Acasa Revista Presei Revista presei. Rectorii-parlamentari, incompatibili

Revista presei. Rectorii-parlamentari, incompatibili

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

CurentulANI: Rectorii-parlamentari Ecaterina Andronescu, Florian Popa, Nicolae Robu si Iosif Dragulescu sunt in stare de incompatibilitate „Agentia Nationala de Integritate a anuntat ieri ca rectorii-parlamentari Ecaterina Andronescu,  Florian Popa, Nicolae Robu si Stefan Iosif Dragulescu se afla in stare de incompatibilitate, conform noii legi a Educatiei Nationale”

Agentia Nationala de Integritate

Adevarul: Lăzăroiu, de la Cotroceni la Muncă „Sebastian Lăzăroiu a preluat şefia Ministerului Muncii, fiind nominalizat de premier în ultima zi lucrătoare a interimatului pe care l-a asigurat de la plecarea cu scandal a lui Ioan Botiş

EvZBăsescu lui Lăzăroiu: Îmi doresc să reușiți să continuați reformele „Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a fost nominalizat azi de premierul Emil Boc pentru postul de ministru al Muncii. Lăzăroiu a fost unul dintre cei care au susținut opinia că Emil Boc ar trebui să lase locul unui tehnocrat. EvZ vă prezintă culisele din spatele abandonării variantei Sulfina Barbu, susținută de Boc la Cotroceni, dar nedorită atât de șeful statului, cât și de o parte din colegii ei de partid”

PutereaAdrian Severin. Avere: 1.000.000 de euro. Salariu anual: 75.000 de euro. I-ar fi trebuit un mandat de 14 ani ca eurodeputat pentru a strânge banii „Europarlamentarul Adrian Severin va avea cu siguranţă mari dificultăţi în a-şi justifica averea. El are în acest moment aproape 1.000.000 de euro în conturi, conform declaraţiei sale de avere pe 2010. Pentru a strânge aceşti bani, lui Severin i-ar fi trebuit aproape 14 ani de muncă”

Fin.roAu inceput concedierile la ANAF, Autoritatea Nationala a Vamilor si Garda Financiara „Guvernul a decis, miercuri, desfiin­tarea unui numar total de 4.927 de posturi din Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), dintre care 1.200 ocupate, a anuntat ministrul Finantelor Gheorghe Ialomitianu”

BursaLicitaţie pentru centurile ocolitoare ale Bucureştiului şi Braşovului „Compania Naţională de Autostrăzi (CNADNR) a anunţat că scoate la licitaţie lucrările de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie pentru modernizarea centurii rutiere a municipiului Bucureşti între A1-DN 7 şi DN 2-A2 (două loturi)”

Curierul nationalPune sau nu în pericol sănătatea telefonul mobil? „Concluziile celor mai importante studii internaţionale se contrazic”

Romania liberaTrianon şi România Mare „Sâmbătă, 4 iunie, se împlinesc 91 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon. Maghiarii din România au anunţat că vor organiza manifestări pentru comemorarea semnării tratatului. UDMR Covasna a făcut public luna trecută faptul că în data de 4 iunie, pe teritoriul judeţului, se vor desfăşura o serie de evenimente de comemorare a Tratatului de la Trianon, prin care a fost „destramată” Ungaria Mare”

GandulGrecia e în pragul haosului: Ministerul de Finanţe a fost ocupat de simpatizanţi comunişti iar băncile au fost retrogradate de agenţiile de rating „În timp ce manifestanţii strigau „Avem datoria de a lupta pentru copii noştri”, pe un banner enorm, amplasat în piaţa Syntagma, din faţa Parlamentului, era afişat mesajul „Luptaţi pentru înlăturarea Guvernului””
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult