Acasa Revista Presei Revista presei. Reghe, negocieri pentru preluarea Naţionalei

Revista presei. Reghe, negocieri pentru preluarea Naţionalei

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Surse din cadrul Federaţiei susţin că Mircea Sandu şi Victor Piţurcă nu-şi mai vorbesc deloc, existȃnd zvonuri cǎ au ȋnceput negocieri pentru preluarea echipei de Laurentiu Reghecampf.

Revista presei. Reghe, negocieri pentru preluarea Naţionalei

Naţional: Reghecampf: “Am vorbit cu Mircea Sandu, sunt dispus la o colaborare” ”Înfrângerea cu Turcia a dinamitat Casa Fotbalului: surse din cadrul Federaţiei susţin că Mircea Sandu şi Victor Piţurcă nu-şi mai vorbesc deloc. Mai mult, preşedintele FRF l-a contactat deja pe Laurenţiu Reghecampf, alimentând zvonurile care-l dau pe tehnicianul Stelei drept viitorul selecţioner al echipei naţionale“

Puterea: Victor Ponta şi Crin Antonescu, iubire cu năbădăi ”Gâlceava „bărbaţilor politici” din fruntea USL pe Roşia Montană a continuat, chiar şi după ce s-au întâlnit, faţă în faţă, cei doi lideri, Victor Ponta şi Crin Antonescu. Întâlnirea de urgenţă a conducerii USL a durat în jur de trei ore, rezultatul nefiind unul foarte concludent. Practic, cei doi nu au căzut de acord decât să facă, până la urmă, anunţata comisie specială pe tema exploatării de la Roşia Montană. Ponta spunea că a venit la întâlnire pentru că l-a sunat Antonescu miercuri seară”

EvZ: : Cine plăteşte pentru moartea lui Ionuţ. Legea acuză “Primarul este responsabil” ”Ancheta procurorilor privind moartea lui Ionuţ bate pasul pe loc. Primarul Sorin Oprescu a încercat să se salveze cu referendumul. Legea spune clar: edilii sunt cei care răspund de siguranţa cetăţeanului şi de problema animalelor fără stăpân“

România liberă: Ucraina nu este deranjată de ideea unirii României cu Moldova ”Ministrul ucrainean de Externe, Leonid Kojara, 50 de ani, face în aceste zile un turneu în regiune pentru a se asigura de susţinerea statelor din Europa Centrală şi de Est, înainte de Summit-ul de la Vilnius, unde Kievul se aşteaptă să semneze acordurile de asociere şi de liber schimb cu UE”

Curentul: PDL-istul Ioan Oltean, acuzat de trafic de influență și favorizarea infractorului “Fostul secretar general al PDL, Ioan Oltean, este cercetat de către procurorii anticorupție după ce ar fi intervenit la diferite instituții ale statului pentru ca anumite firme să câștige licitații publice sau primăriile conduse de edili PDL”

ProSport: Mititelu acuză Primăria Craiova că a dat mită FRF două milioane de euro pentru locul din Liga a II-a “Avocatul clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, Mircea Moise, a declarat, joi, la Judecătoria Sector 2, unde se judecă dosarul dezafilierii grupării oltene, că Primăria Craiova ar fi dat mită FRF două milioane de euro, pentru locul primit de CS U Craiova în Liga a II-a”

Adevărul: Ciocnirea titanilor: cum a ajuns Roşia Montană câmpul de luptă între George Soros şi cel mai bogat israelian ”Între miliardarul american de origine maghiară George Soros şi Beny Steinmetz, cel mai bogat israelian şi principalul acţionar al Gabriel Resources, se poartă o luptă crâncenă de ani buni. Protagoniştii îi includ pe Tony Blair şi pe preşedintele din Guineea, iar din complot nu lipsesc tentative de asasinat şi procese în instanţă. Faptul că ambii magnaţi au afaceri miniere în valoare de miliarde de dolari n-are nici o legătură, susţin amândoi”

Bursa: GSP caută petrol în Marea Egee ”Compania autohtonă Grup Servicii Petroliere (GSP), controlată de omul de afaceri Gabriel Comănescu, extrage petrol din zăcământul Prinos, situat în Marea Egee – Golful Kavalla, în apropierea insulei Thassos, Grecia”

Cronica română: Flota americană, pregătită pentru un atac puternic împotriva Siriei ”Navele de război americane din Mediterana sunt pregătite pentru un “atac puternic” împotriva regimului sirian dacă preşedintele Barack Obama dă ordin în acest sens, a declarat miercuri un oficial civil din cadrul US Navy”

StareaPresei.ro

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-09-2013 - 21:40

Ioan Rus. Viermele

Ioan Rus, cu fața lui de pedofil neprins, cu discursul de tîrîtoare înscrisă la postliceală, cu aerul de înțelept care tocmai s-a autodescărcat sexual, da, Ioan Rus, veșnic tînăr și nimic. A fost în seara asta la Realitatea tv ca să vorbească despre Situație, despre cum stau lucrurile De Fapt, lucruri pe care el le știa, pe carele depozita sub acea freză de vierme cazon.

Probă mai mare de flegmă cu lănțic, de zgaibă netratată la timp, n-am văzut pînă azi. Acest lider de doi lei de la Cluj s-a produs superior, arogant, sătul, și limitat ca un ciocan abandonat în debara.

Băiatul care acum un an își păta lingeria cu căcat și lacrimi în timpul Referendumului, care se retrăgea din funcția de ministru de Interne cu demnitatea racului și verticalitatea fularului, se scălda acum în propriile bale – rare, alese, prețioase, duhnind de înțelepciune politcă -, asistat de un Blaga senilizat și de Ion M. Ioniță mut. A dat lecții despre Roșia Montană, despre loialitate, despre ce înseamnă un acord, o palmă bătută și a jignit prezentatoarea emisiunii ca cel mai necioplit dintre picații la Bac. Amărîtul colportor cotrosereist voia să se consume în domeniul politicii, în aria largă a discursului despre stat puternic și strategii de viitor, cînd, de fapt, prezentînd totul cu curu-n sus își servea singur o ploaie de rahat.”

Sursa M. Radu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult