibasistul 29-07-2014 - 14:15

Numai idioții nu vad ca Rus e omul lui Băsescu!!!

UnUL 29-07-2014 - 14:51

Idioți sunt cei care halucinează ca tine.

Antibasistul 29-07-2014 - 15:15

Numai idioții basisti ca un NUL, nu vad ca Rus e omul lui Băsescu!!!

UnUL 29-07-2014 - 17:23

Ni-noo, ni-noooo!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 15:37

תאכל הזין, טיפש עם תיאבון בריא!

Pribeagul 29-07-2014 - 22:53

Portul Constanta, o gaina care oua oua de aur, facuta si crescuta cu multa truda si sacrificii de poporul roman. Cum sa dai din mina o bogatie cum este o gaina care oua oua de aur? Stan Patitul, ajuns in conducerea statului, stupid cum e, n-are cum sa stapineasca situatia, asa ca scapa de ea.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 16:19

Fraţii Traian şi Mircea Băsescu ar putea fi şi verigi într-o reţea internaţională de trafic clandestin controlat cu arme destinate zonelor de conflict?

Încercăm de câteva săptămâni să înţelegem idioţenia în care s-a lăsat prins Traian Băsescu. El nu şi-a dat seama că nu fratele său este miza acestui scandal ce se conturează din ce în ce mai mult ca o veritabilă diversiune menită să ascundă ceva mult mai grav.

Încă din zilele imediat următoare punerii în scenă a regiei scandalului “Băsescu-Anghel (alias Bercea Mondial)” au circulat informaţii extrem de grave despre resorturile sale şi despre regizorii din culisele afacerii.

Prima informaţie, aparent incredibilă, ne aducea la cunoştinţă agitaţia febrilă în care a intrat domnul Duane Butcher, fostul însărcinat cu afaceri ad interim al Statelor Unite ale Americii la Bucureşti şi audienţele de maximă urgenţă solicitate de acesta, concomitent cu convocarea la briefig a colaboratorilor Departamentului de Justiţie al SUA din Ministerul Public al României.

Domnul Duane Butcher a învederat imperativ oficialilor români “surprinderea şi îngrijorarea faţă de turnura cazului domnului Mircea Băsescu, în contextul unor aluzii făcute la un post de televiziune, care sugerau implicarea fraţilor Băsescu în afaceri cu armament situaţie care, dacă va scapa controlului, poate dăuna SUA”.

Nota bene: 1. Departamentul de Stat, Departamentul Jusției şi FBI şi-au trimis de mai multe ori, în anii anteriori, emisarii la Cotroceni, în încercarea de a descâlci iţele încurcate ale unor operaţiuni clandestine de trafic cu arme, cu înalte implicări ale unor oficiali de la Bucureşti.
2. Este în practica internaţională a serviciilor speciale, care controlează traficul clandestin cu arme, “întoarcerea” traficanţilor pentru a lucra în operaţiuni speciale subscrise strategiilor politice realizate prin mijloace secrete.

3. În interiorul unora dintre comisiile parlamentare speciale, din România, care ar trebui să supervizeze operaţiunile externe delicate ale serviciilor secrete, au existat murmure de nemulţumire în legătură cu protecţia acordată livrărilor de arme părţilor implicate în evenimentele în desfăşurare din Ucraina.

4. Demersul precipitat al însărcinatului cu afaceri a.i. D. Butcher nu ar putea fi una dintre explicaţiile plauzibile ale manierei şi grabei cu care se întrevede instrumentalizarea judiciară a cazului?! Caz apărut pe fondul defecţiunilor generate de lupte intestine şi fratricide ale serviciilor secrete, poziţionate, unele sub autoritatea lui Traian Băsescu, altele obediente lui Gabriel Oprea prin “doctorii în ştiinţe militare şi informaţii”, creaţi de el, la foc continuu, şi poziţionaţi acum în funcţii pentru care sunt obligaţi.

Cine şi de ce a acoperit partea “ţigănească” a scandalului fraţilor Băsescu?

Un serviciu de informațţii naţional şi un altul departamental, aflate într-o permanentă competiţie neloială, au “conservat” din anii 2010-2011 documentele care atestau cumpărarea şi traficarea influenţei familiei preşedintelui în scopul exonerării de răspundere penală a familiei Anghel. Clanul Bercea era unul dintre capetele afacerilor cu “fier vechi” din patrimoniul Căilor Ferate, în principal şi nu întâmplător, de pe la începuturile carierei lui Traian Băsescu la Ministerul Transporturilor.

Nu este mai puţin adevărat că şi fostul premier Adrian Năstase a încercat să impună casarea la fier vechi a materialului rulant funcţional al Căilor Ferate, cu scopul de a capta bunăvoinţa electorală din partea mafiei fierului vechi.

Printre dezmembratorii de active industriale în scopul valorificării acestorala fier vechi s-a aflat şi “Dom’ profesor” Virgil Măgureanu, aşa că nu trebuie să ne mire ce de “lume bună” şi-a murdărit mâinile şi costumele de stofă fină cu “rugină din ruinele industrializării socialiste”, pe care tot această lume a propăvăduit-o de prin amvoanele propagandei C.C. al P.C.R. , în a cărui nomenclatură specială se aflau.

Familia colectorilor de fier vechi a “Mondialilor” are o impresionantă panoplie de “N.U.P.-uri. Circa una sută! Adică tot atâtea cauze penale la care Justiţia a rămas oarbă în sensul negativ al simbolului imparţialităţii.

Denominaţia “Mondialul” a capului familiei a fost tălmăcită de acesta ca expresie a dimensiunilor internaţionale ale afacerilor sale, ceea ce duce cu gândul la reţele transnaţionale, care nu pot opera în afara înaltei protecţii politice şi judiciare, tot transnaţionale.
sursa Coty …..

UnUL 29-07-2014 - 17:24

Minciuni reșapate.

Antibasistul 29-07-2014 - 18:53

Tu ești securist reșapat!

UnUL 29-07-2014 - 18:59

Dacă eu sunt securist, tu ești bastadul unui securist.

UnUL 29-07-2014 - 19:00

„bastardul”, evident!

Antibasistul 29-07-2014 - 19:17

In timp ce tac-tu puscariasul de drept comun, legionarul era la puscarie ma-ta te-a facut cu un client țigan, SECURISTULE, bitangule!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 19:21

Kumm ma’h …Ciu habule , gonoiul hodorogit sa fie …neam cu …mine !
NICIODATA !
Poate a fost avortat, poate a fost incurcat la Maternitate,
Dar Tzagan , nu !

UnUL 29-07-2014 - 19:57

 Bășinel, hai să recapitulăm:
– Taică-tău a fost securist.
– Tu ești bastard.
– Tu ai fost pușcăriaș de drept comun.
– Ai șters-o dreaku știe cum din țară, apoi ai fost expulzat rând pe rând cu picioare în dos din Australia și Austria.
– Cu banii furați prin străinătate ți-ai cumpărat niște apartamente.
– Acum trăiești ca un parazit din chirii fără să muncești nimic.
– Ești mereu un critic violent al justiției pentru că ți-i teamă că te ia ilicitul.
– Repeți cu nesimțire aceleași calomnii ticăloase la adresa familiei mele.
– Ești un gunoi infect.

Antibasistul 29-07-2014 - 21:12

un NUL nebunul basist cretin, sa recapitulam:

– pe toate forumurile forumistii îsi bat joc permanent, de tine si prostia ta imensa.
-Rîd toți de tine si de modul idiot in care zilnic o faci pe desteptul DESI DAI PERMANENT IN GROPI!
– Ce a furat, escrocat tac-tu de a fost bagat la racoare cu puscariasii de drept comun?!!
– Nu cumva ma-ta s-a prostituat, de te-a conceput cu un client țigan, cînd tactu a fost închis?!!
-Precis si parinții, bunicii, strabunicii tai au fost retardați, cretini ca tine, la fel de mincinosi ordinari va tine, AȘCHIA NU SARE DEPARTE DE TRUNCHI!!!
– un lucru E CLAR , a fost doar portar la UBB, minți ca ai doctora, retardatule!!!

Antibasistul 29-07-2014 - 21:27

Capitolul II.

-tac-tu a furat, NU EU, de aceea a fost închis!!!
– nu am criticat niciodata violent justiția, da dovezi ca am facut-o!!
-pentru puținii bani cistigați cinstit am dovezi de la firmele unde am lucrat in strainatate ca de la ele îi am, acolo am muncit, nu furat, ca tac-tu!!!
-Nu am fost expulzat, CA DOVADA: în Iunie am fost la Ambasada Austriei, Consulat, mi-au eliberat o nou carte de identitate austriaca, pentru ca cea veche a expirat!
Concluzia: esti un retardat propagandist basist, fost portar la UBB, o stîrpitura umana, BITANGULE!!!
PS. Eu doar am spus adevarul ca esti un securist reșapat, ca raspuns te-ai luat de familia mea, M-AI OBLIGAT SA-ȚI RASPUND LA FEL!!!

UnUL 29-07-2014 - 22:59

Bășinel, minți de stingi, și nici măcar nu minți frumos.
Oricum, sunt zguduit că ai izbutit o postare de mai mult de 3 rânduri, fără kkt, scuipat și alte acte fiziologice – dar, evident, cu aceleași minciuni ordinare denigratoare la adresa familie mele și laudative la adresa ta.

Antibasistul 29-07-2014 - 23:17

Mincinosul basist un NUL, striga mincinosii!!!
Pentru ce am scris deasupra despre mine am dovezi, am chiar si un cazier curat din Australia trimis in Austria, mi-a fost cerut de austrieci cind am cerut cetațenia austriaca!!!
Am si un cazier curat, de la austrieci!!!
Am si cazier curat, in Romania!!!

UnUL 29-07-2014 - 23:51

Foarte bine: poate îmi spui și ce „dovezi” ai pentru minciunile ticăloase și ordinare pe care le debitezi despre familia mea.

Antibasistul 30-07-2014 - 00:18

Daca-mi spui tu, întîi, ce ”dovezi” ai pentru minciunile ordinare ce le-ai scris aici, despre familia mea, îți spun si eu!

Tu ai fost primul care ai început sa minți cu nerusinare despre mine si familia mea, M-AI OBLIGAT SA REACȚIONEZ, LA FEL!!!

UnUL 30-07-2014 - 08:04

Nu-i adevărat, Bășinel. Eu recunosc că am bătut câmpii ca să te enervez, dar asta doar pentru că tu te încăpățânezi de mult (ȘI TU AI ÎNCEPUT, nu eu!) să preiei porcăriile pe care Salaud și Parpanghel le scriu despre tata și în general despre familia mea. Poți să scrii în continuare imbecilitatea cu portarul, nu mă enervează ci mai degrabă mă amuză. Dar când te atingi de tata, care a fost un martir și un erou, văd roșu și fac urât. Îți propusesem ier să terminăm cu prostiile astea, dar tu ai recidivat, și atunci eu am reacționat debitând și eu aberații.

UnUL 30-07-2014 - 08:05

Scuze: „ieri”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 08:17

Ciu Habule,sa nu exageram ,totusi !
Aschia nu sare departe de …tac-su !
Ori batranul legionar a fost condamnat pentru
mai multe delicte de DREPT COMUN,cum ar fi : HOTZIA , EXCROCHERIA si DELATIUNEA ,
in mai multe condamnari !
A fost privat de libertate , fiind considerat ,
Un PERICOL PUBLIC la adresa SOCIETATZI ,
Seamana cu UnUL arsch!

UnUL 30-07-2014 - 08:25

Tot porc, Parpanghelaș, repetând cu nesimțire aceleași minciuni scârboase? Nici nu mă așteptam la altceva de la tine, individ fără caracter, fără morală, fără obraz și fără cei 7 ani de-acasă.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 08:33

Ce atata zarva ? Batranul legionar a fost
DETINUT de DREPT COMUN !
…si tu vei avea aceiasi soarta ,in scurt
timp .

UnUL 30-07-2014 - 08:44

„Bătrânul legionar” a fost un om de o calitate intelectuală și de o rectitudine morală la care canalii ca tine pot doar să viseze. Și, cum spuneam, nu a fost nicicând nici rasist, nici antisemit,, nici intolerant în niciun fel.
Și deținut de drept comun ai fost probabil tu, când te-au prins ca șarlatan – fals vindecător al cancerului. Tata nu a comis în viața mea nici cea mai mică ilegalitate – și în acest spirit m-a educat și pe mine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 09:09


UnUL
30-07-2014 at 08:44
„Bătrânul legionar” a fost un om de o calitate intelectuală și de o rectitudine morală la care canalii ca tine pot doar să viseze. Și, cum spuneam, nu a fost nicicând nici rasist, nici antisemit,, nici intolerant în niciun fel…..”

……”
============================

Batranul legionar a iesit din TIPARELE
LEGIONARISMULUI !
Ar fi fost UnIC , cunoscand atitudinea rasista , xenofoba si antisemita a …MISCARi LEGIONARE !
De fapt si tu …membru al P C R , nu ai fi

fost comunist !

Slalomu intre C U V I N T E !
URMAS DE DETINUT de DREPT COMUN !

VIITOR DETINUT de DREPT COMUN!

UnUL 30-07-2014 - 09:27

Da, boule: cum spuneam, la început mișcare a fost plină de intelectuali de mare calitate, din care unii s-au lămurit pe parcurs și s-au retras. Cum spuneam, tata și-a dat demisia când a văzut încotro merg lucrurile.
Și, da, prostovane, nu știu în ce țară ai trăit dacă nu ești în stare să faci diferența între un simplu membru PCR de conjunctură și un „comunist” (activist, etc.)

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 09:47

”UnUL
30-07-2014 at 09:27
Da, boule: cum spuneam, la început mișcare a fost plină de intelectuali de mare calitate, din care unii s-au lămurit pe parcurs și s-au retras. Cum spuneam, tata și-a dat demisia când a văzut încotro merg lucrurile….

….””

============================
Dupa cum ….MINTZEAI desigur , ca de obicei …
Miscarea LEGIONARA a avut intradevar
intelectuali de vaza la inceput , in jurul

,,GANDIRISMULUI ” cum au fost N . Iorga, T . Arghezi si altii !
dar repede au vazut VALUL de CRIME si ASASINATE comise si …Valea , Vezi moartea lui N . Iorga ucis de …LEGIONARI !
Tac-tu a fost un LEGIONAR -amphutzit ca tine, care a intrat pentru PRIVILEGII , ca tine.
dealtminteri, care ai fost la PCR …FSN si
pedeLEPROZERIA !
Tot pt. PRIVILEGII !
Si la fel de LAMENTABIL vei sfarsi !
priponit-gherlit!

UnUL 30-07-2014 - 10:05

QED : ești cretin, neinformat, infect, scârbos, împuțit și mincinos.
Cum spuneam deja, Mișcarea Legionară, la începuturile ei a cuprins o serie de intelectuali de calitate, idealiști și patrioți, nemulțumiți de situația în care se afla atunci România. E de ajuns să-i cităm, pe Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Vasile Voiculescu, Mihail Polihroniade, Ernest Bernea, Aron Cotruș, Vasile Lovinescu, savantul de fizică nucleară Gheorghe Manu, academicianul Horia Hulubei, istoricul Petre P. Panaitescu, membru corespondent al Academiei, profesorul Eugen Chirnoagă, diplomatul Mihail Sturdza, filozoful si poetul Lucian Blaga, poeții Dan Botta, Radu Gyr și Ion Caraion, marele fiziolog Nicolae Paulescu, descoperitorul insulinei, reputatul filolog Sextil Pușcariu, filozoful Petre Țuțea, poetul Tudor Arghezi, profesorul preot Dumitru Stăniloae, istoricul Constantin Daicoviciu, etc.

UnUL 30-07-2014 - 10:07

P. S.Tata nu avea nevoie de niciun fel de „privilegii”, familia lui era suficient de bogată.
Iar eu n-am absolut nicio legătură cu FSN-ul, tâmpițel.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 10:45

Dai dovada IMBECILITATiiiiiiiiiiiiiii!
Majoritatea celor enumerati de tine , erau copii , la nasterea legionarismului ,
Esti …copios , dar esti HABARNIST !
Unde este N. Iorga din lista copy/paste ?
Esti UnUL ul -BARAT !
Esti …HABARNIST …IMBECILE !

UnUL 30-07-2014 - 11:22

Măi boule, mai informează-te.Și n-am spus că toți au fost în mișcare de la crearea ei, ci că au purtat la un moment dat cămașa verde sau măcar au simpatizat cu mișcarea, fapt manifestat în scrierile lor. Dar ce să știe un imbecil ca tine, îndoctrinat la Ștefan Gheorghiu?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 11:33

Nic i daca la Stefan Pomana ai fi fost,
In maniera asta de IMBECILITATE , nu
Te cunostea FORUMUL !
Tupeist -Bhasist ,
UnUL -arsch !

Ia ,,Premiul de Consolare”

http://baselandia.files.wordpress.com/2013/11/cado.jpg?w=645&h=356

UnUL 30-07-2014 - 11:36

@Parpnghel
Eu vorbeam de „instrucția” ta, nu de studiile mele, tâmpitule.
Ca să reiau ideea, mișcarea legionară a degenerat rapid. Ca să-și lărgească baza de mase, Garda de Fier a primit in rândul ei tot felul de elemente declasate de la marginea societătii. Și acest fenomen s-a întâmplat îndeosebi în sud – mai ales la București, dar nu numai – pentru a se crea o suținere p o p u l a r ă și o „masă critică” de votanți” capabili să aducă mișcarea la guvernare – și mult mai puțin în Ardeal sau în Bucovina. Iar rezultatele s-au văzut, culminând cu rebeliunea legionară și masacrele pe care unii încearcă să le nege.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 11:43

IMBECILE , la mine nu tzine ,,,,
…incearca si tu la ….papagali -perushi-gay

NExt step:

Pe cand … eutanasierea politica a unor javre?

http://baselandia.files.wordpress.com/2013/09/teacher3.jpg?w=645&h=462

UnUL 30-07-2014 - 12:16

„Nu ține” CE, vită?
Oricum, la tine „nu ține” nimic din ce contrazice câtuși de puțin ideile tale tâmpite și fixe.
P.S. Cred că am greșit că am presupus că ai fi făcut studii la Ștefan Gheorghiu. De fapt, după metodele folosite și încercare de a te băga cu bocancii în viața omului, de a minți și dezinforma, este evident că ai urmat școala de ofițeri de securitate de la Băneasa.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 12:29

….Gonoiere ;
…amandoua , concomitent !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 12:31

si …sa te mai bucuri ;

In ani de criza s-au facut reparatii la vila Dante cu …economie! :)))

anul 2011 reperatii captitale, consolidare si modernizare 2.436.210 lei
anul 2012 ACHIZITIE MOBILIER 555.930 lei

http://baselandia.files.wordpress.com/2013/08/dante1.jpg?w=645&h=446

Ionel 30-07-2014 - 12:43

@UnUl: Specificul basist liberal: dupa ce se folosesc de Bercea il baga la puscarie si asta e o schema falosita cu succes si in alte cazuri. Acum cautati sa profitati de imaginea legionarilor ca din ianuarie anul viitor sa-i bagati la puscarie cu legile lui Crin .

UnUL 30-07-2014 - 12:59

Ionele, ești idiot: Nu mă folosesc de nicio imagine a legionarilor, care a sfârșit prin a deveni o mișcare dezgustătoare, ticăloasă și criminală. Voiam doar să arăt că întotdeauna lucrurile trebuie privit nuanțat și că nimic nu e alb sau negru ci doar în diferite nuanțe de gri. P.S. Și pe cine să „băgăm” la pușcărie (de ce persoana a doua plural, când eu nu am nicio treabă cu implicarea în politică) când mișcarea a dispărut de peste 70 de ani?

UnUL 30-07-2014 - 13:00

@Parpsanghel
Chiar că ești idiot. Ce legătură are discuția noastră cu Vila Dante – acum proprietatea guvernului?

Ionel 30-07-2014 - 13:08

Hai sa nuantez ce am spus: partidele liberale, adica care se cred liberale ca sa nu se infurie Mircea, profita de tot incepand de la partea anticomunista pana la Eliade , Nae Ionescu etc. Dupa ia apar sub forma de detractori, cu urlatorii de serviciu si incepe marea mocirla si balaceala in noroi cu idei ,,antinationaliste” etc. Bineanteles, acum nu esti legionar si in nici un partid dar partidul (dizolvat in neant de frica alegerilor) pe care il simpatizezi….hai ca m-am plictisit sa-mi bat capul cu tine! E prea cald.

UnUL 30-07-2014 - 13:30

Bun, Ionele, păcat că e prea cald, că tocmai începeam să înțeleg ce vrei să spui.
La mine e înnorat și e chiar răcoare, așa că dacă dezvoltai argumentația probabil – cum nu am motive să mi se încingă creierul – ți-aș fi și răspuns.
În ceea ce privește Mișcarea legionară și evoluția (sau, mai exact, involuția) ei, e totuși simptomatic că toți acești mari intelectuali de care vorbeam mai sus s-au detașat mai devreme sau mai târziu de ea.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 08:50

Cu rectitudinea , doar in fragmentare , gonoiule !
Cu rect tu ai o atitudine , fiind UnUL care ai …
Lustruit gaoaza Qiorrpekului ca nimeni altul !
La pripon . vei avea okazii.!

UnUL 30-07-2014 - 09:22

Te crezi inteligent și spiritual dar ești doar un porc împuțit care grohăie și produce dejecții care duhnesc pe forum.

jan dinu 30-07-2014 - 09:34

LORDul nostru Parpanghel
Are aici un mare tzel
Cum sa-l critice pe Base ….
IN picturi chiar ticaloase !
EL primeste gologani
De la shatra cu tzigani
Adunati pe la ANTENE
Toti fiind doar pui de – lele- !
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 10:48

Si , nu uita …LEGIORANISMUL a fost o
MISCARE CRIMINALA !
Stai , sa vedem daca PDL nu a comis un
GENOCID la adresa …POPORULUI
R O M A N !

UnUL 30-07-2014 - 11:28

Nu A FOST; a devenit la un moment dat, degenerând și acceptând în rândurile lui tot soiul de criminali , borfași și canalii.
Și e o imbecilitate să judeci în bloc, punându-i pe toți în aceeași oală. Chiar și printre activiștii PCR sau printre ofițerii de securitate – mai ales cei din perioada mai recentă – au existat și oameni normali, corecți și cu bun simț Eu, a cărui familie a avut enorm de suferit din cauza regimului și a persecuțiilor securității, refuz să-i judec pe toți în bloc.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 11:38

In ANSAMBLU , MISCAREA LEGIONARA a
fost CATALOGATA drept ;
O MISCARE CRIMINALA , XENOFOBA si
ANTISEMITA !

Exceptiile intaresc REGULA ,
iar tac-tu nu a fost exceptia , devreme ce a fost condamnat pentru ; HOTZIE , EXCROCHERIE si DELATIUNE !

Sa nu incurcam , NOTIUNILE !

PEDELEPRA schizoida !

UnUL 30-07-2014 - 12:12

Tata n-a fost condamnat pentru nimic din toate astea, canalie infectă, ci – printre altele – pentru „refuz de denunț” – adică tocmai pentru a fi refuzat să devină turnător.
Și, cum ți-am spus, judecare și lipirea de etichete pe un fenomen ÎN ANSAMBLU LUI, fără nuanțe, este o dovadă de imbecilitate crasă.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-07-2014 - 12:27

,,PRINTRE ALTELE”
metoda de a ELUDA ESENTIALUL !
In fatza EVIDENTELOR !
Nu tzine , nici macar la proStache !
slalomul intre ADEVAR si MINCIUNA
este un sport letal !
pt. tine GONOIULE !

UnUL 30-07-2014 - 12:52

Și care ar fi, mă rog, „esențialul” după tine – ăla care ar fi fost eludat! – imbecil patentat?
Și nu mai vorbi de minciună, jigodie mincinoasă, care minți AȘA CUM RESPIRI, FĂCÂNDU-I O SERIOASĂ CONCURENȚĂ MITOMANULUI NAȚIONAL PONTOCCHIO!

Ionel 30-07-2014 - 15:18

La buletinul meteo arata ca ai la tine in jur de 50 grade Celsius , asa ca poti sa te scalzi in copaia pentru rate si gaste in timp ce faci o dizertatie universitara de unul singur in lanul de porumb. Eu stau la 3 minute de plaja si am unde sa ma racoresc …Ha! Ha! Ha!

UnUL 30-07-2014 - 17:26

Nu știu unde ai citit prosta asta. Dacă te vei uita la „temperatura la Cluj vei constata că acum sun 28 de grade. Dimineață fiind înnorat era fără îndoială mai puțin.
P.S. Și eu stau pe malul Someșului.

UnUL 30-07-2014 - 17:26

Erată. „prostia”.

UnUL 30-07-2014 - 17:27

… și „sunt”, evident. Promit să nu mă mai grăbesc.

UnUL 30-07-2014 - 17:39

ERATA:

… și sunt, evident bou ! Promit să nu mă mai grăbesc.

Titircă Inimăbună 30-07-2014 - 17:46

Da de unde! Bou este tiganul.

UnUL 30-07-2014 - 18:27

Clonei mele schiloade de la 17 și 39
Iar ai ieșit pe interval, gunoi ambulant, lătură infectă, rahat cu ochi?

Antibasistul 30-07-2014 - 18:31

Felicitari clonei!

UnUL 30-07-2014 - 18:33

Mda, Bășinel, mă miram să ai și tu un dram de bun simț.

UnUL 30-07-2014 - 18:34

ERATA:
Clonei mele schiloade de la 17 și 39
Iar am ieșit pe interval, gunoi ambulant, lătură infectă, rahat cu ochi?

Antibasistul 30-07-2014 - 19:01

:)), bravo!!!

Pribeagul 29-07-2014 - 23:03

In timp ce Mgureanu se pregateste sa dea seama Domnului, Nastase-i inca la inchisoare, Basescu a ajuns Regele mafiotilor. Este de neinteles cum poporul roman care este jefuit ca-n codru de oastea Regelui mafiotilor mai poate sa-l rabde in demnitatea suprema a tarii pe acest nenorocit.

jan dinu 29-07-2014 - 16:24

—- Parpanghelus —- subiectul aici este despre — DUICU —
shi TU nici de-al draku nu pomenesti ,oare de ce ….infractorule ??
JD-USA

CONGO 29-07-2014 - 16:35

tiganu e platit de pesedeu, ptiu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 16:44

Am senzatia ca voi doi , cel putzin , geaba pierdura-ti bukaTZICA din preputz!
Noa/h nu-i bay , va fack IO cu o mika , operatzie estetica si practica !
Borraculle , vei avea parte de …bonus + plata in NATURA de la Call -inn-ICA !
( Aici este ..REVISTA PRESEI ….strulacilor)

UnUL 29-07-2014 - 17:25

„PIERDURĂȚI” fără cratimă, imbecil patentat!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 17:42

Klitorisull lu’h matta cu cratima si labii !
gonoiere!

UnUL 29-07-2014 - 18:32

Și tâmpit, și mârlan! Nu e prea mult?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 18:36

Tzutzerre , nu e mult !Pt . un MONUMENT de
IMBECILITATE ca tine !
–NU e MULT !

UnUL 29-07-2014 - 18:36

P.S. La cele 3 facultăți pe care le-ai făcut nu te-au învățat să scrii?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 18:40

La metta’n quizzda!

UnUL 29-07-2014 - 18:45

Și la care din 3 ai învățat bunele maniere?

UnUL 29-07-2014 - 18:47

E clar că una din cele 3 a fost Facultatea de Dans și Bune Maniere.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 18:50

Nu ma’h ! Tocmai tu pomensti de …de BUNE …Maniere ! OTHREAPA bhasista !

UnUL 29-07-2014 - 18:55

Eu nu înjur ca un vidanjor.
P.S. Am de lucru, nu pot sta toată ziua să discut cu idioții și needucații. Reluăm discuția mai târziu.
Te scuip cu nesaț între ochi, așa cum meriți.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 19:00

Daca ai detine un dram de bun simtz,
Nu ar trebui sa mai apari ! Ca bhasist !
Misiune …imposibila !

http://baselandia.files.wordpress.com/2014/01/gift.jpg?w=645&h=574

UnUL 29-07-2014 - 19:01

Nostim! S-a găsit cine să vorbească de bunul simț !!!

Pribeagul 29-07-2014 - 23:18

Duicu, un timpit ajuns intr-un post de mare raspundere; la fel ca Mazare, ala de la Vrancea etc. Acum Duicu-i pe drumul cel bun (sa ia vre-o 10 ani!), am speranta c-o vor lua cit de repede pe acest drum si ceilalti. Daca Justitia independenta a lui Basescu n-a reusit sa faca nimic, sigur justitia euro-americana ii va da de cap. Imperiul n-are cum lasa granita de izbeliste. Lucrurile trebuie duse pina la capat, adica confiscate si averile ilicite si date la… orfelinate si azile.

CONGO 29-07-2014 - 16:33

Duicu si Ponta – PUSCARIA ESTE MERITATA!

(pana la urma toti pedeseii merg la locul lor: sa faca tabla cu Nastase, sa se mai uita printre gratii la cer si sa ofteze „si ce viata de nababi ne traseseram”

jan dinu 29-07-2014 - 19:00

— Parpanghelus – Antibasistul – Salut – Urbos – Digital —-
au ceva fffffffffff comun : — Basescu — !!
Dupa ce pleaca oficial acesta ….voi dispareti ca magarii in ceatza !!
Dar mai este o posibilitate : Impartiti celula cu — Varanul — in semn de solidaritate cu basini parfumate !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 19:03
UnUL 29-07-2014 - 19:59

Corect, domnule Dinu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 20:05
jan dinu 29-07-2014 - 20:58

— Parpanghelu$ —

Se stie ca esti – Varan –
Cumparat la khilogram
Dar curind vei disparea
La adresa : ghioacea ta !
Sheful vostru – Voiculescu – …
Are averea la sechestru
Shi lefter cum o sa fie
Vei fi sters de la simbrie !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-07-2014 - 21:04

Case closed

Mogul condamnat, caz rezolvat! 😀

“Zece negri mititei au cinat sub luna noua:
Unul insa s-a-necat si-au ramas doar noua.
Noua negri mititei au stat noaptea dupa trei;
Unul s-a-ntrecut cu somnul si-au ramas doar opt din ei.
Opt negri mititei trec prin Devon intr-o noapte
Unul zice: “Eu raman”- si-au ramas doar sapte.
Sapte negri mititei despicau surcele groase;
Unul s-a taiat in doua si-au ramas doar sase.
Sase negri mititei se jucau c-un stup, netotii
Un bondar l-a-ntepat pe-unul si-au ramas doar cinci cu totii.
Cinci negri mititei vor s-ajunga magistrati;
Unul si-a-mplinit dorinta si-au ramas doar patru frati.
Patru negri au plecat, hat, pe mare, mititeii;
Unul a picat in lant si-au ramas doar trei.
Trei negri mititei zic: “La zoo e de noi”.
Pe-unu-l stranse-un urs in brate si-au ramas doar doi.
Doi negri mititei se uscau la soare-un pic;
Unul s-a prajit de tot si-a ramas un negru mic.
Un negru mititel, singur-singurel,
Cu un streang s-a spanzurat si n-a mai ramas nici el. ”

http://baselandia.files.wordpress.com/2013/09/sentinta2.jpg?w=645&h=456

Pungescu Gazian 30-07-2014 - 01:00

ADEVARUL ESTE CA ADEVARUL PUTE!

Dan Dungaciu: Europa şi Rusia sau dragoste în vremea holerei “Indiferent cum vor arăta sancţiunile economice finale, momentul a fost deja pierdut. Ezitarea europeană a dat prilejul la reevaluări. Moscova a câştigat timp, iar diplomaţia rusă a lansat deja mesajele de rigoare – toate menite să adâncească pana euroatlantică” (Adevărul)

Dan Dungaciu spion rus!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult